urbancek -> RE: oktober 2005 (24.1.2007 20:43:56)
|
Jaz pa sem že tako sita snega, da ga bolj ne morem biti. Smo že čisto zapadeni. Včeraj zvečer in ponoči nam je podrlo par dreves, od tega eno prima jablano pa hraste, hruško, češnjo. Še dobro, da tam nisem potrebila, ker je res nooooooooorrrrrrrroooooo. Sem pa mislila, da bom končno vsa pomladanska dela opravila mirno. No, sedaj pa to. Bomo kar nekaj časa dobri, da se bo vse pospravilo. Edino to srečo smo imeli do sedaj, da ni šlo nič čez cesto. Sosedov oreh se je prebrnil ravno čez cesto. Navsezgodaj zjutraj so bili pri nas na vasi zelo pridni, da so naredili cesto prehodno, ker je bilo veliko dreves podrtih čeznjo. Pa sploh še noče nehat padat. Mož je danes že dvakrat vse skidal, pa bi lahko začel od začetka. K sreči mu je sosed dopoldne malo pomagal in mu s traktorjem potisnil sneg z dvorišča. Najbolj pa me jezi, ker s tamalima dvema ne morem ven, ker stalno po malem pada. Tako sta zatežena, da mi bo počil film. Ravno prejle sem dala ta večjega spat, pa že nori po stanovanju. Bo treba narediti red. Lep pozdrav
|
|
|
|