biba.73
|
Kot sem ze zgoraj napisala, so mi po prenehanju Diane35 izbruhnile take akne, da so mi vsi, ko so me po nekem času videli rekli, da sem res grozna. Orto podkožni na spodnjem delu obraza in po vratu. Obiskala sem dermatologe (predpisali skinoren, diferin gel, klimicin, klinofug....) in ni bilo nič bolje, saj so mi ti preparati še bolj izsušili kožo. Nosila sem čop, da mi niso lasje lezli na obraz, hodila sem brez pudra, ker sem mislila da to vpliva in nič bolje. Kupila sem si vedno kakšno dobro kremo-dobro znamko in drago, saj sem si rekla, daj več, pa bo bolje. In nič. Lani pa sem obiskala homeopata in moram povedat, da se mi je po enem letu koža zelo izboljšala in tudi ciklusi so se mi uredili, le ta ciklus je daljši in M od nikoder. Zjutraj sem klicala homeopata in mi je povedal, da ker sva zamenjala te njihove tabletke ravno v času prejšnje menstruacije, da je baje normalno, da se lahko prvi mesec stvar poslabša in se potem zopet ustali. Jaz mu v bistvu kar verjamem, saj nobena stvar še tako draga ni pomagala, on mi pa je. Izboljšala se ni samo koža, temveč tudi drugi problemi so izginili (dobra prebava, prej non stop zaprtje). Ker smo ble glih pri koži, ne!? Pa, pa.
|