|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
5.11.2008 8:51:44   
Felicity
Ojla!

Tudi meni zmanjkuje časa!
Vsi bolani hitro pozdravte!
Naša Ema se drži (trkam) edino malo kašlja, ma hujšega ni in upam da tudi ne bo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
5.11.2008 13:05:57   
Aja32
Mi smo tudi že OK... Norimo, se podimo, se prepiramo, igramo, lovimo, itd... Namreč oba sta doma, ker sta postala kot rit in hlače in je grozno, če nista skupaj. user posted image

Jih je pa ful luštno gledat zdaj, ko sta postala prava zaveznika...  Saj se vsakih toliko časa spričkata, pa malo stepeta, ampak ni hudo. Vsaj zaenkrat in upam, da tako ostane...

Pa, pa A

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
5.11.2008 15:43:29   
KBM
kako je Karin in njene bezgavke?

Karin gre na bolje, v ponedeljek smo bili pri pediatrinji in je rekla, da ima gnojno anginouser posted image , sedaj smo spet na antibiotikih!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 17:28:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
6.11.2008 17:36:15   
AKŠ
ekola....še slikce iz našega RD...

no, smo pa danes imeli sistematski pregled....so nam rekli da smo super, da govorimo zelo lepo za tretje leto... user posted image user posted image

smo pa veliki 91,5 cm in težki 13,5 kg....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
6.11.2008 21:28:58   
KBM
Luštne slikce od Nalin in AKŠuser posted image

AKŠ, Lea gre pa čist po tvojih stopinjah - glede petjauser posted image , pa full je luštkanauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
6.11.2008 22:40:40   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Luštne slikce od Nalin in AKŠuser posted image   

se strinjam!!! user posted image  user posted image  user posted image  Lea je pa res prava lepotica! In kako dolge laske ima! user posted image

in Nalin, tvoja dva sta prava cukra.. kako je Jonas in zdravje?

Aja32, to je pa ful lepo prebrat.. user posted image  Upam, da bo pri nam tudi tako, gre že v tej smeri. Povej mi prosim, kakao imate pri vam spanje poštimano? A hodita skupaj spat? Naši dve pupi po mojem ne bosta nikoli šle skupaj spat, ker če sta skupaj, je spanje zadnja stvar, ki bi ju interesirala.

Še vedno pogrešam Nano... Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa kje si in kako ste???

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 0:37:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.11.2008 8:47:45   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

mojca, ta teden smo od ponedeljka vsak dan bili pri P, no danes, pa je končna diagnoza 6. bolezen. Kje smo jo staknili ne vem. Sicer pa je bil od začetka septembra zdrav vsega skupaj 3 dni, pa še to bolj tako. sedaj upam, da bo vsaj 6t mir, da se lahko ta tretjič cepi.

user posted image  user posted image  user posted image  pa dej no... user posted image  user posted image  user posted image  zdej sem pa žalostna.. Drži se Jonas, naš borec!

Moji dve sta obe pri točno sedmih mesecih staknili šesto bolezen. Tudi meni ni jasno, kje.

Ja, Liu bi tudi rada bila "velika" in sama zaspala in me kot velika punca "nažene" iz sobe, da bo sama zaspala, pa me čez dve sekundi že poišče v dnevni sobi. user posted image  Ampak zdaj tako hitro zaspi, da sem po dve minutke v sobi in že drnjoha.

Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.11.2008 10:07:06   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

Aja32, to je pa ful lepo prebrat.. user posted image  Upam, da bo pri nam tudi tako, gre že v tej smeri. Povej mi prosim, kakao imate pri vam spanje poštimano? A hodita skupaj spat? Naši dve pupi po mojem ne bosta nikoli šle skupaj spat, ker če sta skupaj, je spanje zadnja stvar, ki bi ju interesirala.

