MiaSophia
|
Dobro jutro O, zakaj more vikend tak hitro zbežat Sobota zjutraj: Lubi, lej kolk snega je zunaj!!! Jupi, pa sva na hitro pozajtrkovala in gasa v zasneženo mesto. Sicer sva diplomirala, ko sva gazila, ampak je bilo pa fajn Hlače so mi kar dol lezle, tak so se namočle Ne glede na to, je blo res fajn. Pol sva šla k mojim na kosilo, popoldne je minilo na izi (spanje, branje, cartanje in podobno) V nedeljo je bil pa že ši hodit po mestu, ker sploh niso še nič splužli poti , no, sicer so pa imeli reees veliko dela, kaj? Uglavnem, sva se imela lepo. Kaj pa ve? Ste uživale v snegu? No, zjutraj je blo treba že pazit, da me ne zalije kaka luža...Konc romantike Punčica, hvala za poročanje, tudi sama sem nekako razmišljala o terminu, ki ga je navedla Lenika nekje pa sem prebrala, da nekatere gredo dosti prej, zaradi tega, ker so potem bolj okorne s trebuhom?? Ti pa ker že imaš izkušnje, boš pa tokrat prešpricala Tudi prav. Aljča, moje trenutne hlače, ki jih najraj nosim so št. 29, pa so mi še zmerom bolj komot (drugač nosim 27), ampak se fajn počutim v njih, torej so na programu do nadaljnega...Nosim že tudi ene tankice z ojačanim zgornjim delom (od Polzele), je tudi boljše, kot pa da tišči Sem se odločla, da do nadaljnega počakam z nakupi... Lenika, tudi meni gre na nerve to zgodnje vstajanje med tednom, ob vikendih, ko bi pa lahko spala, pa auf!! Neverjetno - psihološko al kaj?? Ponoči pa na sploh spim b.p., ponavadi zaspim na hrbtu, tak da me obrača na bok - baje. Nič ne vem o tem, ker spim kot medo pozimi Kje si MarijaPo? Sem zjutraj v soboto pomislila nate - ziher nisi šla v AU, ker je blo stanje "zelo belo"? No, zdaj pa veselo na delo. Spet je začelo snežit... Lepo se imejte