MojcaG
|
ojla punce! ja, kaj je zdej to? vsa vesela pridem na forum, potem me pa skoraj kap zadane, ko vidim, kaj vse se je zgodilo... kbm - upam, da bezgavke lepo izginejo nazaj, odkoder so prišle! aljaž - bošček, upam, da ne bo kaj hujšega! urbanček - ajoooj... tudi jaz upam, da je flajšter šel karseda neboleče dol.. Vsa vesela sem pa zato, ker smo danes zaključili z praznovanji naše triletnice! TRI leta je že stara!!! Zopet smo praznovali v večih delih, ker ne maram gužve, drugače pa ne gre, ker smo v malem stanovanju ( ampak le do januarja, ko se selimo jupii), prvi dan so prišli babice in dedi, pa strica z družino, drugi dan naši prijatelji, danes pa so otroci imeli še organizirano praznovanje brez staršev, v plesni šoli, njeni prijatelji ter otroci iz vrtca! Mi, tastari pa na kofe! V glavnem, imela se je čudovito, od veselja se ji je skoraj spipalo, da o darilih sploh ne govorim. Jaz sem pa zraven ko tak mali otrok, itak. Uživala enako kot ona, ker bolj je že nemogoče. Zdaj pa si malo spočijemo od vsega žuranja, ker ponovimo zgodbo decembra, ko mala biba piha prvo svečko!
< Sporočilo je popravil MojcaG -- 2.11.2008 20:51:03 >
|