|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
25.11.2005 14:56:10   
lenika
Pozdaravljene. Po dolgem času se zopet oglašam. Nisem imela nič časa, ker imam s lužbo zadnje čase zelo veliko dela.
Drugače pa trebušček že kar pridno raste, malo pa me skrbi, sedaj ko berem, da vas veliko že čuti otročka, jaz sem pa v 17. tednu pa ga še nič ne čutim. Upam, da ga bom kmalu začutila. user posted image
Imam pa zaenkrat samo ene malo širše hlače in pač tiste, ki sem jih nosila že prej, pa se mi zdi, da mi ne bodo več dolgo prav.
V materinsko šolo bova šla verjetno v mesecu februarju, ker se mi v marcu zdi malo pozno, glede na to, da imam rok bolj na začetku maja in nas lahko tudi kaj prehiti, vprašanje je pa tudi koliko bom proti koncu sposobna sedet in se gibat.
Ker delam v šolstvu, bom delala nekje do začetka aprila in bom, če se bo dalo večino dopusta trošila po porodniški, kako pa ve, delate, do kdaj boste delale?
Lepo se imejte čez vikend in pišite kaj.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 151
25.11.2005 15:13:38   
TiaSara
Še jaz čisto na hitro želim vsem en lep vikend in veliko užitka v snegu!

Lenika, nič se sekirat če še ne čutiš user posted image . Pučenjak je enkrat eni odgovoril, da naj nikar ne želi tega prehitro, ker bo imela na koncu brc še preveč :-). Imaš še dovolj časa!

Vesele nakupe v IKEI želim, pa veliko prazničnega vzdušja - sem se še jaz navdušila, bo treba kaj ukrent v tej smeri.

Pa-pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
25.11.2005 15:21:48   
puncica
evo me še zadnje vrstice preden grem domov.
niki ja brce še niso žgečkanje je pa fajn, ne čutim pa ne vsak dan, sicer nisem niti tolk pozorna, ker to še niso konkretne brce bol mehurčkanje pa itak zdej še ne čutiš skoz ker je šele začetek in ima tamala pikica še preveč prostora in lahk nabija tud v križ, kar pa ne bomo čutili a ne user posted image no vsaj zdaj še ne

marijaPo, vama se pa da kar 3 smrekce za okrasit mi še za eno malo najdemo komi plac, upam da nam ne bo letos dol zgrmela z mize, ko bo tamala hotla kako bučko imet user posted image IN kako kaj tvoje počutje, a že lahko kej več poješ, a si se že kej zredila?

MiaSophia tudi tebi en lep vikend, pa glede materinske šole nič bat, to pride bol na koncu, jaz letos ne bom šla ker sem bila pred 2 letoma pa nisem nič kaj novega slišala, tako da se mi zdi zdaj brez veze it ja šla sem pa v Škofjo Loko. Sej dobite vabilo a ne, no vsaj jaz sem se prijavila pri sestri od G in potem so me 2 mesca prej poslali vabilo in sem šla na materinsko šolo, nekateri boste tako razočarani, tako kot sem bila jaz, ja no to pa zato, ker sem že prej vse vedela RR pa to user posted image

lenika nič bat, še prehitro jih boš čutila tako je to ko si prvič noseča mogoče že kej čutiš pa ne veš da je to to al pa nisi pozorna jaz sem prvič šele v 20 tednu začutila punčko, ko me je že urkn nabrcala pod rebra, prej pa tud nič, kot da ne bi bila noseča. Zdaj pa vem kaj pričakovat in to je to, da vem da imam mehurčke v trebuščku. Je pa fajn občutek seveda, boste vse doživele

