|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Handling
1.11.2005 18:45:37   
Skaana
Priporočam DVD od Vzajemne - Vadba za dojenčka in mamico. user posted image Vse je odlično prikazano in hkrati so usmeritve, kako dojenčke vzpodbujati k razvoju (obračanju, plazenju, hoji...). Le vzpodbujati, ne pa siliti.user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.11.2005 21:40:06   
PBJ
Jaz sem (če se ne motim) v  porodnišnici dobila brošuro Vzajemne, z naslovom Vadba za dojenčka in mamico, kjer je s slikami in besedo prikazano pravilno ravnanje z dojenčkom in še razne vaje. Jaz sem jo začela prebirat in sem se pre kakšnim mesecem naučila otroka pravilno dvigovat in polagat. V materinski nisem nič slišala glede tega. Na začetku mi je bilo prav čudno, čeprav niti ni tako težko - sedaj pa še možeka učim, kako in kaj user posted image user posted image  Mislim pa, da te prijeme, rokovanja (handling) učijo pri Štorklji.

Skaana, a se da ta DVD naročit pri Vzajemni???

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2005 16:48:41   
2ursae
PBJ - ta dvd se da naročit pri Vzajemni. Jaz sem ga ravnokar, njihova spletna stran pa je http://www.vzajemna.si/

Dobim pa ga šele po 15.11., ker takrat razpošiljajo dvdje user posted image . Do takrat pa bo moral naš Anže še mal potrpet...

pozdravček user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
3.11.2005 17:38:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2005 20:17:45   
Skaana
Ja, so ti že ogovorili. Če si njihov komitent, imaš dosti popusta, tako da če nisi, naj naroči kdo, ki je. Je pa zraven tudi brošurica s slikami iz DVD-ja, tako da če jo že imaš doma, je skorajda brez veze. No, ne vem...

Pa veliko zabave z user posted image  želim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.11.2005 22:10:42   
PBJ
2ursae in Skaana najlepša hvala user posted image

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?