Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 14:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ji spomenik naročila, pa rabim ime za posvetilo. Res, super stvar, tole skupinsko hujšanje.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 15:58:49
|
|
|
|
Marogica
|
Dajta mi raje povedat, koliko sta shujšali? p.s. ne spremljam te strani
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 16:15:18
|
|
|
|
ZARA
|
A ni bla Blacky...ne, ne polona2 (klik) !!!! Ane?? Ja. Ona je bla....ziljon procentov!!!!!
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 17:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, midve sva tudi najprej mislili, da je bila Blacky. A Polona2? Ja, res se mi tudi čedalje bolj zdi, da je ona začela s tem, da bi bilo fino, ker je tako lažje. Hvala, Zara. Spomenik si definitivno zasluži. Samo škoda, ker jo je že minilo. Upam, da se nam bo še pridružila. Marogica, shujšali sva pa midve: Albina 8 kg, jaz pa 9 kg. Res je super tale dieta.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 17:28:14
|
|
|
|
Marogica
|
Čestitke iz srca, res.
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 17:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Res je dober občutek lažji po svetu hodit.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 17:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
In svet naju lažje nosi
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 18:05:39
|
|
|
|
Marogica
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 18:37:13
|
|
|
|
paris
|
A tolk velik ste shujšale punce? Ja čestitke za voljo in uspeh no! Sej ene 4 kilce tud men ne bi škodilo, sam pol bi bla pa že kičasta!
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:26:53
|
|
|
|
polona2
|
Spomenik? Zame? Saj sem vendar shujševalkam prej v sramoto, kot v ponos. Ma, punce, se mi super zdi, da se je dieta tako prijela, kot se je, Al bina, namesto da me trikrat kušneš , mi lahko pošlješ malo svoje trdne volje, lahko tudi na privat, čao suhice !!!
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomenik za idejo
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:30:27
|
|
|
|
ZARA
|
He,he sem vedlaaaaaaa, da si bla ti Appoloniaaaaa2 !!! Poglej kako so ti ženske nehvaležne - hvaležne !! Ti dans sem bla pa prov v tvojem koncu, "na Prodah"....kako je tam lepo!
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:30:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni ... shujšali sva pa midve: Albina 8 kg, jaz pa 9 kg. Res je super tale dieta. vedve sta shujšali OBE SKUPAJ 17 kg - za tolk sem se jaz zredila matr sta mi dali balasta, tko da dost mata, ne nucam več - konc hujšanja! ! !
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Jana, hvala tudi tebi. A k tebi so potem te kile šle? Evo, še en spomneik bomo zate postavili. Če se še katera javi za podoben spomenik, kot ga bo imela Jana, kar z besedo na dan. Vedno smo pripravljene pomagati. - a ne dami je tale bolj debel ratal?
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ne, pa mi ni. Prej je bil, pa je zgleda že shujšal.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:43:10
|
|
|
|
CIPRESA
|
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jaz za diete nisem, mi je pa "tekanje okrog stolčka" že tudi prineslo nekaj KG minusa zame!!!!!!!!!!!!! Vama pa res ČESTITAM to je pa kar veliko. Pa saj sem rekla al bina da zamenjaj slikico ker te ne bom več poznala če te srečam.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:43:38
|
|
|
|
kofetek2010
|
vam suhicam se vse zdi debelo
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:44:27
|
|
|
|
ZARA
|
Kakšen stol pa maš to?? Čudežen ??
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:47:56
|
|
|
|
CIPRESA
|
Spliš zate pa ne vem ko gledam slike in te ne poznam a so slike od prej ali od zdej??? Ker če so od prej pol ti zdele že vse šklefeta same kostke. No tvoja postava je čist O.K. po slikah sodeč zato NEHAJ HUJŠAT ker drugače pa res ne bo nič za prijet.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:49:14
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja zara tak lesen veš !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:52:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Spliš zate pa ne vem ko gledam slike in te ne poznam a so slike od prej ali od zdej??? Ker če so od prej pol ti zdele že vse šklefeta same kostke. No tvoja postava je čist O.K. po slikah sodeč zato NEHAJ HUJŠAT ker drugače pa res ne bo nič za prijet. To bo pa Mr. Spljišni presodil ... in "poskeniral" Ti, a lesen pravš...in kaj pol z njim delaš?? A ga okrog obrneš ??? Al kaj??
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Katere slike pa gledaš, Cipresa? A tiste od rojstnega dneva? Tam so me morali slikati točno pod določenim kotom, pa ful sem težila, da so me morali stokrat slikat , tako da so tiste tukaj gor še nekako sprejemljive. Drugače pa, verjemi mi, sem že malo bolano delovala.
|
|
|
|
RE: lepo prosim, katera se je spomnila??? 9.10.2005 19:58:38
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja Zara najprej mal jaz tečem okrog pol ga pa še vrtim okrog saj veš da mal mišice na rokah utrdim pa to.... Mam fitnes doma...kar lesen stol uzem pa misl da maš uteži pa tko... Ja Spliš tiste ja, ja no men se zdi da če je človk debu pol ni važen pod kerim kotom slikaš je zame debel. Če pa ni pol pa tud ni važen iz kerga kota ker pač ni. Ti pa vseeno čestitam ker shujšat z dieto in se odrečt čipsu pa krompirčku pa kakšnemu dobremu šniclu....ja morš bit kar karakter. Jaz nisem !!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.10.2005 19:59:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?