Uživajte vikend jaz pa grem zdej domov.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.11.2005 10:31:50   
lenika
Pozdravljene majčice v tej deževni nedelji. Jaz sem danes veliko bolje kot sem bila včeraj. Včeraj sem se zbudila z bolečinami in pritiskom v spodnjem delu trebuha. Sem se že pošteno prestrašila, potem pa ugotovila, da je bilo to od prebave. Danes ne čutim nobenih bolečin več. user posted image  Drugače pa kuham, malo pospravljam in občasno visim na RR. Jutri je spet nov delovni dan in spet bo treba zgodaj vstat in se odpravit v mraz. Opažam, da imam vse večje probleme z vstajanjem zjutraj, bi še kar spala, verjetno je za to krivo tudi vreme. No čez vikend, ko bi pa lahko spala pa se zgodaj zbudimin ne morem več spati. user posted image  
Kako pa ve kaj spite ponoči, vas trebuh že kaj ovira? Jaz zaenkrat še dobor spim, čeprav drugače kot na trebuhu ne morem zaspat in si zaenkrat pomagam tako, da si pod nogo podložim eno blazino in sem napol na boku.
Oglasite se kaj in lepo nedeljo vam želim pe naprej.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.11.2005 12:01:49   
aljča
Še malo pa bom v 15 tednu. V četrtek imam ponovno kontrolo pri g. Od kar sem prišla iz bolnice me naroča kar na 14 dni.In meni se to zdi zelo v redu.Tud jaz se bom v četrtek menila za Uz morfologije.20 teden mi nekako pride po novem letu.Komaj ga že čakam.
Drugače sem v redu.Zadnje čase se mi je stanje umirilo in tako ne čutim nobenega velikega zbadanja kot pred 12 tednom.Itak pravijo,da se stanje po 12 tednu umiri ane.?Na momente se mi zdi da sploh nisem noseča.Tud moje kg niso šle gor sem pridelala komaj 1,5 kg je pa res da imam malo zaloge še od prej.user posted image
Tko tolk da se malo oglasim.Upam da ste ostale majčice v redu in da uživate v zimski idili.
l.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.11.2005 7:24:00   
MiaSophia

Dobro jutro user posted image

O, zakaj more vikend tak hitro zbežatuser posted image user posted image
Sobota zjutraj: Lubi, lej kolk snega je zunaj!!!user posted image  Jupi, pa sva na hitro pozajtrkovala in gasa v zasneženo mesto. Sicer sva diplomirala, ko sva gazila, ampak je bilo pa fajnuser posted image  Hlače so mi kar dol lezle, tak so se namočle user posted image  Ne glede na to, je blo res fajn. Pol sva šla k mojim na kosilo, popoldne je minilo na izi (spanje, branje, cartanje in podobno)
V nedeljo je bil pa že šiuser posted image  hodit po mestu, ker sploh niso še nič splužli potiuser posted image , no, sicer so pa imeli reees veliko dela, kaj? Uglavnem, sva se imela lepo.  Kaj pa ve? Ste uživale v snegu? No, zjutraj je blo treba že pazit, da me ne zalije kaka luža...Konc romantikeuser posted image
Punčica, hvala za poročanje, tudi sama sem nekako razmišljala o terminu, ki ga je navedla Lenika nekje pa sem prebrala, da nekatere gredo dosti prej, zaradi tega, ker so potem bolj okorne s trebuhom??  Ti pa ker že imaš izkušnje, boš pa tokrat prešpricala user posted image  Tudi prav.

Aljča, moje trenutne hlače, ki jih najraj nosim so št. 29, pa so mi še zmerom bolj komot (drugač nosim 27), ampak se fajn počutim v njih, torej so na programu do nadaljnega...Nosim že tudi ene tankice z ojačanim zgornjim delom (od Polzele), je tudi boljše, kot pa da tiščiuser posted image   Sem se odločla, da do nadaljnega počakam z nakupi...

Lenika, tudi meni gre na nerve to zgodnje vstajanje med tednom, ob vikendih, ko bi pa lahko spala, pa auf!! Neverjetno - psihološko al kaj?? Ponoči pa na sploh spim b.p., ponavadi zaspim na hrbtu, tak da me user posted image  obrača na bok user posted image  user posted image  - baje. Nič ne vem o tem, ker spim kot medo pozimiuser posted image

Kje si MarijaPo? Sem zjutraj v soboto pomislila nate - ziher nisi šla v AU, ker je blo stanje "zelo belo"?

No, zdaj pa veselo na delo. Spet je začelo snežit...

Lepo se imejteuser posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.11.2005 8:57:04   
Linča
Mene pa zanima, ali ima katera od vas kužka doma? Že kaj razmišljate, kako ga navadit na novega člana?

