Barbs
|
O, se mi zdi, da je Posavje Krško, Brežice, Sevnica.... upam, da nisem čist mim ustrlila, ker vem, da smo se enkrat v službi mal zaj , ko smo eno sporočilo za javnost ven dajal, pa so vsi skočili u luft, da je Sava tam neka meja za neke nove regije ali kvazi regije, ki so bile takrat samo med ljudmi, pa da eni se štejejo k dolenjcem , drugi pa že k štajercem al kam že... No, se grem raje kar izobrazit, da ne bom neumnosti klatila... Aja, pa dobrodošla tt 79 - še ena kandidatka za poleti piknik. Žmož, tvoj avatar je zdaj trebuh in mi je ful všeč, ker je tak kot moj Še tako majčko mam, moram prav pogledat, da mi nisi kakšne fotke snela od kje... Marija, koliko si dala za jogi v Leclercu??? Midva ga morava tudi še kupit, spraševala sem v Meblovi štacuni, kjer so navadni 16 jurjev, iz lateksa pa 24 ( mera 120,60).... Pa bi rada še malo cene primerjala... Za posteljnino pa sem danes odkrila eno SUPER ponudbo in jo bom kar hitro delila z vami; v Dobrovi pri Ljubljani je šivalni salon, kjer izdelujejo baby posteljnino - jogi rjuhe, ki imajo večji rob, tako, da se lepše zatakne za jogi, pa prevleke za kovtrčke, za pouštrčke dajo zraven, tudi če ne rabimo , pa še obroba za posteljico, večja, kot so standardne v štacunah in bolj mehka.... 3 delni KOMPLET - ( brez rjuhe, ki jih naročiš posebej) stane 11 jurjev , je pa nek poseben bombaž, vzorčke majo na netu, zašijejo po želji, v roku enega tedna . Sami izdelujejo tudi prešite kovtrčke, ki so prav tako pralni in znatno cenejši kot v štacunah... številka za info je 041 365 409. Mi bomo popoldne pogledali vzorčke, ker pri nas je tako, da morajo tut tamali požegnat vse, da tastari slučajno ne kupimo kaj, kar ni IN No, grem spet mal likat - vmes skačem na net, pa take.... pa pojedla sem dva slana ribja fileja na kruhu, pa tri deci borovničevega hladnega soka od Fructala čez - pašeee po nutelli