Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 23:15:09
Anonimen
Uradno nas je polona2 pozvala 7. avgusta 2005 z vprašanjem, katera se ji želi pridružiti kao jutri. In sem se javila jaz, albinca je morala zadevo prespati in je zjutraj bila odločena z nami.
In tako smo začele 8. 8. 2005 z našo slavno dieto. Bravo za polono2.
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 10.10.2005 0:00:14
polona2
Ej, nevermind, važno je, da se je držite-diete, ne kdo se je prvi nanjo spomnil, a nimam prav?
Zara, a edini dan v tednu, ko me ni bilo doma, moraš ti ravno mimo moje hiše šetat? Ha? Saj, če je tako lepo pri nas, kot praviš, boš itak še prišla, a ne? Bom imela oči na pecljih ...