MojcaG -> RE: oktober 2005 (11.4.2007 21:20:47)
|
čeeeer! kako ste punce? midve sva prav fajn, ogromno smo zunaj, uživamo v sončku.. dobili smo trojke - končno! saj ne, da bi jo kaj matralo, ampak tako dolgo jih je imela že tik pred predrtjem dlesni, da me je živciralo. pa spet si brez težav umivamo zobke! pa itak - prava mala navihana čveka je. naš sonček! nana, sem bila kar zdelana po cr - ju, ampak zato, ker sem bila že prej v bolnici, na sprožanju in predvsem opazovanju. in ker so vsak čas pričakovali porod, in sem morala zato biti tešče, sem bila na infuziji, ves čas imela priklopljen ctg in me je od ležanja vse bolelo...odpirala se nisem popolnoma NIČ, zato so mi šopali svečke in umetne popadke, ki so povzročali samo to: umetne popadke, brez odpiranja. potem so mi predrli mehur, plodovna voda je že bila zelena, dali epiduralno, ker me je fejst zvijalo po porodni mizi, sama sem postajala vedno bolj odsodna, brez moči,... vse dokler liu ni začel srček ugašat in so naredili urgenten cr. kar pomeni, da sem bila rezana navzgor. sodeč po sestrah in zdravnikih, ki so ves čas govorili moji cimri, ki je imela "navaden" cr, (da je tukaj že tako okrevanje dolgotrajnejše) : "če je ta gospa zmogla, ki je bila rezana navzgor, boste tudi vi! če se je ta gospa lahko dvignila, se morate vi toliko prej!" in take izjave sem ves čas poslušala. in ker je bila liu zelo kričeč in zahteven dojenček, sem bila na na nogah takoj ko se je zadrla, (in to je bilo kar naprej), sploh nisem mogla počivat, dokler nisem prišla v domačo oskrbo. kajti nisem za vsako klicala sester, da mi jo dajo v posteljo. uf, sem se razpisala, sam se ne da na kratko opisat, zakaj sem dolgo okrevala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|