urbancek -> RE: oktober 2005 (28.3.2008 9:51:54)
|
Oj, da se še jaz malo javim. Zadnje čase sem bolj lena s pisanjem. Nalin - res sta luštna. Glede igrač se je pa tudi naš ta večji igral Nejčevimi, ko je bil pa majhen, mu sploh niso bile zanimive (igrače, ki so obešene na stojalu), pa ostale tudi. Sedaj se pa tako ali tako non-stop tepeta za tisto, ki jo ima drugi. Tako imamo cele dneve cviljenje in ravsanje. Včasih ju kar pustim, da se zmenita sama, včasih pa je le preveč in moram posredovati. Imamo pa prav fobijo na stranišče ali kahlico, samo gor ga postavim, tuli, kot bi ga dajala s kože, pa nobene negativne stvari ni doživel, ker zelo pazim, pa tudi priganjam ga ne ali pa kaj zgrda. Lepo pove, da ima v plenici dreka, pa včasih se v kak kot polula (ga takrat ko je toplo v stanovanju kar nagca pustim) in mi pride povedat, da je lulal, noče pa sedeti. Tudi stoje smo že poskusili. Malo se mi zdi, da ga moti, ker je stranišče mrzlo, zato bom poskusila še s tisto penasto desko, ki je mogoče malo bolj topla, kot plastila. Ali ima katera mogoče kakšno drugo idejo, jaz sem brez. Lep pozdrav
|
|
|
|