|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevci 05!
27.10.2005 21:43:05   
Suzi*
Jaz našemu še nisem dala nič glutena in skut/jogurtov. Bom zdaj pri 8m začela, ker smo pri 6m šele začeli uvajat....
Eva1, zanima me glede kus-kusa: a ga zakuhaš malo v juhico in zmiksaš, al ti kar takega normalnega gostega je? Kako pa polento pripraviš? Naš je ne mara ravno zelo., pa me zanima kakšna ideja.
Glede mesa pa zgleda da tudi povsod drugače povejo. Nam so rekli 2-3x na teden meso, pa 1x rumenjak. user posted image  Kdo bi vedel. Jaz se ravnam kar po občutku. Našega meso precej zapira, pa mu ga ne dam več kot 3x na teden.

lp, Suzi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.10.2005 23:09:59   
Skaana
user posted image Kdaj mu pa ponudiš skutko ali jogurt? Midve imava takšen ritem:

user posted image okoli 10.oo dopoldanska malica: sveže sadje s kosmiči,
user posted image ob 13.oo dojenje in rižev kruhek za grickat,
user posted image ob 15.oo kosilo: (največkrat na sopari kuhana zelenjava + krompir oz. riž oz. prosena ali ajdova kaša - ta ji je najbolj user posted image ), trikrat na teden meso (bom pa pri 8m začela dajati rumenjak),
user posted image ob 18.oo večerja: mlečne kašice (najraje Milupine).

Zdaj sem razmišljala, da bi kosilo prestavila na 13. uro in nato ob 15. popoldansko malico - skuta oz. jogurt...

Bi bilo to O.K.?

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.10.2005 23:12:54   
Skaana
user posted image ups,user posted image se opravičujem za zelenkota na začetku user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.10.2005 12:11:36   
eva1
Pri nam zgleda urnik hranjenja približno takole...
- zgodaj zjutraj(5-7h) se dojimo, potem se zbudimo okoli 8-9, ampak mali se noče dojit-mogoče 3x potegne, pa se stran obrne, zato dobi ob
- 9-10 zajtrk-nekaj mlečnega-jogurt, skuto, ali pa frutolino(ker drugih mlečnih kašic ne je)
- 12-13 kosilo-zelenjvava+priloga
- 15-16 sadna malica
- 18-19 večerja-zopet mlečna(menjam zajtrk in večerjo(če za zajtrk je skutko, potem za večerjo frutolino in obratno)
- 20h spanje+ dojenje, ampak zaspi v 1 minuti, sam tok potegne da se uspava z dojenjem!

se mi zdi, da se sploh več noče dojit, samo kadar se uspava z dojenjem, drugače ni šans, da bi zagrabil...no sej ubistvu je to čist ok , ker še malo pa bo služba, pa bi blo fajn, če bi se sam odstavil, ker potem ga itak ne bom mogla več dojit!

No kus-kus jst naredim tako kot za nas(gostega), ampak ga potem z zelenjavo zmešam, pa še malo vodo zravn ulijem, da pride tako ravno prav gosta kašica(sam ga ne mara ne vem kolk), polento pa isto-v vodo dam mal masla, pa malo soli, pa jo zakuham, sam ne pregosto, potem pa z zelenjavo in mesom zmešam in je ful dobra-moj ima najraje, če mu zmešam polento pa cvetačko pa korenček in malo govedne, pa tudi če z rumenjakom zmešaš je ful dobra! Ali pa zraven polente zamešam kolerabo in meso-to tut obužuje...drugače je pa ful krompirjevec...tega bi skoz jedu v neomejenih količinah!

Me pa zanima, a vaši tut jedo samo pasirano hrano-ker moj se kr duši, če je kašn košček zravnuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!