emaa
|
No punce, da se še jaz malo bolj obširno javim v Za nas. SE mi prav nič ne da, če sem iskrena, sem vesela, da se premika, da greva na IVF, po drugi strani pa tako žalostna, ker drugače noče it. Drugače pa nekaj bolj veselega, sva bila čez vikend oridna, sva moji tašči na novo tapecirala stole, za darilo za rojstni dan. Moj ga je dobil že pred mesecem, stol za pred računalnik, ki ga trenutno zasedam jaz. Prav fajn darilo sem mu kupila, moram reč. No v soboto sva še najine pretapecirala, mava 6 stolov, 4 ene barve, dva druge, pa še eden s polomljenim naslonjalom je bil, vse popravljeno, zdej se ujemajo s klopjo, pa še spucat se da, če umažeš. Pol sem pa ledeno torto naredila, ker sva imela v nedeljo povabljene. 12 nas je blo, smo se mogl mal stisnit. Pa to še ni nobenih otrok. Pa moja bratca niti punc nimata, kam nas bova 14 dala, oz. otročka od svakinje, pa še kakega najinega, res ne vem, zgleda nas je preveč . Drugač pa je moja svakinja taka luštna nosečka, sem vesela, mal me pa strah ratuje, kolk mi bo kej hudo, da se ne bom zraven knedelčka kar stopila, sam ko ni moj. Zaenkrat mora najina ta mala mucika moje materinske težnje prenašat, pa ji kar gre, ker se rada crklja, če je pa ne, se pa za tabo vleče, pa nastvalja, pa joka, ko da si kaj hudga naredil. Dons sva šla pa jest, je ko pasalo, sem bla lačna, po dveh urah pogajanj. Ker bom za prodajo in projekte v firmi ostala sama (še ena sodelavka je dala odpoved v petek), mi zdej že nekaj povišico šef obljublja, upam, da znatno, ne za par tolarčkov, ker ne mislim vsega delat za prazne obljube. Tko, da če ne bo otrok, bojo pa dinarčki . Tale rojstni dan od mojega je sicer bolj švoh, letos za rojstne dneve ne seksamo, za mojga sem šla jaz pod nož, moj pa jutri zopet oddajo materiala, pa mora mal abstinirat, kako jim letos rata, da utrofajo te datume . Pa jutri s faksom začne. Bo tolk priden, zdej se moram pa jaz učit začet, že 4 leta mam en izpit, pa diplomo do konca, zdaj se pa mudi, da ne bo diplomiral pred mano, lahko se zgodi. Punce držite se, vse, pa na čimveč , še mal pa bomo zvedele, katera je nova srečka nosečka. LP Ema
|