Hoj,

no tako sem tudi jaz mislila - in sem ju imela posebej do oktobra. Ampak je bil problem, da se mi je Luka non-stop zbujal in sem mislila, da bo potem Naja zbudil sredi noči. Itak je pa sredi noči enkrat ali dvakrat prišel k nam v spalnico. Potem me je pa prešinilo, da bi vseeno mogoče poskusili, da bi bila skupaj v eni sobici. In je super. Spat jih dam istočasno, preberemo pravljico, pustimo lučko goreti še 5 minut in potem spat. Malo se še premetavata po postelji, kramljata in potem zaspita. In tudi če se kateri od njih ponoči prebudi, drug spi kot top.

Sta pa na začetku počela vse drugo razen zaspati ne. Divjala in skakala po postelji, se obmetavala s plišatimi igračama, itd... Ampak to je bilo le večer ali dva. Nič več. In mi je žal, da jih že prej nisem dala skupaj.

In od takrat naprej je Luka tudi veliko manj ljubosumen na Naja.

Lp A

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.11.2008 10:08:45   
Aja32
Nalin in AKŠ - ful luštne fotka.
AKŠ - Lea je itak tvoja kopija... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
7.11.2008 10:32:51   
Felicity
Lepe fotke!

Pa kako dolge laske ima Lea, upam da  mi bo uspelo Emo prepričat, da si bo pustila delat čopke in kitke.

Ko berem mere od drugih punčk vidim da je naša bolj v kategoriji od fantov. user posted image Tako po višini (se vidi da bo visoka, kot midva), kot kg. Hlače za 3 leta so ji itak vse prekratke, da ne govorim o majicah.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.11.2008 11:58:49   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

Hoj,

no tako sem tudi jaz mislila - in sem ju imela posebej do oktobra. Ampak je bil problem, da se mi je Luka non-stop zbujal in sem mislila, da bo potem Naja zbudil sredi noči. Itak je pa sredi noči enkrat ali dvakrat prišel k nam v spalnico. Potem me je pa prešinilo, da bi vseeno mogoče poskusili, da bi bila skupaj v eni sobici. In je super. Spat jih dam istočasno, preberemo pravljico, pustimo lučko goreti še 5 minut in potem spat. Malo se še premetavata po postelji, kramljata in potem zaspita. In tudi če se kateri od njih ponoči prebudi, drug spi kot top.

Sta pa na začetku počela vse drugo razen zaspati ne. Divjala in skakala po postelji, se obmetavala s plišatimi igračama, itd... Ampak to je bilo le večer ali dva. Nič več. In mi je žal, da jih že prej nisem dala skupaj.

In od takrat naprej je Luka tudi veliko manj ljubosumen na Naja.

Lp A

user posted image  user posted image  user posted image   oooo super!! user posted image  user posted image user posted image

komaj čakam, da bomo mi tako daleč. zdaj še ne moreta kramljati, ker Hana zna reči samo mama, baba in ati. Še ne zna niti sestrice poklicati po imenu, ji reče ati. user posted image  v bistvu je vse ati.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
7.11.2008 12:01:45   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Lepe fotke!

Pa kako dolge laske ima Lea, upam da  mi bo uspelo Emo prepričat, da si bo pustila delat čopke in kitke. 

jaz sem izkoristila Liučkino obsesijo z oblekcami (ne vem, zakaj sploh imamo v omari ene šesto parov hlač, trenirk ipd, ker nosi izključno oblekce), no in tu zraven pašejo špangice ali čopki. Tako ji rečem - če želiš biti v kiklci, potrebuješ spete laske. Drugače ne gre. (ma če ji silijo laski povsod po obrazu). Na to pristane, drugače ne bi niti pod razno.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
7.11.2008 13:57:31   
AKŠ
hihihi...jaz ji pa rečem, da moramo laske spet, drugač se gremo na kratko ustrižt. Itak da tega nebi naredila, ampak zaleže pa.....

ja drugače pa imamo v kratkem namen obiskat frizerja, le toliko da nam postriže š****.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
7.11.2008 14:14:06   
Felicity
Ema pa uživa pri frizerki. Hodimo sigurno 1x na 2 meseca, da ji ostriže pinjo.
Poleti je imela kratko frizuro, ker ima ogromno, ogromno las in ful goste. Pa se je revica tako potila, tako da nismo imeli izbire. Mi je pomembnejše da je uporabno, pa ne zelo veliko dela z njimi.  Sedaj jo striže samo spredaj, da ji ne grejo lase v oči.
Bomo videli kako bo na poletje, če si bo pustila delat čopke in kitke, ok, drugače bo spet striženje.

