Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Neprofitna stanovanja 1.11.2005 13:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi v LJ je podkupovanje... Klinc, tako je... Socialnim in neprofitnim stanovanjem se pa po ta novem vsem skupaj reče neprofitna stanovanja in so v istih stavbah... Stanovanje št.1 je npr. dobil socialni upravičenec, stanovanje št.2 pa tisti, ki je prispeval 10% tržne vrednosti. Pa sta soseda.
|
|
|
|
RE: Neprofitna stanovanja 1.11.2005 13:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ronja, samo del, ki se subvencionira je večji, to je to. Sej sm tud jst mislila, da se to ločuje, pol pa sem na enem razpisu vidla, da je vse skp not zmetano. Stanovanja ista, sam del najemnine, ki je subvencionirtan je večji, tko, da uni plačujejo manjši delež kot najmnino. So mi pa morali to eksplicitno razložit, ker mi enostavno ni potegnilo. Očitno tako je, če tko praujo. Jim verjamem, bojo že vedli kaj delajo - vsaj upam, no. Govorila pa sem izključno za LJ, ker tudi in zgolj samo LJ razmere poznam. Kako je drugod, se mi ne sanja. K sreči. Ker že to me kar mal muči in frustrira.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?