|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DIANE35 in Tezave s zanositvijo
19.10.2005 8:22:06   
soncece24
Adijo, zdaj pa sem čist paf... da bi jaz prej vedela, s čim sem se 7 let zastrupljala. nikoli več se jih ne dotaknem, vsaj teh ne... no, midva bova kr kakšno leto počakala, pa potem user posted image , tak da upam, da se do takrat razstrupim. sem pa jaz imela ful občutljive joškice in vmesne krvavitve, kar pa je vse izginilo takoj, ko sem jih nehala jemati.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.10.2005 13:28:32   
Anonimen
Tudi sama sem jedla tablete diana 35 dobrih 6 let. Letos avgusta sem se odločila in jih nehala jemati. Te dni pričakujem tretjo menstruacijo-do sedaj so bile vse dokaj redne. Malo sem se prestašila, ko sem videla kako neredno menstruacijo imate.

Vsem želim, da se stvari uredijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2005 10:06:55   
Anonimen
Uau, se tudi meni kar meša, ko berem vse to o Diane 35 in jaz sem še razmišljala, da bi jih spet začela jemati zaradi aknaste kože in poraščenosti, ker moram rečt, da kar se tega tiče pa so enkratne.Kožo sem imela kot dojenček čisto in tudi po nogah in drugje sem bila res ful manj poraščena....
Pol pa sva z dragim začela razmišljati o user posted image , oz. naj neham jemati kt in če rata rata, če ne pa pač še ne, brez pritiska in da po 10 letih neham z tabletami.
Nehala sem jemati Diane 35 pred 9 meseci in še vedno nisem noseča, prvi mesec sem dobila M točno na 28 dni, pol pa se je začelo.Nasledno M sem dobila na 45 dan, pol 43 dan, pol 41 dan, pol 37 dan, pol na 35 dan, pol na 34 dan.Tako, da se ciklus iz meseca v mesec krajša, morda mi bo uspelo zanosit, ko se ciklus popolnoma uredi.
Jaz sem bila prepričana, da bom zanosila vse v prvo, saj sta moja babi in njena sestra obe 3x zanosile v prvo, moja mami je 3x zanosila v prvo in sem bila prepričana, da bo tak tudi pri meni in že 9 mesecev nič!!!!!
Preklete tablete, ampak zakaj nas pol tak pridno filajo z njimi in kako fajn so itd.
Seveda pa imam sedaj ko jih ne jemljem fajn aknasto kožo po vratu in spodnjem robu obraza, kosmata sem kot medved, to pa tudi ni ravno fajn pri 26 letih.Imate kak NARAVEN recept proti temu????

Veliko sreče pri zanositvi in zdrave user posted image  vsem!!!

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2005 11:15:52   
mey
Draga Srčika...in ostale

Ko berem te stvari res ne vem zakaj ginekologi nikoli ne opozorijo na te stvari, ko nam prdpišejo te tabletke. Jaz sem na vso srečo pred letom dni zamenjala G in ta mi je tudi odsvetoval D35 in mi priporočal Yarin, ki so lažje in imajo dosti dobrih lastnosti, tudi glede aknaste kože. Če malo pomislim, je bolje imeti malo bolj problematično kožo, kot pa ....
Glede problematične kože, pa morda samo ta nasvet: resnično redno čiščenje, pa ne z preveč agresivnimi sredstvi za aknasto kožo, ker ti so resnično samo za teenagere, pa še to ne vem. Daj koži vlago! Jaz sama uporabljam lancom ali shisedo samo tiste vlažilne pa imam super kožo!

Veliko sreče, ljubezni in strasti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2005 11:45:24   
TANTRA
No, drage moje ko ste že začele temo o koži. No, sem ena izmed tistih, ki nikoli nisem imela čisto lepe kože. K temu so se pridružile hormonske težave in poslednično sem zato morala jemati Diane 35. Imela sem sicer fantastično kožo, lase...boleče prsi vsak mesec....Po prenehanju pa so bolečine s prsmi izginile, vednar pa koža čisti obup. Pri mojih 40 letih se mi taki mozolji delajo, pa po spodnjem delu obraza in vratu...in kljub vsem kozmetičnim sredstvom v ta namen ni bolje.

