Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:58:11
|
|
|
|
Veverička
|
Danes sem mu jih oblekla, ker se mi zdi hladno - pa še tako turobno megleno jutro je bilo.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:19:03
|
|
|
|
tor
|
Naši že nekaj časa žabe oblačimo, ker je pr nas na obali tud počasi mrzlo ratalo. Kapco pa ji tud že dajamo zaradi burje. Z rokavičkami bomo pa še mal počakali... kdaj jih boste pa drugi začeli uporabljat?Al jih že?
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:29:39
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz mu jih oblečem, če greva na sprehod, pa da ni še ravno sončka. Sicer mu pa oblečem bolj debele hlače in termo nogavičke, pa vrečo sem mu že namontirala v voziček, pa je. Tako da žabe ima zaenkrat bolj izjemoma kot praviloma. V vrtec pa še ne hodi.
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 23:52:02
|
|
|
|
Annny
|
Enako kot polona2...pri nas je peklensko mrrrraz in brez žabic niti pod razno ne gre.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 20.10.2005 8:38:52
|
|
|
|
viv_
|
To sem tudi jaz spraševala na vrtec in varstvo. Jaz jih do sedaj nisem oblačila - ker da bi jo imela doma samo v žabicah mi ni. Ne vem no, jaz bi se tudi slabo počutila samo v žabah. V vrtcu imajo pa notr zelo toplo, pa bi ji bilo verjetno prevroče. Danes sem ji ene dala v omarico, pa naj jo oblečejo. Moram popoldne vprašat vzgojiteljico, kaj predlaga...
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 20.10.2005 9:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V trgovinah ARIEL-pri nas je v hipermarketu-Merkator je akcija: Žabice po 990 sit. Sicer pa nismo še pomislili na žabice.Še dolgo ne.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......