Neposredna povezava do sporočila: 157
28.11.2005 9:25:21   
MarijaPo
Zivjo Punce,

ja, MiaSophia prav si imela, nisva sla v IKEAo. Na vsak nacin sem hotela jet, pa sva gledala po teletekstu in so napisali, da naj gremo na pot samo v najnujnejsih primerih in ker moza nisem uspela prepricat, da IKEA za nosecnico je nujen primer, nisva sla.
Sva pa sla v mesto in je bilo res spolzko. Groza. Ene 3x bi skoraj padla in zato sem si potem kupila take super gojzarje, ki imajo vgrajene dereze (take zlozljive) in zdaj lahko poskakujem kjerkoli hocem.

No, to, da sva se zavarovala proti padcem me seveda ni obvarovalo, ker sva se v nedeljo z mozekom prerivala po postelji (vzrok je bil ta, da se mi je smejal, ko sem mu povedala, da nisem uspela vseh madezev spravit ven iz prta in se mi je smejal, ces da sem nora nosecnica in potem sem ga hotela za usesa vlect - kao za kazen) in ker sva bila prevec radoziva, mi je po nesreci skocil s komolcem na trebuh, tako da sva se oba silno ustrasila in greva zato danes na UZ, da vidiva, ce je najina mala Evica se ziva. Vcasih se nama zdi, da nisva dovolj zrela za stersevstvo, se vedno nama je neskoncen zur se metat po postelji, skakat, se prerivat, grizt, praskat, lovit po stanovanju, obmetavat s plisastimi igrackami... user posted image

Glede hrane je se vedno ista pesem - premalo jem in nic se mi ne je in vse mi smrdi. Moz pridno pripravlja hrano in jo potem nazorno z uzitkom je, da bi se meni zapasalo, jaz pa ne trzam. user posted image
Upava na boljse case kar se hrane tice.

Spim sicer zelo dobro, razen zbujanj na vsaki 2-3 ure (ne vem zakaj se zbujam na vsaki 2-3 ure). Ko se prvic zbudim ugotovim, da me moti moz, ker glasno diha in grem potem spat v drugo sobo. Je prav fino. :)

Lepo se imejte na ta lep zasnezen ponedeljek!

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.11.2005 9:33:51   
Anonimen
evo še mene mal na hitr. v bistvu se pri nas ne dogaja nč novga. sploh ne vem da sem noseča. čeprov sem že v drugo in vstopam v 19. teden tamalga še ne čutim. mogoče izjemoma pa še to ne vem če ni prebava??!! user posted image  v bistvu me vsake kvatre kr spreleti če je sploh še živ k res tale nosečnost mi gre tko hit da se morm sem pa ke prov zavestno spomnt da sem noseča. k si v prvo noseč je čist drgač k samo o tem razmišlaš. zdej gre pa vse tko mimouser posted image

no včeri sva šla pa z mojim možkom v kino po dolgem času - valda sva šla gledat herija poterja in je bil zakon! user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
28.11.2005 10:37:26   
sonca
Lep zasnežen pozdrav še od mene!

V Mariboru trenutno ful sneži, jaz pa se moram učiti za izpit. (trenutno mi sploh ni za nič). Drugače se vredu počutim, vendar že dva do tri dni imam zelo napet trebuh(vendar menim da ni od prebave, ker jo imam že celo nosečnost zelo vredu) in sedaj ne vem kaj bi to lahko bilo. MOgoče ve katera od vas? Prejšnji teden sem imela pregled in je srček lepo utripal, jutri imam tudi še en pregled in upam da bo vse vredu. Na pregled moram iti zato da vidi če se je že maternica obrnila. Bi mogoče lahko bil vzrok v napetosti to, da se je maternica povečala in se obrača v pravilno lego?Sem v 16 oz. v 17 tednu in ko ležim in če stisnem roko ob trebuh čutim takšne mehurčke - ve ste rekle da je to prvo miganje. Ampak samo če stisnem, drugače jih ne čutim. Je pri vas isto?

Zdaj pa še malo drugačno vprašanje: kaj vi ponavadi kupujete za miklavža? Jaz ponavadi kakšno malenkost vsakomu, ampak za letos pa res nimam ideje. Kakšen nasvet, prosim!

Lepo se imejte in glejte da ne boste preveč delale!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.11.2005 11:10:30   
MarijaPo
Jaz obicajno kupim svojemu mozeku kaj sladkega in recimo seksi gate al pa stunfe. Sicer pa sem pripadnica misljenja, da miklavz nosi sadje, orescke, rožiče,...