Krilca... do nedavna si jih sploh ni hotela oblečt, ni šans, ni šlo, poleti sem ji kupila ene 4, pa je nosila samo tisto najcenejše iz H&M, tista lahka poleta, drugega pa sploh ne. IN jaz sem zmetala stran okoli 60€. Upam, da ji bo kakšno prav, naslednje leto. user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
7.11.2008 21:30:31   
KBM
ja drugače pa imamo v kratkem namen obiskat frizerja, le toliko da nam postriže š****.....

Mi imamo tud namen k frizerjuuser posted image

Drugače smo pa že z zdravjem na boljšem, bezgavke so izginileuser posted image , samo še malo kašlja

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
8.11.2008 0:12:38   
nana 27
Oj! Tukaj sem user posted image   Mojca, sploh časa ne najdem za RR. Danes sva z mojim imela prosto, da si kupim kaj za oblečt. Pa sem kupila 0 stvari zame in ogromno za otroke za zimske dni user posted image  Pohvalit moram cel kup lepih slikic. Kakšni lepi otročki user posted image user posted image user posted image   Aja, bravo za skupno spanje user posted image user posted image user posted image  Ali Naja veliko govori?Pri nas zaenkrat spita ločeno. Verjetno bo tako še do spomladi.  Jonas, pozdravi se user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
8.11.2008 15:01:47   
soncek&luna
evo, moj palcek ima spet vrocino... zdaj ga bom pa verjetno ze jutri, ce se bo vrocina nadaljevala peljala k zdravniku...boli ga nic, prehlajen ni, kaslja ne, samo vrocina spet :(

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
8.11.2008 16:50:49   
MojcaG
Nana, sam da še dihaš! user posted image user posted image  Drugače mi je pa poznano takšno nakupovanje, kot ga omenjaš.user posted image
Jaz sem tudi imela "prosto" včeraj in sem šla na koncert Adija Smolarja!user posted image  Kjer je bilo ful fajn. Ena smrklja me je vikala na wc-ju. user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image   bi jo najraje kar noter zaklenila. user posted image  user posted image

Moji dve drugače spita skupaj, pač skupaj imata postelje (pol metra narazen, no), ampak zaspita ne skupaj. Najprej zaspi Hana, ker je ob sedmih že uničena in ne zdrži več, malce kasneje pa Liu. Zdaj spet hodimo spat prej, v bistvu punce same to korigirata glede na stopnjo zaspanosti. Ponoči pa druga druge tudi ne zbujata, v bistvu Liu itak prespi noč, Hana pa brez svoje flaške (pa ne mleka) ne želi prespati noč. Pijanka mala.user posted image

Aljaž, pozdravi se user posted image
Karin user posted image  user posted image  user posted image  ostani zdrava!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
8.11.2008 20:17:08   
KBM
Ena smrklja me je vikala na wc-ju. bi jo najraje kar noter zaklenila.

user posted image user posted image user posted image

Aljaž, pozdravi seuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
8.11.2008 20:50:36   
nana 27
Mojca, user posted image user posted image user posted image  mogoče je pa preveč popila user posted image  Drugače pa diham.. Ti napišem kakšen mejl user posted image  Aljaž, pozdravi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 12:33:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.11.2008 15:04:07   
Aja32
Bolančki - čimprejšnje okrevanje želim...

Mi smo bili včeraj v Atlantisu - 4 ure popolnega divjanja, plavanja, skakanja, itd... Sva bila midva bolj utrujena kot Luka in Naja...

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.11.2008 19:42:21   
KBM
Aja, luštne slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?