Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:19:03
tor
Naši že nekaj časa žabe oblačimo, ker je pr nas na obali tud počasi mrzlo ratalo. Kapco pa ji tud že dajamo zaradi burje. Z rokavičkami bomo pa še mal počakali... kdaj jih boste pa drugi začeli uporabljat?Al jih že?
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:29:39
Maxica
Jaz mu jih oblečem, če greva na sprehod, pa da ni še ravno sončka. Sicer mu pa oblečem bolj debele hlače in termo nogavičke, pa vrečo sem mu že namontirala v voziček, pa je. Tako da žabe ima zaenkrat bolj izjemoma kot praviloma. V vrtec pa še ne hodi.
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 20.10.2005 8:38:52
viv_
To sem tudi jaz spraševala na vrtec in varstvo.
Jaz jih do sedaj nisem oblačila - ker da bi jo imela doma samo v žabicah mi ni. Ne vem no, jaz bi se tudi slabo počutila samo v žabah. V vrtcu imajo pa notr zelo toplo, pa bi ji bilo verjetno prevroče. Danes sem ji ene dala v omarico, pa naj jo oblečejo. Moram popoldne vprašat vzgojiteljico, kaj predlaga...