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.11.2005 11:26:16   
MiaSophia
Gatke, štumfe, zraven pa kakšne grešne čokoladne bonbone, z filo ala mon cheri, fontana in podobno..

Lara - tudi midva sva šla zadnjič po dolgem času v kino (prej sva gledala filme kar doma na dvd..). Gledala sva 40 letnega devičnika. Pa je bil kar uredu film, sploh mi je pa pasalo da sva šla v kino in se basala s kokicami...Paše na vsake toliko tudi to.

MarijaPo - bosta šla pa drugič, ko bo bolj primerno vreme, a ne? Za nekaj je že prav, da je tako. Si pa dobla super gojzarje! Men tut nebi škodli...user posted image

Midva sva tudi včasih taka otroka, pa mislim, da je to prav. Zakaj pa nebi ohranili otroka v sebi?? Lepo je, če se lahko tako sprostiš in ob tem še fajn počutiš. Še prehitro je namreč minilo vse tisto "ta otročje", sploh sem pa jaz bila v puberteti taka, da sem hotla bit kr odrasla. No, zdej pa imam user posted image  user posted image  K sreči se znam pootročit, prav tako moj dragi (sem ga okužla user posted image ) Tak da, edino prav da se obmetavamo z blazinami, žgečkamo, šalimo tako ali drugače..user posted image

Joj, kak se men dans nč ne da....user posted image

Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 162
29.11.2005 8:36:01   
TiaSara
Dobro jutro Majčice!

Upam, da ste vse super. Jaz sem kar dobro - sem bila včeraj na pregledu in smo poslušali srčka (vmes so nas pa še brce motileuser posted image ). Sem sicer komaj v petnajstem tednu, ampak se mi že kar zdi, da bi lahko že čutila našega brcača. Potem sem pa pozorna na vse mehurčke v trebuhu - uh, koliko jih je, pa mislim, da gre v večini primerov kar lepo za prebavouser posted image  . Bo treba kar še malo počakati.

Aljča, jaz sem spraševala mojo mamo ali je res normalno, da se med nosečnostjo počutiš tako zelo v redu. Jaz sem bila vsakič prestrašena, kadar me ni čisto nič špikalo ali tiščalo... No, do danes je bilo še vse v  redu, tako da je očitno tudi to možno user posted image .

Linča jaz imam doma enega velikega kužata, ki pa že ima izkušnje z varstvom otrok (beri: čisto majhen nečak, ki živi v isti hiši) , tako da se prav nič kaj dosti ne obremenjujem s tem. Je pa res, da niti ona (psička) ni ne vem kako zahtevna, kar se tiče pozornosti - prespi večji del časa, le na dva sprehoda dnevno mora. Na sprehode bomo pa tako hodili - samo več nas bouser posted image . Mislim, da bo vse v redu, sploh ker je ne mislim poditi stran od dojenčka. Pustila ji bom, da ga bo čim bolje spoznala in ga sprejela za "našega". Nekako tako smo naredili z nečakom in se je super obneslo. Seveda pa morajo biti vsi taki stiki strogo nadzorovani!

MarijaPo in MiaSophia - se povsem strinjam, prav je, da smo še malo otročji. Drugače bi bilo čisto preveč dolgočasno!!

Toliko za danes, lepo se imejte, pa pišite kaj, super je brati o vaših prigodah (kadar so le-te lepe seveda).

Neposredna povezava do sporočila: 163
29.11.2005 9:07:30   
MarijaPo
Zivjo Punce,

kako vam gre danes na ta meglen dan, ki bo menda potem ratal se dezeven user posted image

Midva sva bila vceraj z mozekom pri G, da sva se prepricala, da z norenjem po stanovanju nisva kaj naredila otrocicku in je cisto lepa in zdrava. Jo je zdravnik ful pohvalil, da je zivahna in da lepo raste. user posted image  Sicer pa je bila to neka samoplacniska ordinacija v bezigrajskem dvoru, kjer je mojega moza un ginekolog ful spominjal na doktor Kroto iz male klinike. Pravzaprav je bil res cist enak - po videzu in po obnasanju, s takimi prijaznimi, a navelicanimi komentarji je pospremil vsako dogajanje. Cela "klinika" je bila pa tako majhna, da se je bilo treba skos komu umikat, tako da sva se v bunde oblekla kar zunaj. Je hecna ta razlicnost med socialnimi dispanzerji (ki so veliki, prostorsko neizkorisceni, polni neprijaznih sester in nejevoljnih zdravnikov) in privatnimi klinikami, ki so ful lepe, cist miniaturne, zdravniki se kao trudijo, sestre so sicer narejeno prijazne, a vendar, vse je pa dost drago. Bomo videli kam bo sel razvoj.