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2005 11:48:19   
aisha_
Ce bi to vedla sigurno, ne bi nobena zacela jemat teh tabletk, ampak zdaj ze je kar je.
MEY kje se pa da dobit te kremice? SAj ko bi bil clovek preprican da ti pomaga bi tud dal kaksen tolar vec za kaksno stvar, ze tak al tak sem zapravla tolko denarja za kreme, tonike,.., da se mi kar user posted image , pa se vedno vztrajam in pridno mecem dnarce ven, mogoce pa mi bo kaj pomagalo si mislim. Vecje strahe imam glede zanositve, ceprav vem, ce se obremenjujem je se slabse.
SRCEK kaj tvoja babica in mama sta jemale kontracepcijske, ker predvidevam, da je malo drugace ce ne jemljes tega strupa. Pa saj bo!
Punce pridne mi bodite!

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2005 13:00:47   
biba.73
Kot sem ze zgoraj napisala, so mi po prenehanju Diane35 izbruhnile take akne, da so mi vsi, ko so me po nekem času videli rekli, da sem res grozna. Orto podkožni na spodnjem delu obraza in po vratu. Obiskala sem dermatologe (predpisali skinoren, diferin gel, klimicin, klinofug....) in ni bilo nič bolje, saj so mi ti preparati še bolj izsušili kožo. Nosila sem čop, da mi niso lasje lezli na obraz, hodila sem brez pudra, ker sem mislila da to vpliva in nič bolje. Kupila sem si vedno kakšno dobro kremo-dobro znamko in drago, saj sem si rekla, daj več, pa bo bolje. In nič.

Lani pa sem obiskala homeopata in moram povedat, da se mi je po enem letu koža zelo izboljšala in tudi ciklusi so se mi uredili, le ta ciklus je daljši in M od nikoder. Zjutraj sem klicala homeopata in mi je povedal, da ker sva zamenjala te njihove tabletke ravno v času prejšnje menstruacije, da je baje normalno, da se lahko prvi mesec stvar poslabša in se potem zopet ustali. Jaz mu v bistvu kar verjamem, saj nobena stvar še tako draga ni pomagala, on mi pa je. Izboljšala se ni samo koža, temveč tudi drugi problemi so izginili (dobra prebava, prej non stop zaprtje).

Ker smo ble glih pri koži, ne!? Pa, pa.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.10.2005 14:33:37   
mey
Draga Aisha..

Sprašuješ me po teh kremicah..Kupiš jih lahko v vsaki malo boljši drogeriji, npr. Muler ali pa Limoni. Prej nisem pravilno napisala Lancome. Ni pretirano draga znamka je pa izredno kvalitetna. Poskusi morda najprej s sredstvi za čiščenje (modra linija). Pa še morda to, zelo je priporočljivo, da se z rokami ne dotikamo preveč obraza, če pa že (ko nanašaš kremico) pa obvezno s čistimi rokami. Včasih malo traja, da se popravi in zahteva veliko dela in discipline a zagotovo prinese uspeh.

Veliko uspeha! user posted image

(odgovor članu biba.73)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.10.2005 11:28:10   
aisha_
Hvala! No, pa bomo se to probali. Mogoce pa bo pomagalo. Saj, najvecji problem ko mi dobesedno izbruhnejo je teden dni pred user posted image , takrat sem res obupna, se malo stresa zraven in je pol to to.
Nekaterim pomaga bioenergetik, dokler ne probas ne ves. Najbolj me moti to ko se mi vsak pikne v moje nadloge, mi pa ni do tega da bom vsakemu razlagala kaj je razlog, saj je to moja stvar. Vem edino to da nocem vec nikoli jest tega strupa, raje imam necisto kozo.
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.10.2005 16:41:44   
Suzi*
No, jaz sem tudi ena tistih, ki so kar nekaj let jemale Diane35, predvsem zaradi problemov za aknami. Med jemanjem sem imela kožo čisto kot dojenček (po obrazu in hrbtu). Potem sem se enkrat kar med ciklusom odločila da preneham z jemanjem, ker sem bila hudo depresivna in sem za to krivila te tablete. user posted image  Po prenehanju se je stanje s psiho čist izboljšalo, prva M je zamujala dva meseca, ko sem jo pa končno dobila, se je pa tudi stanje aken tako poslabšalo, da v življenju še nisem videla osebe, ki bi bila tako mozoljasta. Po hrbtu, obrazu, vratu in dekolteju je bila živa groza. Tisti podkožni mozolji. user posted image  M je bila sicer redna, ampak mozolji pa niso hoteli izginit.
Potem sva po pol leta pavze po prenehanju jemana KT z user posted image  začela delati na user posted image  in sem takoj v prvo zanosila. user posted image  Koža se mi je med nosečnostjo fuuulll izboljšala, praktično nisem imela več mozolja. Zdaj po porodu se pa mozolji spet vračajo, ampak ni tako hudo. Sicer še dojim, upam pa, da tudi po prenehanju dojenja ne bo večjih problemov s kožo.
Kakorkoli pa že, KT nikoli več ne mislim jest, nobenih!!!

