Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 13:56:20
Pia73
Pozdravljene!
Me je včeraj koala klicala, če kaj vem ali se je biba77 že javila kako je bilo na UZ. Pa sem na hitro preletela, pa ni biba77 nič napisala? Kdaj imaš UZ biba77?
No in s koalo sva ugotavljale in ugotovile, da je fosečka verjetno klarisa!!!! To bi bila ena od najlepših novičk,........
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 15:55:19
aljča
Ojla punce!!!
Naj vas prav lepo pozdravim.Se po dolgem času zopet malo k vam oglašam.Vidim da vas je zlo velik novih.Nekaj nam je poratalo ugledati magični+ nekatere pa se še trudite.Zaradi tega pa vam tudi pišem.Punce glavo gor pa velik optimizma in pozitivnih misli in takrat ko boste najmanj pričakovale pa vam bo posijalo sonce.Kar verjemte mi ,ker je vse to sprobano na moji koži.Upanje umre zadnje...to pa še kako drži. V glavnem jaz sem v redu imam vse simptome nosečnice od dobrega do slabega ampak bom preživela.Še dobre tri tedne in bom v 3 mesecu komaj že čakam,ker sem še kar nekako v strahu da ne bo kaj narobe.Veliko počivam in se crkljma,ker so mi tko ukazali zdravniki. Vam punce moje pa želim res vse lepo in prosim, da ne obupate.Vse ob pravem času. SREČNO L.P.Aljča
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 18.10.2005 16:51:34
Anitka
O ste me nasmejale. In naj vam priznam, da sem pa zdaj tudi jaz zelo radovedna. Trenutno sicer malo štrajkam na RR-ji (bolj berem), a sem si rekla, da se je pa tu treba oglasit. Jaz žal nisem in verjetno še nekaj časa ne bom, ker se trenutno posvečam izključno krpanju odnosa z mojim dragim. Vsem, ki mi tako lepo stojite ob strani - HVALA VAM TISOČKRAT!!!!!!!! In ne pozabite, da se vam bo dobrota poplačala.
Bi vas pa prosila, da mi pošljete SMS, da bom vedela katera je srečka fosečka. Tej srečki fosečki pa seveda čestitam in ji želim lepo in mirno nosečnost.
Tudi jaz sumim na Klariso ali pa Geo1, ali morda Larisa
Pa pa punce moje,
vaša Anitka
RE: Za nas (279. nadaljevanje) 19.10.2005 18:35:49
biba77
Pozdravljene ,
sem malo utrujena, ampak moram se tudi vam javit in z vami delit veselje danasnjega dne. Saj ste (bile) z mano v najtezjih trenutkih. Torej, danes smo imeli v neplodnostni ambulanti prvi UZ. Mi je zdravnica rekla, ce se bo lepo videlo, da bo tudi lahko pogledal, pa potem ni "smel" noter. Ampak, jaz sem zelo, zelo vesela .
Torej, pri 5t 6d nosecnosti se je videla gestacijska vrecka velikosti 17,7x8mm, rumeni obrocek premera 3,6 mm in plodek je nakazan, vendar se se ne vidi lepo. Ampak, kar mi je najbolj odvalilo kamen s srca je, da je vse lepo v maternici in da je sluznica lepo zadebeljena.
Zdravnica mi je do naslednje srede, ko imam se enkrat UZ, podaljsala bolnisko in me opozorila na jemanje folne kisline in izogibanje muc. In dovolila . , ampak, ko sva prisla okoli treh domov, sem nekaj pojedla in padla dol . Se zdaj bolj zeham kot ne .
Drage moje cakajoce, nikar ne obupajte. Vsem bo posijal .
Jaz pa sploh ne vem kaj je z menoj. V soboto (29 dan) sem imela samo enkrat nežno krvavkasto sluz. Včeraj pa rjavkasto sluz spet samo enkrat. ni nikjer, test je negativen.....Ja kaj se z menoj dogaja???? Po Klomifenu pa zdaj tole....Je možno da sem imela še eno ovulacijo?