Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brianna in Janže-najina zgodba 23.10.2005 0:45:20
|
|
|
|
Veverička
|
Čestitam!!! Skoraj nimam besed - tudi meni so pritekle solze sreče!
|
|
|
|
RE: Brianna in Janže-najina zgodba 23.10.2005 9:39:51
|
|
|
|
Nannn
|
Cao brianna Vazno da je vse v redu in da se imate lepo ob svojem fanticu ko sem prebrala tvojo zgodbo so mi pritekle solze in lepo je bilo prebrati tako zgodbo z srecnim koncem... Srecno
|
|
|
|
RE: Brianna in Janže-najina zgodba 23.10.2005 10:57:18
|
|
|
|
arielca
|
Brianna, Ker poznam tvojo zgodbo in ker vem, kaj vse si morala pretrpeti, verjamem, da si zelo zelo srečna... In tvoja zgodba zagotovo predstavlja upanje za vse nosečke, saj očitno še obstajata pravica in dobrota na tem svetu!!!! Čestitke še enkrat in veliko veselja z malim sončkom.
|
|
|
|
RE: Brianna in Janže-najina zgodba 23.10.2005 14:42:57
|
|
|
|
alenkica
|
Joj, kako sem vesela, da je z vami vse v redu. So mi kar solze pritekle, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Resnično vaju je varoval angelček iz nebes. čestitam še enkrat. Vam pa želim, da bi Janže kmalu postal pravi junak, predvsem zdrav junak! Srečno!
|
|
|
|
RE: Brianna in Janže-najina zgodba 23.10.2005 21:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabi na slabe izkušnje, zaživi polno življenje, ki ga zaslužiš. Veliko cartanja vam želim in predvsem veliko prespanih noči.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?