pika74
|
Dober večer šjore , kako ste kaj Ker je zadnje čase tukaj na tem koncu RR bolj tuga , sem se odločila, da odprem novo temo... eno čist novo... Za nas (279. nadaljevanje) . Pa pejmo lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti : Anitka, upam, da je pri tebi že kaj bolje. Veš, tukaj je tako prazno, ko te ni . Boter Mesec šteje, šteje, pa mu vedno ena manjka... Zvezdica Zaspanka. A poznate to pravljico? Jaz jo imam še vedno na kaseti in jo vsake tolk cajta še potegnem iz predala in si jo mal zavrtim . GoYa, kje se potikaš? Upam, da imaš še kaj Teranovega likerja, da pridemo na en štamprle . neni - žal mi je, da se spet ni prijelo in močno upam, da bo naslednjič končno ratalo . biba77 - a že kaj brca ? MucaMaca, kako je v novi službi? Se mi zdi, da si nazadnje pisala, da si jo dobila. Pia73, kako kaj mali? Pomoje je tak cukrčk . Tinkamiška, kako kaj mala? Če se dobro spomnim, bo Iza . Zdaj bo pa kmalu a ne. Še par mescou. anadejka, kje se pa ti kaj potikaš? Sem opazila, da je hiška že kar orng. Prav užitek jo je gledat . Kaj pa zajček? A ste najdl kakšno punco zanj ? cmokec - men se zdi, da boš pa ti prav kmal rodila. A nisi že zadnjič enkrat pisala, da boš kmalu šla v Rim? mojca9000 - držim pesti, da kmalu dobiš pošto za IVF. Irmy - kako kaj zdravje? Si se že pozdravila? ZARA - sm vidla nove slikce . Enkrat vas bom pršla obiskat, da vidim še v živo. al bina - kaj zdej, a so še problemi z WC papirjem? Si najdla 4 slojnega ? Massa26 - kaj se pa pr teb kej dogaja? Jančika - tvoje in od Joeja albume pa najrajš gledam. To je pa tko fajn gledat - dejta enkrat to nekje objavit - vama zagotavljam uspešnico! Resno! Obvladata!!! neva6 - kako kej na obali? A je še kej kopalcev? baguSka - kako kej makina? Marogica - nate se pa vsak dan spomnem - ti si pravi . tele rožce pa pošiljam vsem tistim, ki jih nisem omenila, da ne bojo hude. Pa en lep in sončen začetek tedna Lp Pika74