Fredov obroč - nekej me zanima! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Jessy -> Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 14:45:26)

Na internetni strani ,kjer promovirajo in opisujejo Fredov obroč piše, da je rdeč obroč primeren od 4. meseca naprej.
Mene pa zanima, če bi bilo kaj narobe, če bi jo že pri 3. mesecih dali notri ali je to še neprimerno???
To je vse! HVALA!

nynna -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 14:48:32)

Mislim da ne bi smelo biti nič narobe, če le ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] preveč drobčkana.

Jessy -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 15:11:14)

Ups...moja napaka pri branju! Sem še enkrat pogledala in je od 3. mesecev do 4. leta.
Se opravičujem!

tinica -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 21:29:50)

Takšnega malega otroka je v vodi najbolje držati v naročju. Ko smo hodili na vadbo v vodi za dojenčke so vaditeljice za tako majhne otroke fredov obroč še dodatno podloži z nekakšno peno, tako da ne vem. Probajte pa boste videli kako in kaj.

Lp

Anonimen -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 21:31:43)

Če že drži glavico, potem lahko. Ampak ne je matrat, a ni še malo premajhna. Saj tudi na tečaje jemljejo od štirih mesecev dalje.

martinela -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 22:42:54)

Res je, kar pravi Splišni - naša punčica ima na plavanju še dodatno podlogo v fredovem obroču (naslednji teden bo stara pet mesecev), sicer bi se kar izgubila v njem.

Pa-pa,
m

Jessy -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (6.10.2005 23:07:37)

Nič bat! Ne bomo je mučli!

žiža -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (7.10.2005 9:05:25)

mi smo tud imeli podloženo

Jessy -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (7.10.2005 11:50:51)

A ste to podlogo kje kupile? Kolk časa se pa podlaga otroka v tem?

Anonimen -> RE: Fredov obroč - nekej me zanima! (7.10.2005 11:59:30)

Te podloge so navadni kosi neoprena - potapljaško tuto, verjetno ne več uporabno, so narezali na koščke. S tem podložiš trebušček otrok, ki se ne držijo dovolj visoko. Mi smo ga tudi uporabljali nekaj časa, če ne je z glavico kinkal v vodo.
Je pa odvisno od otroka do otroka, nekateri rabijo, drugi ne, nekateri le nekajkrat, drugi več časa.

Stran: [1]