|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   citronska kislina
17.10.2005 13:10:54   
kajča
Danes se mi zgodilo nekaj strašnega. V službi imamo grelnik vode in sem si želela pripraviti čaj. Grelnik je bil že poln segrete vode in sem samo nalila vodo v skodelico in dala noter čajno vrečko. Spila sem 5 požitkov. Čaj je imel zelo čuden okus, pa sem najprej mislila, da je to pač taka vrsta čaja, bil je kisel kot bi bilo notri ful limone. Potem sem se pa spomnila, da je bilo mogoče v vodi čistilo za vodni kamen in res je sodelavka čistila grelnik vode. Takoj sem popila nekaj pozarcev vode in šla bruhat, potem sem pa pila najprej vodo, nato pa mleko. Klicali smo na urgenco za zastrupitve, kjer so sicer rekli, da ni kritično, če nimam v ustih nobenih razjed in krčev v trebuhu. Vzela sem še dva rupuruta in sedaj čakam, da začne delati moj G, da ga vprašam, kakšne posledice so lahko na plodu. V urgenci so mi rekli, da naj ne bi bilo posledic, ker je bila citronska kislina razredčena.

Če vam po pravici povem sploh ne dojemam kaj se mi je zgodilo in si ne oprostim, če bi bilo res s plodom kaj narobe.

Upam, da bo vse ok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: citronska kislina
17.10.2005 13:47:37   
muki1
Kristus, kristus, kaj vse se lahko zgodi. Javi kaj ti bojo rekli. Držim fige za te in bebico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 15:04:53   
ivana25
Ojla!

Se zgodi. Zelo dobro je bilo, da si šla bruhat- torej si večji del tekočine izločila. Pa kot so ti rekli na urgenici- zadeva je bila razredčena, torej je zelo malo možnosti, da bo kaj narobe! Zdaj se pa pomiri, ker stres zelo slabo vpliva na dojenčka!

Držim pesti zate in za user posted image !

Pozdravček,
Ivana

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 15:20:49   
sarazan
K zdravniku obvezno nesi s seboj embalažo od čistila, da bo videl, kaj si spila.
Če je bila samo citronska kislina, ni razloga za skrb.

Držim pesti...

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ivana25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 17:05:43   
Katjusa
Drzim pesti da bo vse vredu!

sam jst bi pa sodelavko ornk ostela zaradi malomarnosti ce je ze cistla grelnik bi prvic lahko na to opozorila in drugic svoje delo opravila do konca... ma so ene babe neodgovorne!

Lep pozdrav pazi nase in na malo bitjece v trebuscku!

Katja

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 17:26:47   
Primoza
ni kritično, če nimam v ustih nobenih razjed in krčev v trebuhu. Vzela sem še dva rupuruta in sedaj čakam, da začne delati moj G, da ga vprašam, kakšne posledice so lahko na plodu. V urgenci so mi rekli, da naj ne bi bilo posledic, ker je bila citronska kislina razredčena.

Citronska kislina sama po sebi ni nič strupenega, kot bi pojedli eno limono. razni dodatki pa tudi ne bi smeli biti problematični pri enkratnem zaužitju. Se pravi nič skrbi.

Drugič pa raje pojejte kislo kumarico, kot čistilo za vodni kamenuser posted image .

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 7:40:06   
kajča
Vse je vredu z mano in user posted image , moj G pravi, da ni nobene panike, tudi želodec me ne boli. Na urgenci za zastrupitve so mi rekli, da naj pridem in prinesem tekočino zgolj če bi imela v ustih kakšne razjede, pa jih nimam.

Vesela sem, da se je vse srečno končalo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......