Res je pridna, da le ne bo tok zivahna pol, ko bo rojena in bo treba jet spat. user posted image

Sicer pa sem se zagiftala, se mi zdi da s tistimi Pogrej in pojej filanimi paprikami, ker sem vceraj take vetrove spuscala, da je mozeka skoraj ven odneslo, potem je pa rekel, da mu je slabo od smrada. No, seveda se nisem dala motit in sem se naprej lepo spanckala zraven njega, potem ob petih zjutraj, ko mi je slo na jetra njegovo smrcanje, sem se pa preselila v drugo sobo. Danes mi je obupno slabo, tko res za znoret. Ne vem kaj je to, menda so tud v firmi vsi neki bolani in zagiftani, tako da sumimo, da gre za kaksen virus. Cuvajte se, da se ne nalezete!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.11.2005 10:01:17   
majamo

Hojla punce, da se še jaz malo oglasim

Pa nekaj me zanima, ves dan me boli v spodnjem delu trebuha, občutek je pa tak kot da sem zatečena in kot da me mehur boli ali je od prebave ali kaj hudiča. Pol je malo ok pol pa spet. Dajte mi povedat, ali je to raztezanje in bolečine (pikanje???) normalno ali je kako vnetje. Večer sem pa taka kot da sem v 7 mesecu.

Res pa je da sem prejsnji teden imela v urinu bakterije pa neke vaginalete mi je dala, da ne bi kakega vnetja dobila, tko da mislim da nekega vnetja nimam, ker bi me nonstop bolelo, mene pa ne.

Drugače pa je po starem. Počutje glih sicer ni ok, služba me dobesedno ubija. Zjutraj ob 6 v službo ob 5 pa domov, dneva ni.

Kak pa ve preživljate te kratke dneve?

majamo

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
29.11.2005 15:34:46   
petka
Majamo,
tudi mene tam spodaj (nekje med desno nogo in popkom) kar naprej špika, veže boli...., zadnjič me je tako bolelo - kot bi si pretegnila eno mišico v dimljah, da niti na nogo nisem mogla stopit. user posted image .
Sem si v La Vie kupila medenični pas, zdej pa hodim po svetu zavezana skupaj, da ne razpadem user posted image .
Sicer pa imam tudi jaz tak trebuh, ko v kakem 6 mesecu in to od jutra do večera, pa sem bila vedno suha in tudi sedaj se nisem zredila več kot za kilogram. Tudi pri največjih hlačah imam med gumbi 1dm razlike, tako da: trenirka in hlače za nosečke... user posted image

Vreme je tukaj v LJ obupno... a mogoče katera ve, kje majo kake lepe umetne novoletne smrekce, cca 160cm. sem bila u Baumaxu, pa imajo samo svetlo zelene, se jim že na 15m vidi, da so umetne, kot iz papirja user posted image  .

Jutri greva z user posted image  narest v Kranj (preddvor) prijavo za poroko, za 17.12. Nimam pojma kje bom dobila obleko z mojim trebuhom, poleg tega nočem klasične poročne, rada bi tako, ki bi jo lahko potem še uporabljala za kot večerno obleko... (konfekcija 36, trebuh 46 user posted image user posted image ).
Si bom kar privoščila poroko, čeprav sem na bolniški (če pa ravno takrat pride komisija čekirat pol pa tut kuser posted image ). Sicer bo pa poroka zelo skromna, samo midva in najožji člani družine + priči, pol pa večerjica.
Bomo drugič naredili še cerkveno poroko pa eno orenk žurko za vse!

papa user posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 166
29.11.2005 18:58:16   
Barbs
No, tako.... se "prijavljam" k vam, majčice...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.11.2005 9:06:43   
MarijaPo
Dobrodosla Barbs. user posted image

Petka to z obleko bo po moje kar problem - se posebi, ker je po moje dost brez veze kupovat vecerno obleko, ki je hkrati lahko tudi porocna in je za nosecnice. Mislim, potem, ko ne bos noseca, jo bos lahko samo se v omaro postavila in pozabila na njo. Bolje, da si sposodis kako nosecnisko porocno obleko (jih je po izposojevalnicah kar dosti, pa tudi decembra se ne bos imela ful ogromnega trebuha, tako da se bo kar dosti naslo). Sicer pa srecno na poroki - nic se ne sekiraj pa bo najbolje!

