nana 27 -> RE: oktober 2005 (12.1.2006 22:31:02)
|
Sonček,glede povijanja je baje tako, da v Sloveniji radi s tem kompliciramo. Ko berem za druge države, širokega povijanja ni. Jaz sem iz osrednje Slovenije pa sem šla samoplačniško v Kranj, ker bi v Ljubljani morala čakati na april. Naročila pa sem se prejšnji teden. Plačala sem 5000 SIT, dobila račun in rečeno mi je bilo, da s tem računom v Ljubljani dobim povrnjen znesek od zavarovalnice. Pozanimaj se. Mogoče lahko že prej opraviš UZ in dobiš vrnjen denar. Zelo so prijazni in nič ni bilo treba čakat. Meni pa ni jasno, da otročki tako hitro menjajo ritem spanja. Prejšnji teden smo spali šest ur v kosu. Zdaj pa se spet prebuja ponoči in čez dan hoče jesti in še enkrat jesti. Pa pripravim flaško in se z vso silo zažene, da bi do konca spil pa ne in ga tudi ne silim. Prejšnji teden smo že lepo jedli na štiri ure, zdaj pa ne vem, ali je on povečal svoje potrebe po hrani, ali nanj vpliva vreme, ali pa je mleko premalo nasitno. Vode in čaja pa noče piti in se s cucljem samo igra in kriči zraven. Po nosku se je že parkrat opraskal do krvi, če takoj ne dobi hrane. Prava histerična dušica he he.. Kako vam uspe otroke uspavati čez dan? Naš ne spi veliko. Danes sem izračunala, da je spal dve uri skupaj, pa še to v mojem naročju. In ni v redu, če sedim in ga zibam. Tako pridno hodim po stanovanju. Če ga dam iz naročja v posteljico, se po nekaj minutah zbudi, se začne praskat po obrazu in nato jokati. Uspavanje mi uspe le če se uležem poleg njega, ga privijem k sebi in mu v usta tiščim dudo. Pa še to je dobro samo pol ure. Včasih je spal v lupinici v avtu, zdaj mu še to ne uspe več. Včeraj, ko smo se peljali v Kranj je zaspal šele malo pred Kranjem.
|
|
|
|