|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žabe??? baje jih imajo že vsi.
18.10.2005 14:59:40   
Natas@
Ko sem danes prišla po našega v vrtec mi je vzgojiteljica povedala, da imajo v skupini že vsi žabe razen našega. Ker se meni za to zdi še prezgodaj (sem namreč mnenja da za ven se poleg enih hlač lahko obleče še ene hlače in ne žab za čez cel dan), me zanima kaj o tem mislite ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žabe??? baje jih imajo že vsi.
18.10.2005 15:03:35   
ma-ja
Jaz tudi še ne oblačim žabic. V vrtcih pa imajo sploh vroče in bi se skuhali v njih. Sploh pa jih moramo iti kupit, ker od lanske sezone ni nič več prav.
Zaenkrat tudi kape še ne uporabljamo, se bo pa počasi treba preusmeriti na zimska oblačila user posted image !

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 15:10:13   
CatJa
Pri nas je bilo zjutraj -1, tako da Jan že nosi žabice, sploh je pa precej prehlajen. Pa tudi slečt jih ni tako težko, če se čez dan ogreje.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 15:23:39   
Anja**
No, mi imamo najlonke in nogavice. Pa se mi ne zdi premalo user posted image  Ce bo se pa po jutrih tak mraz bo pa res treba na zabe presaltat.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 16:12:50   
jagoda
Od včeraj za v vrtec žebe. Tudi pri nas je zjutraj minususer posted image user posted image so ap v vrtcu pol vse male žabice brez hlač. Ful so luštni, kot možje v pajkicah...

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 16:43:39   
total
Žabe nosi že odkoar se je začelo mrzlo,tako da je že čas.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 17:02:09   
nynna
Mi jih oblečemo popoldne za ven. V vrtcu pa jih še nima ker je prevroče, pa mislim da jih še nekaj časa ne bo imela.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2005 17:04:12   
jazz
Mi imamo tudi žabice...sicer ni v vrtcu, pa ga imam doma oblečenega v njih, pa v bodiju in copatkah. Meni je tudi cartek, ko s tisto rito plazi v stanovanju kot kak Fredy Merkuri al pa baletnik!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2005 17:15:07   
Barči78
Naša tudi že kar nekaj časa nosi žabe, sploh ko greva ven.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 17:48:48   
lan
Kaj?Zabe?Se mi pa se vseeno zdi malce pretoplo za zabe.Kaj imajo pa potem pozimi malcki obleceno,ko je res mrzlo,5 zabic.Kaj jaz vem,ampak se mi zdi,da nekateri starsi res pretiravajo ali pa sem se jaztu v Nemciji, nalezla sindrom Kanadcanov in Americanov,ki malcke raje malo manj oblacijo kot pa pretiravajo ze zdaj s kapami,zimskimi vrecami,zabicami,....
Jaz Lanu ne bom oblekla zabic dokler res ne bo hladno.Raje ima oblecene malce debelejse hlace.
Ce mene se ne zebe,kako bo potem njega,ko stalno siba gor in dol.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2005 18:26:27   
Anonimen
Če gredo v vrtcu bolj zgodaj ven, je res še mraz. Jaz sem danes še  ob 8. uri zjutraj led drgnila s stekla pri avtu. Torej za takrat so res žabice že kar primerne pri takih majhnih. Res pa je tudi prav, da pa se jih za notri potem sleče, ali pa hlače, tako kot pri nekaterih v vrtcu. Saj so res lahko v žabah, to je v bistvu odlična rešitev.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2005 18:48:14   
Anonimen
Naš jih pa nikoli ne nosi. Ima dokolenke, pa trenerke, pozimi pa čez še velur hlače ali kombinezon. Ker v igralnici je tako vroče, da se mi zdi, da bi zgorel v žabah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2005 18:50:09   
Anonimen
Ja pa dobro, najina sta že večja, saj jih moj tudi nima in jih tudi še nihče v skupini nima. Vsaj po moje. Ampak teli eno-letniki so pa res še majhni in bolj pri miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2005 18:51:22   
Primoza
Mi še ne nosimo žab.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2005 18:53:26   
Marogica
Tudi naš žab nikoli ne nosi. Je vedno isto oblečen, ker je v prostorih (kjerkoli) tudi okrog 22-24 stopinj). Torej bi mu bilo z žabami in debelimi hlačami vroče. Pa otroci še vedno norijo in niso nikoli pri miru.
Torej-mi ga oblečemo "normalno". Za preko pa smo mu kupili še ene smučarske hlače, ki jih v vrtcu ali kjer pač smo, sleče. V te, vidim dve prednosti: nikoli mu ni vroće, pa še vedno je suh(ker se samo smućrske hlače zmočijo)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2005 20:20:01   
Lunca1
Jaz Pini zjutraj oblečem žabe, potem ko se malo ogreje pa zamenjam za kakšne višje nogavičke. Problem je v tem, ker ji vse hlače nekam gor zlezejo ko sedi v vozku ali avtosedežu.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2005 20:22:03   
Magi*
naša ima doma žabice, čez nogavičke in hlače. pri nas v stanovanju, predvsem pa na tleh, kjer se Zarja večinoma plazi, je že dolgo mrzlo. pozimi bo pa lahko imela žabice brez hlač, ker bo topleje. zdaj se mi pa zdi ravno tak čuden prehod, ko je notri hladneje kot zunaj.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2005 21:03:54   
bskrle
Pri nas so  v vrtcu začeli kuriti šele ta teden, do sedaj so si malo pomagale s kaloriferjem, otrok  je le 6, zato imamo žabe že vsaj 14 dni.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2005 22:00:53   
mamči
Moj mali je veeelik, pa ma tak suhcane nogice, da tud že občasno oblečemo žabice. Se mi zdi pomembno, da si ne navleče revme že zdaj.user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2005 22:41:22   
polona2
Žabice ji oblačim že kar nekaj časa. Pri nas je že tak mraz, da je brez žabic niti pod razno ne peljem iz hiše.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2005 10:36:50   
asso
A zato se je naša prehladila, ker nima žabicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po pravici jih nikoli ni nosila, kaj pa vem, ne zdi se mi potrebnouser posted image user posted image user posted image  Jaz sem mislila, da so žabe za pod krilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa potem za pod krilo, a dvojne žabiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo za hec, malo za res. Ko bo res mrzlo ji bom oblekla, sedaj pa se mi zdi še prezgodaj. Če ji že sedaj dam žabice, kaj bom pozimiuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2005 12:13:43   
BARBARA R.
Jaz ji kar oblačim žabe, ker tudi mene zjutraj presneto zebe. Za vsak slučaj, pa ji dam s seboj tudi nogavičke.Do sedaj je še niso preoblekli.

user posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2005 12:20:53   
dory
Tud pri nas je tko mrzlo, sploh zjutri,zato ze kak teden pridno oblaciva zabice...na soncku je cez dan ze toplo, ampak kaj ko se je tko zanimivo igrat ravno v sencki...tko da mu jih tudi cez dan ne slacim :)

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2005 12:25:25   
Anonimen
za vn ma žabe sploh če sedi v vozku al pa na koleščku. za notr pa nima žab.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2005 12:51:36   
žiža
res ne vem zakaj nebi otroku v mrazu žabic oblekli. Jaz ji za ven absolutno oblečem žabe, notri je pa samo v žabah. V vozičku je lahko precej hladno hlače tud zelo hitro gor zlezejo...  Pa čez ledvička imajo fino toplo. žabice so od vseh otroških oblačil mani še skoraj najbolj praktične.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......