Mene vsak dan kaj drugega boli, poleg stalnic - hrbtenice, prepone, mehurja in glave. :)
Hit danasnjega dneva je namrec nos, ki je tako extremno poln, da sem porabila ze tono robckov. Sicer je bil poln ze prej, vendar ne tako intenzivno kot danes.

Upam, da se imate fino, kljub bolj depresivnemu vremenu!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.11.2005 9:08:41   
lenika
Pozdravljene majčice. Jaz sem pa danes prvič odkar sem noseča na bolniški. Vzrok je bruhanje, driska, glavobol. Baje razsaja neka viroza. Drugače pa mi je tudi srčka poslušala in preverila, če sem zaprta.
V petek imam zopet kontrolo in upam, da se bo do takrat stanje uredilo. Rekla pa je, da če bi se driska ali bruhanje popoldne ponovilo, potem pa kar na urgenco in v bolnišnico. Upam, da bom to lahko preživela doma, no glavno je, da je s pikico vse ok.
Včeraj sem stopila v 18. teden in zaenkrat svojega otročička še ne čutim. Upam, da se bo to kmalu sprememnilo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.11.2005 9:29:28   
Anonimen
joj lenika upam da se hit pocajtaš. tole zna bit zelo neprijetno a ne? drgač pa tut js nism čist zihr če že čitm otročka, pa sem že v 19. tednu pa 2. nosečnost??!! počas me že skrbet začenja? al pa bom vesela da dobim šeenka mirnega otročka user posted image

barbs pozdravljena med nami! user posted image

petka, ja res bo tabol če si sposodš obleko če želiš belo seveda, drgač majo pa mislm da tut v C&A ju v clovcu kako večerno obleko za nosečke. sam ne glih bele??!! user posted image

joj mene pa boli zob..začenja me bolet in upam da nau preraslo v uno tahudo. sicer sem se mukoma že naročila k zobarju - jutr ga mam. so me hotl poslat na slikanje, pa noseča že ne grem, no ne smem :) sam upam da mi dajo narkozo..sej zdej jih dajejo nosečnicam a ne? a ne? dejte ne hit potolažt k drgač sploh en grem k zobarju :) raj rodit z ea seveda user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
30.11.2005 10:26:36   
petka
Haj,
v bistvu je problem, jest sploh ne bi imala bele obleke, barva sploh ni pomembna, itak bo poroka v družinskem krogu, tko da sploh ne bom komplicirala. Če ne si bom kar eno nosečniško krilce kupila pa eno lepo majčko pa bo!

Mene tud skos nekaj v dimljah trga, kot da bi si vse mišice pretegnila, še posebno ko hodim. Pa na dotik tut na desni strani. Pa se mi ne da ubadat z zdravniki ker je to ljubljansko Leonišče čist u ...... Mogla bi se naročit, pa majo skos zaseden, da bi zarad tega na urgenco hodila mi pa tut ni tok nujno. po moje se itak sam maternica širi...
Otročka pa tut še ne vem al so to mehurčki al prebava user posted image user posted image

baj baj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.11.2005 12:24:17   
MarijaPo
Lara, ti se nic ne sekiraj, glih sem brala stanka pusenjaka in menda dajejo narkozo tud nosecnicam in ni nobenih problemov, sploh po 12. tednu, kar pa ti zdaj ze si. :)

Pridko zobke popravit, da bo zivljenje lepse. :)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.11.2005 13:34:21   
Tina15
Petka, svetujem, da si kupiš eno mal bolj elegantno nosečniško obleko, ki jo boš lahko še pol nosila. Drugač pa itak vsaka nosečnica lepo zgleda, sploh pa še bodoča nevesta. :)
Lara, kar hitro k zobozdravniku.Injekcijo pa sigurno dobiš, če rečeš. Se pa strinjam s tabo, jst grem tud rajši še enkrat v porodno.
Barbs, pozdravljena med nami. user posted image

