nana 27
|
Sonček in Thunder, tudi pri nas se zadnje dneve dogaja podobno. Protestira pri hrani, sitnari čez dan, ponoči se je začel zbujati - no zdaj pa razmišljam, kaj bi mu bilo. Se tolažim, da je za to krivo vreme, ki še mene "stiska" proti tlom Kaj z njimi počnete čez dan? Meni je zmanjkalo idej. Zdaj mu ne paše več toliko igralnica, nosit se tudi ne mara preveč, masirat ga ne morem cel dan Včeraj sme ga dala v lupinico in vlekla po stanovanju in me je kar debelo gledal in si verjetno mislil, da se mi je skisalo. Vreme je tako grozno, da sva kar notri, sicer odpiram okno, da sva na zraku, ampak to ni to. Vsak dan komaj čakam, da bo ura osem in da ga ati uspava jaz pa pridno za računalnik. Danes pa praznujemo Čestitke tudi malemu Žanu Nalin, kako se pa tebi zdi? Je hitro minilo, a ne? Kar ne morem verjeti, da se bo zdaj začelo dogajat vse več zadev: prevali, sedenje. Se že veselim. Uma, Thunder...kakšen je recept za prevale? Lahko Mihu kaj "pomagam", da se prekucne Dajem ga na trebušček in ko pase kravice, se nagne in se prevali na bok in nato na hrbet pa mi deluje kar preplašeno in ne preveč navdušeno he he Evo, kljub slabemu vremenu, imejte se lepo pa poljubčkajte svoje sončke (še prekmalu nam tega ne bodo več pustili) !!!
|