lp, Suzi

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.10.2005 12:07:53   
SanjaS
Torej tako je s temi D35. No, jaz imam enake simptome kot ti, Suzi* (prenehala sem z jemanjem D35 letos maja) in sem čist presrečna, da nisem sama na svetu, ki se ji tole dogaja (mozolji, po obrazu in vratu, totalna depresija). A ti si imela prej, pred jemanjem D35 urejenouser posted image  in kožo ok.? Pa še, a si po prenehanju jemanja D35 imela normalen interval meduser posted image ? Meni se pojavi prehitro- enkrat celo na 18 dni sicer pa na 24-27 dni...

Lp,
SanjaS

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.10.2005 20:35:14   
Nina_
jz sem tut nehala jemat diane kak mesec in pol nazaj tabletke in še kr nisem dobla user posted image ! a bi mogla bit prestrašena?ker mije kolegica rekla da je to normalno,da ne dobim takoj..drgač pa mam jz kožo čisto ko dojenček in res nevem zakaj je potem men tut predpisala Diane..ker se mi zdi da men tabletke zmanjšajo željo po seksu..user posted image

Ko se rodiš so vsi veseli.
Ko umreš se vsi jočejo.
Ko živiš jim je vseeno.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.10.2005 20:37:03   
Nina_
tiste z problematično kožo...vam zdravnik ne prdepiše nekih tekočin in kremic proti mozoljem?mojmu bratu se je popravlo za 100% ko je dobil tiste kreme..

Ko se rodiš so vsi veseli.
Ko umreš se vsi jočejo.
Ko živiš jim je vseeno.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.11.2005 16:44:28   
SanjaS
D35 je v bistvu bolj hormonsko zdravilo za zaviranje določenih hormonov ki povzročajo akne oz. tako neravnovesje ki povzroča akne. Stranski učinek tega zdravila je zaščita pred nosečnostjo. Moja izkušnja je bila med jemanjem teh tabletk da dejansko proti aknam zelo pomaga, je pa res, da ogluši tisti hormon, ki v nas med drugim poveča željo po seksu in je posledica taka: skesaš lahko, a ti ni do tega...A ja, pa zraven postaneš še rahlo depresiven in se na koncu začneš spraševat čemu ti pa bo lepša koža, če je itak vse brez veze ???
Skratka: moj nasvet je NE JEMLJI TEGA!
Lp,
SanjaS

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.11.2005 0:06:06   
miši
Tudi jaz sem jemala D35 kakih 6 let, prvotno zaradi aken, ki so se res lepo pozdravile. med jemanjem sem se odlično počutila, nobenih stranskih učinkov, nič. PO prenehanju sem normalno dobila M in jo sedaj še imam zelo natančno in redno, vmes sem imela zelo stresna obdobja pa je bilo še kar vse natančno. Koža se je seveda nazaj poslabšala, hormonsko ravnovesje se je spet vzpostavilo in to je to. MIslim,da D niso za vsakogar, ginekolog mora znati priporočiti prave tablete, ni nujno, da če imaš akne (preveč moškega hormona), da so potem ostali hormoni ustrezni za jemanje Diane. saj veste, enim paše drugim ne...
Ne zdi pa se mi pametno delat take "antireklame" kar se tiče kemije, naj o tem sodijo strokovnjaki, sicer pa v KT ni nič manj kemije kot v kaki konzervi ali mcdonaldsovem senviču...

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.