puncica -> Obiski zvečer ob sedmih - GROZA (26.10.2005 10:17:26)
|
A vas tud moti če nekdo pride na obisk ob sedmih zvečer, otrok vam hodi spat ob pol osmih in se mu s tem cel urnik podre. Naj povem da je pri moževem bratu to praksa, pokliče ob pol sedmih da če lahko pride mal k nam, seveda mož reče ja seveda in potem visi pri nas do devetih, desetih. Otrok pa ne more zaspat, ker je preveč šundra (bajta pač ni ful velika). jst ne vem kaj taki ljudje razmišljajo da je otrok lutka ko tleskneš s prsti da spi al kaj. Naj povem da sama še nimata otrok in mene ko kliče kar pogreje, ker vem da bo spet pri nas do poznih ur, sama mu ne rečem nič, ker se nočem kregat, mož pa tud nič ne reče, vedno ves prijazen, samo men reče da kako sem lahko taka, da nej bom srečna da kdo sploh pride k nam. ja ok, sej ni nič narobe ampak zakaj tako pozno mater. Že itak imamo probleme s spanjem naše princeske, potem jo pa to še bolj pokoplje in imamo štalo na kvadrat, moj pa si tega ne da dopovedat. Vedno sem jaz tista grda, ki odganja ljudi. Isto je bilo ko sem prišla iz porodnišnice, pridemo ob dveh, ob pol treh smo že imel njega na grbi in sta bila tam do sedmih, pa nisem v miru mogla dojit, ker sta šla kr za mano v sobo, pa itak se takrat še navajaš, pa zmatran si, skratka ona dva bi pa kr visela pri nas. Tokrat sem rekla da bom izrecno rekla da naj en teden ne hodjo k nam, ker se pač hočem navadit in da so potem vsi dobrodošli, pa če me tud noben ne pride pogledat, če ne zastopjo njihov problem. Ma sem jezna. A imam res tako narobe če hočem da gre tamala v miru spat in če hočem po prihodu domov z dojenčkom mal mira [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|