|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vetrovi
6.10.2005 19:09:18   
pety78
Mojega novorojenčka zelo mučijo vetrovi. Se dojiva, jaz pa tudi zelo pazim na prehrano. Pijem veliko tekočine, jem mlečne izdelke, kruh, polento, juhice, nič surovega sadja in zelenjave.
Pa ga zelo napenja. user posted image

Kaj pomaga?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vetrovi
6.10.2005 19:39:57   
Kety
Tudi našega pikca ful napenja (star je 7 tednov) in pri tem kar zajoka. Nimam pojma kaj mu te vetrove povzroča.....pomoje se morajo prebavila še dobro razvit, tako, da kaj dosti ne moremo!

Lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vetrovi
6.10.2005 20:26:06   
pegy
Po ta novem pravijo ,da čim manj mlečnih izdelkov ,ker napenjajo.
Tako je meni patronažna rekla cca.10.mes. nazaj pa se je obneslo ,ostalo sem jedla vse v zmernih količinah.user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vetrovi
6.10.2005 20:36:01   
Anonimen
ooo mi tudi prdamo...in to fejst fejst...tako, da včasih oči ne ve, ali sem to jaz ali Gašper user posted image
To je pač prebava....sicer pa, kar napenja tebe, napenja tudi dojenčka. Ne sekiraj se...ti lepo jej vse po vrsti...no, ni se treba glih basat z zeljem pa fižolom, pa svinjine tud rajš ne jej...drugače pa...jaz jem vse (ups, tudi svinjino sem, pa se mi je danes pediatrinja samo smejala...rekla je samo, naj ne jem arašidov user posted image  )
Čim manj prdcev ti želim user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vetrovi
6.10.2005 20:43:59   
mimica
Mlečne izdelke vstran ! Sem brala in patronažna mi je rekla, da so ti najhujši ( zraven fižola seveda user posted image  ).Je pa tako, da lahko ful paziš, pa ga bo vseeno napenjalo, saj je to zaradi nerazvitega črevesja. Na žalost moraš počakati, da mine. Mogoče poskusi z kakšnimi kapljicami : Babynos, LEfaxin, vetrovne kapljice in brinjevo kremico po trebuščku.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vetrovi
6.10.2005 21:19:25   
pika_b
Mi smo stari 2meseca in nam prdeci prv fajn nagajajo. Jaz vsako jutro pojem za eno večjo čajno žličko cele kumine (prežvečim) in našemu otročku kar pomaga. Poskusiti ni greh, malce je nagravžno ampak se navadiš. Jaz to počnem od njegovega tretjega tedna.

Lep pozdrav!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vetrovi
7.10.2005 15:23:59   
Vrtnica1
Jaz sem našemu Žigiju zaradi vetrov začela dajati Hippov komarčkov čaj. Je sicer res pomagal, ampak je od takrat naprej kakec čisto čuden. Mi je kar malo žal, da sem mu začela tako hitro dajati čaj, mogoče bi še malo počakala, pa bi se itak uredilo samo od sebe. Čaj pije še sedaj, ga ima zelo rad, z vetrovi pa ni več problemov.
Lp,Vvrtnica in Žiga

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?