|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (279. nadaljevanje)
17.10.2005 18:49:44   
biba77
Hmmm, pa se je ena anonimna user posted image javila pod temo "junijke" na "cvekanju v pricakovanju"... Zgleda, da pika vseeno cuva skrivnost. user posted image user posted image user posted image Ne bi nam se malo namignila, pikica??? user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2005 18:53:27   
GoYa
Joj, pika74, kolk si to lepo spisala user posted image

Teranovga likerja je še kukr češ. Čimprej se oglasta

user posted image

Sej ti bom ušesa navila user posted image sta bla v petek v mojih krajih in se nista ustavla.

Frikica user posted image

Drgač smo tudi mi že kostanje pekli in jedli. Njami

Zdej grem pa še tabletko spit.

Bodte fajn.

Aja, jst vem tudi za novo user posted image  user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2005 19:05:06   
tinkamiška
Goya, tebe bi blo treba po ritkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla prebrat post med jinujke in če ne prej bomo jutri zvedle katera imauser posted image

Kokerkol jst sem zlo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2005 19:14:57   
GoYa
ja, ampak to ni ta..sigurno ne
boste zvedele najkasneje v sredo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.10.2005 19:20:25   
tinkamiška
No, sej sreda bo tudi hitro tuuser posted image

Čestitam! V sredo bom pa še skakala in ploskala zravenuser posted image

LP,
Tinka

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.10.2005 20:01:03   
Massa26
GoYa, da nisi ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.10.2005 20:31:12   
Anonimen
Pika74, z sluzbo se nisem pricela, zacnem, ko bova v SI, se slabih 7 tednov imama do selitve... user posted image

Vse vas zelo lepo pozdravljam in vam posiljam poljubcke in user posted image  !

Skrivnostni novopeceni nosecki pa zelim lepo in zdravo nosecnost! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.10.2005 20:49:26   
emaa
No punce, da se še jaz malo bolj obširno javim v Za nas. SE mi prav nič ne da, če sem iskrena, sem vesela, da se premika, da greva na IVF, po drugi strani pa tako žalostna, ker drugače noče it.
Drugače pa nekaj bolj veselega, sva bila čez vikend oridna, sva moji tašči na novo tapecirala stole, za darilo za rojstni dan. Moj user posted image  ga je dobil že pred mesecem, stol za pred računalnik, ki ga trenutno zasedam jaz. Prav fajn darilo sem mu kupila, moram reč. No v soboto sva še najine pretapecirala, mava 6 stolov, 4 ene barve, dva druge, pa še eden s polomljenim naslonjalom je bil, vse popravljeno, zdej se ujemajo s klopjo, pa še spucat se da, če umažeš. Pol sem pa ledeno torto naredila, ker sva imela v nedeljo povabljene. 12 nas je blo, smo se mogl mal stisnit. Pa to še ni nobenih otrok. Pa moja bratca niti punc nimata, kam nas bova 14 dala, oz. otročka od svakinje, pa še kakega najinega, res ne vem, zgleda nas je prevečuser posted image . Drugač pa je moja svakinja taka luštna nosečka, sem vesela, mal me pa strah ratuje, kolk mi bo kej hudo, da se ne bom zraven knedelčka kar stopila, sam ko ni moj. Zaenkrat mora najina ta mala mucika moje materinske težnje prenašat, pa ji kar gre, ker se rada crklja, če je pa ne, se pa za tabo vleče, pa nastvalja, pa joka, ko da si kaj hudga naredil.
Dons sva šla pa jest, je ko pasalo, sem bla lačna, po dveh urah pogajanj. Ker bom za prodajo in projekte v firmi ostala sama (še ena sodelavka je dala odpoved v petek), mi zdej že nekaj povišico šef obljublja, upam, da znatno, ne za par tolarčkov, ker ne mislim vsega delat za prazne obljube. Tko, da če ne bo otrok, bojo pa dinarčkiuser posted image .
Tale rojstni dan od mojega user posted image  je sicer bolj švoh, letos za rojstne dneve ne seksamo, za mojga sem šla jaz pod nož, moj pa jutri zopet oddajo materiala, pa mora mal abstinirat, kako jim letos rata, da utrofajo te datumeuser posted image . Pa jutri s faksom začne. Bo tolk priden, zdej se moram pa jaz učit začet, že 4 leta mam en izpit, pa diplomo do konca, zdaj se pa mudi, da ne bo user posted image  diplomiral pred mano, lahko se zgodi.

