|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
28.10.2008 10:40:58   
MojcaG
LEA VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
28.10.2008 13:29:24   
urbancek
Lea - VSE NAJBOLJŠE

Zdaj naj mi pa ena že pove, kako naj slikico pripopam, ker je ne morem. Včasih sem jih lahko, sedaj pa sploh ne prime, če dam na copy/paste.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
28.10.2008 22:02:41   
KBM
Lea vse naj najuser posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.10.2008 8:37:49   
Felicity
MARCEL - Vse najboljše! user posted image

user posted image

LEA - Vse najboljše! user posted image

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.10.2008 8:55:20   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Lea - VSE NAJBOLJŠE

Zdaj naj mi pa ena že pove, kako naj slikico pripopam, ker je ne morem. Včasih sem jih lahko, sedaj pa sploh ne prime, če dam na copy/paste.

pomagaj si s shrani.si ali pa http://www.slikomat.com/
predhodno pa moraš sliko nekam shranit na tvojem compu.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.10.2008 11:55:17   
AKŠ
hvala punce....

in vse najboljše vsem našim malim obtobrčkom, ki so pihnili 3 svečke....

ja mi mamo tud še slikice v obdelavi, tako da ko mi bo uspelo, jih tud jaz mal prlepim....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
30.10.2008 6:16:38   
KBM
V se naj naj Marceluser posted image user posted image user posted image
user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 13:43:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
1.11.2008 22:04:48   
urbancek
Evo, pa je našega meseca konec.
Naša dva tamala pa sta staknila vnetje učkov. Prav boga sta. Do ponedeljka bom počakala, če bo kaj bolje in če ne bo, ju bom peljala k zdravniku. Sem danes govorila z eno zdravnico in mi je rekla, da naj počakam kak dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
2.11.2008 8:56:34   
KBM
Dan!

Mi imamo tud vnete bezgavke na vratu, še nikoli jih nismo imeli otečene na vratu in smo včeraj šli kar dežurnemu se pokazat.Rekel je samo, da naj pridemo nazaj če ne bodo otekline izginile!

Kako pa kaj vi?

Urbancek, kako ste?

< Sporočilo je popravil KBM -- 2.11.2008 8:57:07 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
2.11.2008 8:59:09   
urbancek
Nejc ima še vedno ful rdeče oči in otečene veke. 

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
2.11.2008 12:31:17   
soncek&luna
ojla punce... men se je pa pred kaksno uro in pol srce skoraj ustavil... se je skrat neki afnal na stolu in mi padel vznak na hrbet in glavo iz cca metra visine... boscek, sem mu dala mrzle obkladke na glavo, zdej pa spi... upam, da bo vse ok

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.11.2008 18:19:56   
urbancek
Naš ga je tudi danes pihnil, še bolj pa potem ta večja punca. Grozno nerad ima na sebi hlače si jih po hitrem postopku da do. Midva sva z mojim zunaj gradila za živino, otroci pa so bili notri in je očitno nekje skakljal in se je udaril na lulija ali jajčka (še ne vem). Punca pa ne bodi lena, ker je malo kri tekla, mu je čez nalimala flajšter. Sedaj spi, bo pa grozljivka, ko bo treba flajšter dol vzeti, da pogledam koliko in kam se je sploh udaril. Stalno mora biti nekaj.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.11.2008 19:01:33   
soncek&luna
urbancek , boscek mali... upam, da je flajster sel hitr dol...

aljaza pa zdaj boli vrat, od udarca... jutri se bova kr lepo k zdravniku sla pokazat, ker mislim, da ga bo jutri se bolj bolel

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
2.11.2008 19:18:36   
KBM
Mi bomo tud jutri doma ostali, ne bomo šli v vrtec in bomo videli kako bo z bezgavkami!
Drugače je popoldan spala 3 urce in je sedaj dobre volje in polna energijeuser posted image , upam da tud bezgavke kmalu izginejo

Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.11.2008 19:51:38   
nana 27
Ojoj, boščki user posted image  Kako hitro se kaj zgodi.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.11.2008 20:40:48   
MojcaG
ojla punce!

user posted image  user posted image  user posted image  ja, kaj je zdej to? vsa vesela pridem na forum, potem me pa skoraj kap zadane, ko vidim, kaj vse se je zgodilo...

kbm - upam, da bezgavke lepo izginejo nazaj, odkoder so prišle!

aljaž - bošček, upam, da ne bo kaj hujšega!

urbanček - ajoooj... tudi jaz upam, da je flajšter šel karseda neboleče dol..

