Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 12:22:19
|
|
|
|
hati
|
alora, kej zdej... mislste povedat ma prosim..... ker me res firbec daje? jaz tudi stiskam pestke za anitko.... mogoče je pa ona
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 12:53:24
|
|
|
|
pika74
|
Punce, jst bi vam povedala, sam me bo pol fosečka tkole našeškala , če povem. Zato khm nč ne povem se grem rajš mal z mopedom vozt .
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 12:54:11
|
|
|
|
ZARA
|
TI!? A ti nisi vidla, da piše v albumu, da NIHČE ne dobi gesla?? Kje si ga pa dobila ???
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 12:55:05
|
|
|
|
pika74
|
mam veze tm gor
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 13:56:20
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljene! Me je včeraj koala klicala, če kaj vem ali se je biba77 že javila kako je bilo na UZ. Pa sem na hitro preletela, pa ni biba77 nič napisala? Kdaj imaš UZ biba77? No in s koalo sva ugotavljale in ugotovile, da je fosečka verjetno klarisa!!!! To bi bila ena od najlepših novičk,........ Anitka žal še ni ,.......
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 14:48:35
|
|
|
|
buškica
|
Pika74, si pa res dobra za varaovanje skrivnosti . Ampak nas bo razgnal od radovednosti.
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 14:54:48
|
|
|
|
pika74
|
Ko bi ve vedle, kok šele mene razganja . Sam ne smem, drgač bom tepena . lp
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 15:55:19
|
|
|
|
aljča
|
Ojla punce!!! Naj vas prav lepo pozdravim.Se po dolgem času zopet malo k vam oglašam.Vidim da vas je zlo velik novih.Nekaj nam je poratalo ugledati magični+ nekatere pa se še trudite.Zaradi tega pa vam tudi pišem.Punce glavo gor pa velik optimizma in pozitivnih misli in takrat ko boste najmanj pričakovale pa vam bo posijalo sonce.Kar verjemte mi ,ker je vse to sprobano na moji koži.Upanje umre zadnje...to pa še kako drži. V glavnem jaz sem v redu imam vse simptome nosečnice od dobrega do slabega ampak bom preživela.Še dobre tri tedne in bom v 3 mesecu komaj že čakam,ker sem še kar nekako v strahu da ne bo kaj narobe.Veliko počivam in se crkljma,ker so mi tko ukazali zdravniki. Vam punce moje pa želim res vse lepo in prosim, da ne obupate.Vse ob pravem času. SREČNO L.P.Aljča
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 16:05:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Aljča! Sem vesela, da si fajn, nosečniške tegobe si pa tako in tako dolgo čakala Prav je da se crkljaš in počivaš, kr privošči si zdej Kaj je zdej uraje popoldan, a bomo kej zvedle al ne(tule manjka en kručač, mi ga noče napopat) Kok se danes dan vleče Tinka
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 16:08:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Dejmo, dejmo , jaz hodim vsakih par minut gor špegat (še dobro, da otrok spi; če se bo kmalu zbudil, do večera ne bom nič vedela ).
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 16:51:34
|
|
|
|
Anitka
|
O ste me nasmejale. In naj vam priznam, da sem pa zdaj tudi jaz zelo radovedna. Trenutno sicer malo štrajkam na RR-ji (bolj berem), a sem si rekla, da se je pa tu treba oglasit. Jaz žal nisem in verjetno še nekaj časa ne bom, ker se trenutno posvečam izključno krpanju odnosa z mojim dragim. Vsem, ki mi tako lepo stojite ob strani - HVALA VAM TISOČKRAT!!!!!!!! In ne pozabite, da se vam bo dobrota poplačala. Bi vas pa prosila, da mi pošljete SMS, da bom vedela katera je srečka fosečka. Tej srečki fosečki pa seveda čestitam in ji želim lepo in mirno nosečnost. Tudi jaz sumim na Klariso ali pa Geo1, ali morda Larisa Pa pa punce moje, vaša Anitka
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 18:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, kaj je zdaj? katera se bo redila nalsednjih devet mesecev???
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 18:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, pika, še odgovor na uvodno vprašanje. Ne, nimam 4 slojnega, sem raje kar štacuno zaprla, torej črevca ksup stisnila, pa ni treba več kakat
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 18:58:51
|
|
|
|
ZARA
|
Alj bina, jst mam občutek, da ti skoz mal kakaš ... Jst drgač stavm na, na, na....GOYO !
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 19:24:36
|
|
|
|
GoYa
|
Ej, massa26 in ZARA, ko bi blo res Upam, da naslednji mesec pa res Ajd, vam bom zdej povedala...
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 19:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No dej, hitr
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 19:29:37
|
|
|
|
ZARA
|
Joj a sm sfalila?? Kera ?? Kera?? EJ al ba, dej povej v čem je finta, da vse vedo mi2 pa ne, majke ti ?? Mrhe...
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 19:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam blage veze, kaj se grejo. AMpak veš kaj....mene sploh ne zanima sploh ne. Naj bo ktera če.
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 19:35:10
|
|
|
|
GoYa
|
a koke sem nov post odprla. ajd bejžte tja pogledat
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 18:35:49
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljene , sem malo utrujena, ampak moram se tudi vam javit in z vami delit veselje danasnjega dne. Saj ste (bile) z mano v najtezjih trenutkih. Torej, danes smo imeli v neplodnostni ambulanti prvi UZ. Mi je zdravnica rekla, ce se bo lepo videlo, da bo tudi lahko pogledal, pa potem ni "smel" noter. Ampak, jaz sem zelo, zelo vesela . Torej, pri 5t 6d nosecnosti se je videla gestacijska vrecka velikosti 17,7x8mm, rumeni obrocek premera 3,6 mm in plodek je nakazan, vendar se se ne vidi lepo. Ampak, kar mi je najbolj odvalilo kamen s srca je, da je vse lepo v maternici in da je sluznica lepo zadebeljena. Zdravnica mi je do naslednje srede, ko imam se enkrat UZ, podaljsala bolnisko in me opozorila na jemanje folne kisline in izogibanje muc. In dovolila . , ampak, ko sva prisla okoli treh domov, sem nekaj pojedla in padla dol . Se zdaj bolj zeham kot ne . Drage moje cakajoce, nikar ne obupajte. Vsem bo posijal .
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 18:46:32
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 19:27:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Biba, super!
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 22:43:19
|
|
|
|
Pia73
|
Super biba77! Tole sem prišla gor pogledat, pa katera je fosečka,.......... Grem še mal pred Tv pol pa spat, sem tak utrujena,....... LP Pia73
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 22:44:26
|
|
|
|
Pia73
|
Aja, biba77; škoda ker nista dva sem mal upala na to,.......... Pa drugič, pa bodo ravno trije tako kot si želiš!
|
|
|
|
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 20.10.2005 9:20:47
|
|
|
|
TANTRA
|
Jaz pa sploh ne vem kaj je z menoj. V soboto (29 dan) sem imela samo enkrat nežno krvavkasto sluz. Včeraj pa rjavkasto sluz spet samo enkrat. ni nikjer, test je negativen.....Ja kaj se z menoj dogaja???? Po Klomifenu pa zdaj tole....Je možno da sem imela še eno ovulacijo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj vseč ?jagoodaKatero ime vam je bolj vseč?Klemen (
25%)
Luka (
41%)
Nejc (
34%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!