|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Handling
1.11.2005 18:45:37   
Skaana
Priporočam DVD od Vzajemne - Vadba za dojenčka in mamico. user posted image Vse je odlično prikazano in hkrati so usmeritve, kako dojenčke vzpodbujati k razvoju (obračanju, plazenju, hoji...). Le vzpodbujati, ne pa siliti.user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.11.2005 21:40:06   
PBJ
Jaz sem (če se ne motim) v  porodnišnici dobila brošuro Vzajemne, z naslovom Vadba za dojenčka in mamico, kjer je s slikami in besedo prikazano pravilno ravnanje z dojenčkom in še razne vaje. Jaz sem jo začela prebirat in sem se pre kakšnim mesecem naučila otroka pravilno dvigovat in polagat. V materinski nisem nič slišala glede tega. Na začetku mi je bilo prav čudno, čeprav niti ni tako težko - sedaj pa še možeka učim, kako in kaj user posted image user posted image  Mislim pa, da te prijeme, rokovanja (handling) učijo pri Štorklji.

Skaana, a se da ta DVD naročit pri Vzajemni???

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2005 16:48:41   
2ursae
PBJ - ta dvd se da naročit pri Vzajemni. Jaz sem ga ravnokar, njihova spletna stran pa je http://www.vzajemna.si/

Dobim pa ga šele po 15.11., ker takrat razpošiljajo dvdje user posted image . Do takrat pa bo moral naš Anže še mal potrpet...

pozdravček user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
3.11.2005 17:38:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2005 20:17:45   
Skaana
Ja, so ti že ogovorili. Če si njihov komitent, imaš dosti popusta, tako da če nisi, naj naroči kdo, ki je. Je pa zraven tudi brošurica s slikami iz DVD-ja, tako da če jo že imaš doma, je skorajda brez veze. No, ne vem...

Pa veliko zabave z user posted image  želim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.11.2005 22:10:42   
PBJ
2ursae in Skaana najlepša hvala user posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.