Vsa vesela sem pa zato, ker smo danes zaključili z praznovanji naše triletnice! user posted image  TRI leta je že stara!!! Zopet smo praznovali v večih delih, ker ne maram gužve, drugače pa ne gre, ker smo v malem stanovanju ( ampak le do januarja, ko se selimo user posted image user posted image  jupii), prvi dan so prišli babice in dedi, pa strica z družino, drugi dan naši prijatelji, danes pa so otroci imeli še organizirano praznovanje brez staršev, v plesni šoli, njeni prijatelji ter otroci iz vrtca! Mi, tastari pa na kofe! user posted image   V glavnem, imela se je čudovito, od veselja se ji je skoraj spipalo, da o darilih sploh ne govorim. Jaz sem pa zraven ko tak mali otrok, itak. Uživala enako kot ona, ker bolj je že nemogoče. Zdaj pa si malo spočijemo od vsega žuranja, ker ponovimo zgodbo decembra, ko mala biba piha prvo svečko! user posted image

< Sporočilo je popravil MojcaG -- 2.11.2008 20:51:03 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.11.2008 20:46:00   
MojcaG
pa še ena fotka:

user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.11.2008 20:46:17   
urbancek
sonček&luna - to pa le pojdi pokazat. Jaz osebno bi že danes poklicala in vprašala za nasvet, ker z vratom se ni hecat. Lahko je bil le nedolžen udarec, lahko pa nastane kar zoprna stvar.

Obliž smo hitro potegnili dol, ni nič zajokal, malo se je podrgnil ravno na pregibu med lulijem in jački. Sedaj non stop opazuje zadevo, k sreči ni nič hudega. Malo pa bo še bolelo. Ampak sedaj pa spoh ne pusti hlač obleči.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.11.2008 20:58:17   
Aja32
Dober večer,

vsem, katerim še nismo voščili - VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image

Drugače smo pa mi tudi bogi. user posted image Luka ima angino (prvič, jo še nikoli ni imel), zdaj pa čakamo, če se jo je Naja tudi dobila. Sicer zaenkrat ne kaže nobenih znakov, ampak glede na to, da hočeta piti iz istega kozarca, pa ena žlica  je za njiju zadosti, da ne govorimo, da si delita vsak kos kruha - torej nimamo kaj drugega pričakovati.

Upam, da boljšo nočuser posted image - namreč že ves teden ne spimo - izgleda, da se je v Lukcu dolgo časa pacalo. Ni imel pa nobene vročine, tarnal ni, da bi ga kaj bolelo, jedel je. Je bil pa naporen za 10 otrok skupaj in razdražljiv. No, pa je pediatrinja pregledala grlo in vzela bris žrela, pa je pokazalo bakterijsko okužbo...

Grem počasi v mižale - izgledam kot zombi...

Čau, A

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.11.2008 21:51:45   
KBM
Mojca, luštna tortica, ste vi tud na Kitty noriuser posted image

Vsi bolančkani se pozdravite, pa upam, da bo pri nas tud kmal zdravje prišlouser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.11.2008 17:59:52   
soncek&luna
ojla punce
da ne bomo prevec padle na rep....

moj palcek je ok, padec ni bil tko hud... vceraj je dopoldan bil zelo zivahen, po kosilo pa bolj miren in je pocival.... danes pa nori kot zmesan user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.11.2008 20:27:04   
urbancek
soncek&luna - hvala bogu, da se je tako izteklo

Jaz pa sem danes šla v ZD po zdravila za oči, ker ni bilo nič bolje. Upam, da se bo sedaj porihtalo. Je pa tako tulil, ko mu je prijateljica, ki je zdravnica, dajala kapljice in kremo v učke. Se mi je prav smilil, samo kaj ko je to potrebno, da se pozdravi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.11.2008 21:19:32   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Mojca, luštna tortica, ste vi tud na Kitty noriuser posted image  

Liu ima zelo rada hellokitty, JAz sem pa že malo obsedena s to kittyko. Pa če je tolk kjut.. user posted image

kako je Karin in njene bezgavke?

Urbanček, upam, da bojo zdaj učke kmalu boljše!

Aja32, kakšno je stanje pri vaših škratkih?

Kam se je skrila Udb, Nalin in Nana?

Mi smo imeli včeraj sisitematskega pri treh letih in sem bila fejst ponosna na Liu, ker je tako pridno sodelovala.user posted image  Ko je zdravnica pisala v kartoteko, je pa itak skoraj v njo zlezla, ker je tolk radovedna. Saj sem ji rekla, da ko je bog radovednost delil, je Liu že dva tedna prej kampirala za prvo mesto.user posted image  ko greva v vrtec: "mami, kam gre tale teta? zakaj ima topato oblečeno?", ipd..user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.11.2008 21:22:36   
Udb
Oj.
Jaz sem zadnje čase prelena, da bi kej napisala. Priznam! Ampak imam tako gužvo, da ne vem kje se me glava drži.

Moj pikec je fajn, edino kašlja že 1 mesec. Kakšen dan ni, pol spet fajn, pa nič...ne vem. Upam da bo bolje, ker me vsak kašelj zbudi, tako da sem že kot zombi. user posted image

Rojstni dan je uspel, lepo smo praznovali, dobil je itak preveč daril...

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?