Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 15:03:35
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz tudi še ne oblačim žabic. V vrtcih pa imajo sploh vroče in bi se skuhali v njih. Sploh pa jih moramo iti kupit, ker od lanske sezone ni nič več prav. Zaenkrat tudi kape še ne uporabljamo, se bo pa počasi treba preusmeriti na zimska oblačila !
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 15:10:13
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas je bilo zjutraj -1, tako da Jan že nosi žabice, sploh je pa precej prehlajen. Pa tudi slečt jih ni tako težko, če se čez dan ogreje.
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 15:23:39
|
|
|
|
Anja**
|
No, mi imamo najlonke in nogavice. Pa se mi ne zdi premalo Ce bo se pa po jutrih tak mraz bo pa res treba na zabe presaltat.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 16:12:50
|
|
|
|
jagoda
|
Od včeraj za v vrtec žebe. Tudi pri nas je zjutraj minus so ap v vrtcu pol vse male žabice brez hlač. Ful so luštni, kot možje v pajkicah...
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 16:43:39
|
|
|
|
total
|
Žabe nosi že odkoar se je začelo mrzlo,tako da je že čas.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 17:02:09
|
|
|
|
nynna
|
Mi jih oblečemo popoldne za ven. V vrtcu pa jih še nima ker je prevroče, pa mislim da jih še nekaj časa ne bo imela.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 17:04:12
|
|
|
|
jazz
|
Mi imamo tudi žabice...sicer ni v vrtcu, pa ga imam doma oblečenega v njih, pa v bodiju in copatkah. Meni je tudi cartek, ko s tisto rito plazi v stanovanju kot kak Fredy Merkuri al pa baletnik!
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 17:15:07
|
|
|
|
Barči78
|
Naša tudi že kar nekaj časa nosi žabe, sploh ko greva ven.
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 17:48:48
|
|
|
|
lan
|
Kaj?Zabe?Se mi pa se vseeno zdi malce pretoplo za zabe.Kaj imajo pa potem pozimi malcki obleceno,ko je res mrzlo,5 zabic.Kaj jaz vem,ampak se mi zdi,da nekateri starsi res pretiravajo ali pa sem se jaztu v Nemciji, nalezla sindrom Kanadcanov in Americanov,ki malcke raje malo manj oblacijo kot pa pretiravajo ze zdaj s kapami,zimskimi vrecami,zabicami,.... Jaz Lanu ne bom oblekla zabic dokler res ne bo hladno.Raje ima oblecene malce debelejse hlace. Ce mene se ne zebe,kako bo potem njega,ko stalno siba gor in dol.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 18:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Če gredo v vrtcu bolj zgodaj ven, je res še mraz. Jaz sem danes še ob 8. uri zjutraj led drgnila s stekla pri avtu. Torej za takrat so res žabice že kar primerne pri takih majhnih. Res pa je tudi prav, da pa se jih za notri potem sleče, ali pa hlače, tako kot pri nekaterih v vrtcu. Saj so res lahko v žabah, to je v bistvu odlična rešitev.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 18:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš jih pa nikoli ne nosi. Ima dokolenke, pa trenerke, pozimi pa čez še velur hlače ali kombinezon. Ker v igralnici je tako vroče, da se mi zdi, da bi zgorel v žabah
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 18:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa dobro, najina sta že večja, saj jih moj tudi nima in jih tudi še nihče v skupini nima. Vsaj po moje. Ampak teli eno-letniki so pa res še majhni in bolj pri miru.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 18:51:22
|
|
|
|
Primoza
|
Mi še ne nosimo žab.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 18:53:26
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi naš žab nikoli ne nosi. Je vedno isto oblečen, ker je v prostorih (kjerkoli) tudi okrog 22-24 stopinj). Torej bi mu bilo z žabami in debelimi hlačami vroče. Pa otroci še vedno norijo in niso nikoli pri miru. Torej-mi ga oblečemo "normalno". Za preko pa smo mu kupili še ene smučarske hlače, ki jih v vrtcu ali kjer pač smo, sleče. V te, vidim dve prednosti: nikoli mu ni vroće, pa še vedno je suh(ker se samo smućrske hlače zmočijo)
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 20:20:01
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz Pini zjutraj oblečem žabe, potem ko se malo ogreje pa zamenjam za kakšne višje nogavičke. Problem je v tem, ker ji vse hlače nekam gor zlezejo ko sedi v vozku ali avtosedežu.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 20:22:03
|
|
|
|
Magi*
|
naša ima doma žabice, čez nogavičke in hlače. pri nas v stanovanju, predvsem pa na tleh, kjer se Zarja večinoma plazi, je že dolgo mrzlo. pozimi bo pa lahko imela žabice brez hlač, ker bo topleje. zdaj se mi pa zdi ravno tak čuden prehod, ko je notri hladneje kot zunaj.
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 21:03:54
|
|
|
|
bskrle
|
Pri nas so v vrtcu začeli kuriti šele ta teden, do sedaj so si malo pomagale s kaloriferjem, otrok je le 6, zato imamo žabe že vsaj 14 dni.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 22:00:53
|
|
|
|
mamči
|
Moj mali je veeelik, pa ma tak suhcane nogice, da tud že občasno oblečemo žabice. Se mi zdi pomembno, da si ne navleče revme že zdaj.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 18.10.2005 22:41:22
|
|
|
|
polona2
|
Žabice ji oblačim že kar nekaj časa. Pri nas je že tak mraz, da je brez žabic niti pod razno ne peljem iz hiše.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 10:36:50
|
|
|
|
asso
|
A zato se je naša prehladila, ker nima žabic Po pravici jih nikoli ni nosila, kaj pa vem, ne zdi se mi potrebno Jaz sem mislila, da so žabe za pod krilo Kaj pa potem za pod krilo, a dvojne žabice Malo za hec, malo za res. Ko bo res mrzlo ji bom oblekla, sedaj pa se mi zdi še prezgodaj. Če ji že sedaj dam žabice, kaj bom pozimi
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:13:43
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz ji kar oblačim žabe, ker tudi mene zjutraj presneto zebe. Za vsak slučaj, pa ji dam s seboj tudi nogavičke.Do sedaj je še niso preoblekli.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:20:53
|
|
|
|
dory
|
Tud pri nas je tko mrzlo, sploh zjutri,zato ze kak teden pridno oblaciva zabice...na soncku je cez dan ze toplo, ampak kaj ko se je tko zanimivo igrat ravno v sencki...tko da mu jih tudi cez dan ne slacim :)
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
za vn ma žabe sploh če sedi v vozku al pa na koleščku. za notr pa nima žab.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:51:36
|
|
|
|
žiža
|
res ne vem zakaj nebi otroku v mrazu žabic oblekli. Jaz ji za ven absolutno oblečem žabe, notri je pa samo v žabah. V vozičku je lahko precej hladno hlače tud zelo hitro gor zlezejo... Pa čez ledvička imajo fino toplo. žabice so od vseh otroških oblačil mani še skoraj najbolj praktične.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......