kajča -> citronska kislina (17.10.2005 13:10:54)
|
Danes se mi zgodilo nekaj strašnega. V službi imamo grelnik vode in sem si želela pripraviti čaj. Grelnik je bil že poln segrete vode in sem samo nalila vodo v skodelico in dala noter čajno vrečko. Spila sem 5 požitkov. Čaj je imel zelo čuden okus, pa sem najprej mislila, da je to pač taka vrsta čaja, bil je kisel kot bi bilo notri ful limone. Potem sem se pa spomnila, da je bilo mogoče v vodi čistilo za vodni kamen in res je sodelavka čistila grelnik vode. Takoj sem popila nekaj pozarcev vode in šla bruhat, potem sem pa pila najprej vodo, nato pa mleko. Klicali smo na urgenco za zastrupitve, kjer so sicer rekli, da ni kritično, če nimam v ustih nobenih razjed in krčev v trebuhu. Vzela sem še dva rupuruta in sedaj čakam, da začne delati moj G, da ga vprašam, kakšne posledice so lahko na plodu. V urgenci so mi rekli, da naj ne bi bilo posledic, ker je bila citronska kislina razredčena. Če vam po pravici povem sploh ne dojemam kaj se mi je zgodilo in si ne oprostim, če bi bilo res s plodom kaj narobe. Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|