|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obiski zvečer ob sedmih - GROZA
26.10.2005 15:01:26   
puncica
hmmm al bina zanimiva ideja, mu bom predlagala, ja sam problem je ker gre on s tamalo spat, ker men sploh noče zaspat, ati je pač bog i batina in samo on jo lahko uspava da mu to rata v 5 minutah, men ne zaspi kako uro, al se pa dere ati ati ati. Ma verjetno bom kr svaku povedala da naj ne hodi po sedmi uri k nam, da naj pride prej, ker potem je  cela štala. Bomo vidl kako bo preneseluser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.10.2005 15:04:58   
ZARA
Na...pa mamo spet nov problem...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2005 15:05:28   
huda
Zakaj pa to ne poveš njemu direkt??? Oz. mu na en lep način razložiš, da tako ne gre več naprej....

Problemi se začnejo reševati tam, kjer nastanejo. A ne?

Uf, sem user posted image .

< Sporočilo je popravil huda -- 26.10.2005 15:06:09 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.10.2005 15:05:55   
bskrle
Mi obiske spreejmamo, otroci se že nekako prilagodijo.
Ne kompliciram s tem. PAč gredo otroci kasneje spat.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.10.2005 15:23:16   
Anonimen

No zdaj pa bi se ze lahko kaksen moderator vtaknil.. in modro posredoval.. user posted image user posted image

Ne mores si mislit kako sem se zdaj nasmejal.. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 26.10.2005 15:24:56 >

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.10.2005 16:09:03   
Gina
Punčica, zakaj te pa sploh skrbi, da bi se komu zamerila? Kdor te ima rad, te ima rad s tem vred, da nočeš poznih obiskov, kdor te pa zaradi tega ne bi imel rad, ga pa ne rabiš za prijatelja, ker ti to ni.
In še to, če ti kdo zameri nekaj, je to v bistvu njegov problem, ne tvoj. Zakaj bi se ti zato vznemirjala? Ker te čustveno izsiljuje? A on je pa prijazen, ker ti najprej hodi na pozne obiske, potem te pa še čustveno izsiljuje? Daj no mir. To moraš pri sebi razčistit. In verjemi mi, ogromno je ljudi, ki bi to čisto komot in lepo sprejeli in vaju kljub vsemu zelo radi imeli. Take raje povabita, ne bosta imela maske pred njimi in fajn vama bo. Pa njim tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.10.2005 16:32:26   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

Red boš mogla narediti kar sama. Jest sem enkrat odslovila taščo in neko njeno žlahto, ki se je hotela prikazati na vratih v času priprav na spanje. En mesec nas niso pogledali, ampak zdej imamo pri teh zadevah mir.

To je bila tudi moja rešitev, ker gremo pri nas vsi radi zgodaj spat.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.10.2005 18:46:54   
Lunca1
Jaz sem pa zelo vesela obiskov. če pa pridejo zvečer, pa pač ne spreminjamo rutine ampak jo prav tako izpeljemo do konca. imamo pa srečo, da Pina zvečer brez večjega problema zaspi.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.10.2005 19:14:50   
saša80
midva še delama na otročičku, ampak imama veliko kolegov ki imajo otročke.. če naju oni povabijo grema tudi po osmi uro, drugače pa ne, ker vem, da morajo otroci takrat že spat in se mi smilijo, če morajo bit pokonci pozno v noč...

ko bomo pa mi imeli otročke, pa bom seveda kljub obiskom vse porihtala tudi med obiski, če bo treba.... saj mislim, da se more vsak zavedat, da po 8 uri ne moreš motit  družine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.10.2005 19:31:39   
KODA
Midva sva kolege naučila da zvečer po 7 uri sploh ne hodijo,razen ob vikendih.Takrat našima dvema malo pogledamo skozi prste,ampak ne preveč.Ritual pred spanjem pa ostaja isti, ne glede kdo je pri nas.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.10.2005 19:52:36   
Marogica
Mene moti samo v primeru, da ljudje vedo, da med 19-20 uro otročke spat spravljamo, pa kljub temu pridejo. Vendar jim to tudi povem(ponovno) in opravimo svoj "obred", kot vedno.
Me pa ne moti, da nekdo pride npr. ob 16. uri, pa se obisk zavleče do pozne noči. Kajti na to sem se "psihično pripravila". Govorim o praznovanjih roj. dne, piknikih ipd.
Imaš pa prav, da se večinoma "zmotijo" ravno ljudje, ki še nimajo otrok, ali pa imajo že odrasle otroke in so enostavno pozabili, kako to gre.
Torej-na tvojem mestu bi jim pač povedala, kakšen urnik imate ob tej uri in jih prosila, da pridejo prej ali kasneje. Če so "normalni", bodo to tudi razumeli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.10.2005 21:04:17   
puncica
Ja upam da bodo normalno sprejeli mojo željo, čeprav kar vidim mojga ko bo spet zavijal z očmi da kaj kompliciram. Ne bi rekla če bi tamala spala celo noč in tud zaspala čist na izi a kaj ko mamo že od rojstva probleme s tem spanjem, pol jo pa obiski še bol zmotijo. Poleg tega je pri spravljanju spat glavni ati, tako da sem jaz bol asistent kot kaj drugega on, pa ne da bi tamalo dal spat ampak jo ima v kuhni in žuli po rokah, dokler tamala ni že čist zmatrana, pa ni še ne jedla, ne bla skopana ne nič, če pa jo jaz vzamem pa hočem uredit in zrihtat je pa jok do onemoglosti.
Mah neki bo že, ja to da se ne bi komu zamerla pa izvira že iz drugega problema, ki sem ga itak že pisala gor - nizka samozavest verjetno. Hvala punce za številne odgovore, zdaj vsaj vidim da nisem tako glupa in čudna, če želim da gre punčica v miru spat. Je pa res da ljudje brez otrok a ne razmišljajo al pa jim sploh ne pade na pamet, da je treba otroka dat spat. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.10.2005 23:40:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Je pa res da ljudje brez otrok a ne razmišljajo al pa jim sploh ne pade na pamet, da je treba otroka dat spat. user posted image