Joj, mene pa tko ritnice bolijo, pa sej ne vem al mišice al kosti. Se komi premikam. Že v prvo sem mela ful težave z išiasom......upam, da se mi ne bo spet pojavilo.
Trebuh mam že ful velik, tko da imam samo še nosečniške hlače in majice. Sem dans za v službo še en "normalen" puli oblkela, pa prov grozno zgleda.
Čutim pa jst tud še ne nič, al pa, pa ne znam ločit od prebave.Sem šele sredi 15. tedna. V prvo sem konec 15. tedna otročka že čutila.
A že hodite na kakšno telovadbo?
Pozdravček vsem majčicam.
Tina
PDP 26.5.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 173
1.12.2005 7:37:15   
puncica
Ojla punce
no jaz sem pa danes kot prerojena naša tamala je spala kot angelček in posledično tudi midva, kar nisem mogla verjet, da se ni nič zbujala user posted image Sicer sem pa jaz po starem, kakšnih bolečin nimam v ponedeljek pa sem imela tak občutek da sem ful napihnjena, sam danes pa je trebušček spet nekam izginil, no men se skor nič ne vidi mogoče v trenerki sicer pa lahko oblečem še vse hlače, ravno danes sem gledala kavbojke pa je še ful placa za mojga bušija, tako da še neki časa verjetno ne bomo nosečniških cot ven privlekl.
Ja ne vem kaj naj še napišem, uživajte pa brez težav seveda. Lara ti se pejt dohtarju pokazat, Tina, upam da te kosti ne bodo več bolele, pa to te sam ko sediš al kako. petka upam da najdeš kakšno fajn obleko, kolik boš pa takrat noseča?

Ja nič grem delat uživajte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 174
1.12.2005 15:42:09   
MiaSophia

Heloouuu user posted image !

Očitno nam današnja prazna luna ni naklonjena za klepetanje...user posted image
Sicer pa naj najprej povem kakšno je stanje na fronti pri meni...
V torek sem torej bila na tretjem pregledu in je vse okej.  user posted image  meri 122 mm, ležal (-a) je na boku s pokrčeno nogouser posted image . Sva se z G zmenila, da mi ne govori o spolu, ker hočem to zvedet takrat ko bo prišel(-la) na naš planet. In sva zmenjenauser posted image . Naslednji pregled imam 5. januarja, tokrat greva z  user posted image . Se že veselimuser posted image

Zadnje dni me je malo dajala depra in sem bila čudno naperjenauser posted image  Cel kup stvari se mi je motalo po glavi, tak da sem dobila "opomin" od user posted image , da naj se ne razburjam in naj bom bolj optimistično razpoložena (kot sem bila do zdajuser posted image ) in da ta moja slaba volja nič dobro ne de najinemu user posted image . No, pa sem se res odločla, da zdej pa dost. Pomembna sva samo midva z user posted image  in basta! Torej - naj velja dobra volja in pozitiva za vse nas! Hormoni res nagajajo, al kajuser posted image
Aha, še en podatek. V 4ih tednih sem pridobila 1,5 kg...

Punčica, fajn da si (ste) se končno naspala v miru - to je kar pomembno, se mi zdi user posted image  Midva z user posted image  se zezava in rečeva, da se morva zdej oreng naspat na zalogo, za vsak slučaj...Spim pa res tako fajn in trdno (sploh odkar sem user posted image ), da bi me lahko komot ugrabli (a le zakaj bi me...user posted image ), pa sploh ne bi vedla....Groza! Kako se kaj imaš v službi? Jaz sem včeraj povedala direktorju, je bil presenečen, sprejel okej. Me zanima, če bom dobila podaljšano pogodbo...user posted image  Mi poteče konec januarja...

MarijaPo, kako kaj tvoje počutje in tvoj nos? Je še poln al si ga že ožela do konca? Si v bolniški ali delaš? Mene moj G kar spodbuja k temu, da naj grem v bolniško in da naj se ne naprezam preveč...Ko pa tako rada grem v službo. ..Bom še vidla, kaj bo...

Kako ste kaj ostale user posted image ? Kako je kaj stanje z vašimi hormoni, kilogrami in ostalimi dodatki in popestritvami?

Vsem želim super začetek tega decembra, saj mendauser posted image že veste, da naslednje leto  takle čas, pa ne bomo le s svojimi ljubimi lupčki user posted image  oz. možeki, ampak bomo trio, kajne user posted image   user posted image  ?

Uživajte user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?