Punce držite se, vse, pa na čimveč user posted image , še mal pa bomo zvedele, katera je nova srečka nosečka.
LP
Ema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.10.2005 22:38:10   
cmokec
Ema, če me prej zvije, te prosim, da mi pošlješ SMS od nove srečke nosečke, ki ji seveda iz srca čestitam.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.10.2005 23:35:27   
Anonimen
No kateri bomo ploskali? user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.10.2005 7:11:03   
anadejka
Ja nooooo pa deeeeej noooo Pikaaaa!!!!!To je pa zdej že mučenje,ko sem prišla v službo sem šla najprej sem pogledat,k učer nism nč zvedla.Veš da ne morm več zdržat,rada bi se veselila,ploskala in čestitala noooo!!!!
Pika dej no pliiiis!!!!
Sej lohk čist potihm poveš,da ne bo noben slišuuser posted image

...kej čš,firbčna baba pač...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.10.2005 7:29:16   
ElaM
Čakamo, čakamo, le kje se skriva nova srečka user posted image ?

Kle smo same firbčne babnce.user posted image

:)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.10.2005 8:24:38   
pika74
user posted image user posted image user posted image Nooooooo, FBIjevke - a ste že pogruntale user posted image user posted image user posted image . Še mičkn, pa se bo javla. Če ne dons, pa jutr 100%.

GoYa - user posted image user posted image user posted image  - maš ful dobre smajlije user posted image user posted image user posted image .

Drgač pa tud jst skoz gor hodm kukat (tko kt ve hodte gledat, če sm že izdala skrivnost user posted image ), če se je že javla, da ji ČESTITAM user posted image .

No, se vidmo brrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.10.2005 8:25:47   
pika74
Joj uni kužki so mi mal ušli (na začetku jih ne bi smel bituser posted image ).

Jih mal hormončki dajejo, k je polna luna donsuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.10.2005 9:02:06   
Špela100
Jaz pa sumim Anitko, ker je čudežno izginila in se nič ne javlja.
Upam iz srca upam, da je to res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na plano, da se veselimo z vami.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.10.2005 9:07:02   
TANTRA
No, no tukaj pa se dogaja.....No kdaj bomo zvedeli za novo user posted image ?????

No, pri meni user posted image  še ni....Testa pa nisem ponovila, ker je bil do sedaj negativen....Najverjetneje se mi je ciklus podaljšal...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.10.2005 11:07:42   
tinkamiška
....čakam.....user posted image .....pa čakam....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.10.2005 11:36:51   
cmokec
Kaj a čakaš? user posted image   A isto novičko kot jaz? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Neposredna povezava do sporočila: 43
18.10.2005 11:40:18   
anadejka
user posted image ....ta je za Piko k noče povedat user posted image

.....jaz pa potihem upam da je anitka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 44
18.10.2005 11:46:23   
pika74
user posted image

hehehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.10.2005 11:47:42   
Špela100
Ma veš kaj Pika74 vsaj tiho bi bila user posted image user posted image  to so pa PRAV SADO-MAZO variante, ki jih ti izvajaš na nas.user posted image user posted image user posted image

Boš vidla, ko se bomo me indijanke združile in priletele k tebi ter ti skalp vzele.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
18.10.2005 12:04:21   
simonas
Zdravo punce!

Tu pa je prav zabavno. Malo sem našla časa in pokukala k vam, da vidim kaj je novega in veselega in glej ga... skrivna srečka nosečka (ali fosečka)... user posted image user posted image user posted image  Pika pa veš da nas user posted image  ne smeš puščat v negotovosti in pod stresom user posted image user posted image user posted image . Sicer pa si prava prijateljica, da znaš tako čuvati skrivnost. Upam, da se bo prava user posted image  kmalu javila.

Ostalim pa držim user posted image user posted image user posted image  da vam čim prej  uspe!

Mi smo ok. Počutje je zdaj dosti boljše kot v prejšnjih mesecih, tako da  upam, da se bo tako tudi nadaljevalo.

lep dan vsem!

Simona

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.10.2005 12:15:48   
GoYa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  babe firbčne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boste zvedle danes popoldne, a prav user posted image

vam mal namignem, da je fosečka user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.10.2005 12:16:48   
TANTRA
Uf tole je pa novička dneva .......V pričakovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.10.2005 12:20:19   
ElaM
A gremo stave pobirat? user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest sem za Anitko ali GoYo. user posted image

:)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.