Ce ne poves, ne mores pricakovati, da bi se karkoli spremenilo. Namrec, ce nekam gres na obisk in te tam sprejmejo z sreco in veseljem, ni vzroka, da pomislis, da motis. Da ne ves kaksen je urnik otroka je tudi nekako.. logicno, saj ti ni nihce nic povedal, misli pa ne znas brati... V vsakem primeru so pa starsi tisti, ki ustvarijo red otroku in ki ta red vzdrzujejo. Po mojem mnenju ti nimas problem s mozevim bratom in njegovo punco, temvec z mozem, kateremu je na prvem mestu obisk ( druzba, klepet, zabava ), pa sele potem otrok. 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.10.2005 23:58:35   
Anonimen
Načeloma pri nas problemov z obiski na splošno nimamo. Prijatelji in prijateljice prej vedno pokličejo. Vedo, da imava zmešan službeni urnik in zato vedno najprej po telefonu preverijo, ali sva doma ali v službi, in ali spiva ali ne, ker pri nas pač ni običajnega urnika. Enako velja tudi za družinske člane. Edino moji mami se sicer ne da dopovedati, da če ponoči delamo, potem podnevi spimo, ampak tudi ona prej pokliče, pa čeprav šele takrat, ko je že v BTC-ju.
Vhodna vrata odpiramo samo takrat, ko koga pričakujemo. Drugače niti ne vstanemo in tudi pogledat ne gremo, kdo je zunaj. Če je poštar, bo pustil listek v nabiralniku. Vsi ostali imajo pa telefon. Nikomur nisva dolžna odpirati vrat. In če je težje poklicati in vprašati kakor pa priti, to ni najin problem.
Obiske sprejemava v kuhinji, ker sta obe sobi tudi spalnici - ena najina, druga od Jana. In tam nimajo obiski kaj delati. Kuhinja pa je na drugem koncu stanovanja kot sobe, tako, da če kdorkoli spi, drugi pa ima obiske, ni problema, ker tako ali tako ne delamo nobene galame. Do sedaj smo imeli eno samo zabavo, za 30. rojstni dan od mojega dragega, ampak takrat smo bili pa tako ali tako vsi pokonci (še cel blok, pod prisilo user posted image user posted image user posted image  ).
Nimam pa nobenih zadržkov proti temu, da se komu kaj pove. Če bi bila jaz v tej situaciji, bi naslednjič, ko bi prišel na obisk, človeku lepo naravnost povedala, da zaradi njegovih obiskov moj otrok ne more zaspati in da ima torej dve možnosti - ali naj na obisk hodi ob drugačnih urah ali pa ne bo mogel več hoditi na obisk. V vsakem primeru pa bi zahtevala, da prej vedno pokliče in vpraša, če se lahko oglasi, saj bi mu že vnaprej povedala, če lahko ali ne, in če lahko, do kdaj, potem pa naj se odloči, ali bo prišel ali ne.
Tudi midva z mojim dragim sva kdaj rada sama doma. Brez tistih, s katerimi bi se morala pogovarjati in jim streči, pa če so nama še tako dobri kolegi ali družinski člani. Hočeva in potrebujeva tudi čas zase.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
27.10.2005 16:06:45   
ribica.
Ne vem kaj se sploh utrujaš s takimi stvarmi, ker se ni treba. Samo jezik je treba stegnit. In ne, ni narobe, če bi rada imela doma po svoje pošlihtano, narobe je, če to molče prenašaš in se  v sebi žreš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.10.2005 21:30:46   
Pajaca
Mene obiski okol 7 ne motjo..... ubistvu me sploh ne motjo, tud če kdo na hit pride. Je pa res, da včasih pač rečem če reče kdo da pride ob 7.30, da naj uleti pol ure kasnej, da dam tamalo v miru spat (no itak ravn tist večer noče takoj zaspat).

Drgač pa tko..... prjatli majo večinoma otroke, tisti brez otrok pa tud dostkrat rečejo, ti kar povej kdaj uletim da bo tamala že spala in potem tudi nihče ne pozvoni ampak pokliče na telefon ko pride, da grem odpret.

Je pa res, včasih je treba kdaj tudi kaj zint in vsak normalc bo razumel. Kako pa naj nekdo ve, da teb ne paše da pride ob 7 če mu to ne pove, ja če si ga 20x brez problema sprejela, ja pol mu je logično da ti paše da takrat pride.... pač preprosto mu reč če lahko prihaja pol ure kasnej pa je....

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?