Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 14:48:32
|
|
|
|
nynna
|
Mislim da ne bi smelo biti nič narobe, če le ni preveč drobčkana.
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 15:11:14
|
|
|
|
Jessy
|
Ups...moja napaka pri branju! Sem še enkrat pogledala in je od 3. mesecev do 4. leta. Se opravičujem!
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 21:29:50
|
|
|
|
tinica
|
Takšnega malega otroka je v vodi najbolje držati v naročju. Ko smo hodili na vadbo v vodi za dojenčke so vaditeljice za tako majhne otroke fredov obroč še dodatno podloži z nekakšno peno, tako da ne vem. Probajte pa boste videli kako in kaj. Lp
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 21:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če že drži glavico, potem lahko. Ampak ne je matrat, a ni še malo premajhna. Saj tudi na tečaje jemljejo od štirih mesecev dalje.
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 22:42:54
|
|
|
|
martinela
|
Res je, kar pravi Splišni - naša punčica ima na plavanju še dodatno podlogo v fredovem obroču (naslednji teden bo stara pet mesecev), sicer bi se kar izgubila v njem. Pa-pa, m
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 23:07:37
|
|
|
|
Jessy
|
Nič bat! Ne bomo je mučli!
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 7.10.2005 9:05:25
|
|
|
|
žiža
|
mi smo tud imeli podloženo
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 7.10.2005 11:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Te podloge so navadni kosi neoprena - potapljaško tuto, verjetno ne več uporabno, so narezali na koščke. S tem podložiš trebušček otrok, ki se ne držijo dovolj visoko. Mi smo ga tudi uporabljali nekaj časa, če ne je z glavico kinkal v vodo. Je pa odvisno od otroka do otroka, nekateri rabijo, drugi ne, nekateri le nekajkrat, drugi več časa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?