nana 27 -> RE: oktober 2005 (25.2.2006 22:41:30)
|
Joj, Bena.Tudi jaz mislim, da so pri nas krči hujši, ali pa večji otrok drugače deluje, ko se napenja. Mi imamo pa kakšen dan mir, spet drug dan pa zvijanje. Se dojite? Jeste po flaški? Kaj na to pravi pediater? Ker sem že dosti od krčev prebrala tudi mene muči vprašanje, če je moj sin na kaj alergičen, ampak poguma pa nimam, da bi rekla pediatrinji za napotnico in testiranje. Bojim se, da bom izpadla panična mama, ampak če se bo tole še nadaljevalo, bomo šli na testiranje. Baje ti otroci ogromno pretrpijo povsem po nepotrebnem. Ko sem se pogovarjala s sodelavko, mi je rekla, da je njen sin konstantno jokal, se napenjal do šestega meseca. Ugotovili so alergijo na mleko, pa ni imel nobenih pikic. Ko so uvedli sojino mleko, je bilo čez noč boljše. Danes je star devet let in lahko normalno uživa tudi mleko. Če je pri vas tako hudo, svoj problem zaupaj pediatru. Bolje, da se testirate in rečete, da so krči, kot da mučite sebe in otroka. Če se dojita, črtaj iz prehrane vse mlečne izdelke in jajca. Mogoče dobi telefonsko številko od Pediatrične klinike in naj ti svetujejo, katero hrano lahko uživaš. Brala sem, da imajo super zdravnice. Meni je najhuje to, da takim otrokom ne moreš nič počet. Lahko ga samo tolažiš in to je to. Ne moreš prejemati normalnih obiskov in nikamor iti, ker se zvijajo in jokajo, da je kar hudo pa še kakšen komentar slišiš v stilu, ali je z njim vse v redu..
|
|
|
|