|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (279. nadaljevanje)
18.10.2005 12:22:19   
hati
alora, kej zdej... mislste povedat user posted image  user posted image  user posted image

ma prosim..... ker me res firbec daje?

jaz tudi stiskam pestke za anitko.... mogoče je pa ona user posted image  user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.10.2005 12:53:24   
pika74
Punce, jst bi vam povedala, sam me bo pol fosečka tkole našeškala user posted image , če povem.

Zato khm user posted image nč ne povem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

se grem rajš mal z mopedom vozt user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.10.2005 12:54:11   
ZARA
TI!? A ti nisi vidla, da piše v albumu, da NIHČE ne dobi gesla?? Kje si ga pa dobila ???

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.10.2005 12:55:05   
pika74
mam veze tm gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.10.2005 13:56:20   
Pia73
Pozdravljene!

Me je včeraj koala klicala, če kaj vem ali se je biba77 že javila kako je bilo na UZ. Pa sem na hitro preletela, pa ni biba77 nič napisala? Kdaj imaš UZ biba77? user posted image

No in s koalo sva ugotavljale in ugotovile, da je fosečka verjetno klarisa!!!! To bi bila ena od najlepših novičk,........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka žal še ni user posted image ,....... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.10.2005 14:48:35   
buškica
Pika74, si pa res dobra za varaovanje skrivnostiuser posted image . Ampak nas bo razgnal od radovednosti.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.10.2005 14:54:48   
pika74
Ko bi ve vedle, kok šele mene razganja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sam ne smem, drgač bom tepena user posted image .

lp
user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.10.2005 15:55:19   
aljča
Ojla punce!!!

Naj vas prav lepo pozdravim.Se po dolgem času zopet malo k vam oglašam.Vidim da vas je zlo velik novih.Nekaj nam je poratalo ugledati magični+ nekatere pa se še trudite.Zaradi tega pa vam tudi pišem.Punce glavo gor pa velik optimizma in pozitivnih misli in takrat ko boste najmanj pričakovale pa vam bo posijalo sonce.Kar verjemte mi ,ker je vse to sprobano na moji koži.Upanje umre zadnje...to pa še kako drži.
V glavnem jaz sem v redu imam vse simptome nosečnice od dobrega do slabega ampak bom preživela.Še dobre tri tedne in bom v 3 mesecu komaj že čakam,ker sem še kar nekako v strahu da ne bo kaj narobe.Veliko počivam in se crkljma,ker so mi tko ukazali zdravniki.
Vam punce moje pa želim res vse lepo in prosim, da ne obupate.Vse ob pravem času.
SREČNO
L.P.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.10.2005 16:05:06   
tinkamiška
Hojla Aljča! Sem vesela, da si fajn, nosečniške tegobe si pa tako in tako dolgo čakalauser posted image  Prav je da se crkljaš in počivaš, kr privošči si zdejuser posted image

Kaj je zdej uraje popoldan, a bomo kej zvedle al ne(tule manjka en kručač, mi ga noče napopat)user posted image user posted image user posted image

Kok se danes dan vlečeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.10.2005 16:08:01   
Jančika_
Dejmo, dejmouser posted image , jaz hodim vsakih par minut gor špegat (še dobro, da otrok spi; če se bo kmalu zbudil, do večera ne bom nič vedelauser posted image ).

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.10.2005 16:51:34   
Anitka
O ste me nasmejale. In naj vam priznam, da sem pa zdaj tudi jaz zelo radovedna. Trenutno sicer malo štrajkam na RR-ji (bolj berem), a sem si rekla, da se je pa tu treba oglasit. Jaz žal nisem user posted image  in verjetno še nekaj časa ne bom, ker se trenutno posvečam izključno krpanju odnosa z mojim dragim. Vsem, ki mi tako lepo stojite ob strani -  HVALA VAM TISOČKRAT!!!!!!!! In ne pozabite, da se vam bo dobrota poplačala.

Bi vas pa prosila, da mi pošljete SMS, da bom vedela katera je srečka fosečka. Tej srečki fosečki pa seveda čestitam in ji želim lepo in mirno nosečnost.

Tudi jaz sumim na Klariso ali pa Geo1, ali morda Larisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa punce moje,

vaša Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.10.2005 18:43:52   
Anonimen
No, kaj je zdaj? katera se bo redila nalsednjih devet mesecev???

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
18.10.2005 18:53:56   
Anonimen
Aha, pika, še odgovor na uvodno vprašanje. Ne, nimam 4 slojnega, sem raje kar štacuno zaprla, torej črevca ksup stisnila, pa ni treba več kakat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
18.10.2005 18:58:51   
ZARA
Alj bina, jst mam občutek, da ti skoz mal kakaš user posted image ...
Jst drgač stavm na, na, na....GOYO !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.10.2005 19:24:36   
GoYa
Ej, massa26 in ZARA, ko bi blo res
user posted image Upam, da naslednji mesec pa res user posted image

Ajd, vam bom zdej povedala... user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.10.2005 19:26:12   
Anonimen
No dej, hitr user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
18.10.2005 19:29:37   
ZARA
Joj a sm sfalila?? Kera ?? Kera?? EJ al ba, dej povej v čem je finta, da vse vedo mi2 pa ne, majke ti ?? Mrhe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.10.2005 19:33:45   
Anonimen
Nimam blage veze, kaj se grejo. AMpak veš kaj....mene sploh ne zanima sploh ne. Naj bo ktera če. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
18.10.2005 19:35:10   
GoYa
a koke user posted image
sem nov post odprla. ajd bejžte tja pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.10.2005 18:35:49   
biba77
Pozdravljene user posted image ,

sem malo utrujena, ampak moram se tudi vam javit in z vami delit veselje danasnjega dne. Saj ste (bile) z mano v najtezjih trenutkih. Torej, danes smo imeli v neplodnostni ambulanti prvi UZ. Mi je zdravnica rekla, ce se bo lepo videlo, da bo tudi user posted image lahko pogledal, pa potem ni "smel" noter. user posted image
Ampak, jaz sem zelo, zelo vesela user posted image .

Torej, pri 5t 6d nosecnosti se je videla gestacijska vrecka velikosti 17,7x8mm, rumeni obrocek premera 3,6 mm in plodek je nakazan, vendar se se ne vidi lepo.
Ampak, kar mi je najbolj odvalilo kamen s srca je, da je vse lepo v maternici in da je sluznica lepo zadebeljena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravnica mi je do naslednje srede, ko imam se enkrat UZ, podaljsala bolnisko in me opozorila na jemanje folne kisline in izogibanje muc. user posted image In dovolila user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak, ko sva prisla okoli treh domov, sem nekaj pojedla in padla dol user posted image . Se zdaj bolj zeham kot ne user posted image .

Drage moje cakajoce,
nikar ne obupajte. Vsem bo posijal user posted image .

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.10.2005 18:46:32   
cmokec
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.10.2005 19:27:23   
Jančika_
Biba, super! 

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 72
19.10.2005 22:43:19   
Pia73
Super biba77! user posted image user posted image user posted image  Tole sem prišla gor pogledat, pa katera je fosečka,..........

Grem še mal pred Tv pol pa spat, sem tak utrujena,.......

LP Pia73

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 73
19.10.2005 22:44:26   
Pia73
Aja, biba77; škoda ker nista dva user posted image user posted image  sem mal upala na to,.......... Pa drugič, pa bodo ravno trije tako kot si želiš!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 74
20.10.2005 9:20:47   
TANTRA
Jaz pa sploh ne vem kaj je z menoj. V soboto (29 dan) sem imela samo enkrat nežno krvavkasto sluz. Včeraj pa rjavkasto sluz spet samo enkrat.
user posted image  ni nikjer, test je negativen.....Ja kaj se z menoj dogaja???? Po Klomifenu pa zdaj tole....Je možno da sem imela še eno ovulacijo?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!