ursa_p -> RE: Februarčice (24.10.2005 0:04:17)
|
Cer! Pozna ura je ze, jaz pa se vedno visim za racunalnikom ... ampak prej ni bilo casa! Kar se tice napovedovanje spola ... ste ze slisale za zlato verizico kot nihalo? No, to je napoved, ki mi vedno pride enako, ne glede kdo mi napoveduje in kdaj. Enako pride tudi mojemu dragemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ... samo on temu ne verjame, ker nama pridejo kar stirje otroci ... hehe ... no, napoved je pa ... fantek, puncka, fantek, fantek ... ampak je pa tako, da ne vem ali splavi stejejo zraven ali ne ... eni pravijo tako, drugi spet drugace. Vsem znanim, ki smo to delali je prislo vedno enako in tiste prijateljice, ki ze imajo kakega otroka, je verizica napovedala prav! Tiste, ki ne veste kako to gre, lahko na kratko malo opisem ... upam, da boste razumele! Vzames zlato verizico in zlat obesek (ne pretezak). Mislim, da je potrebno "delati" na levi roki. To naj pocne nekdo drug, ne sam. Levo roko iztegnes, dlan naj gleda navzgor ... roko polozis na mizo - na primer. Verizico z obeskom (najprej obesek in nadaljevanje) polozis na roko ... od konca dlani proti komolcu - tam kjer ti lahko merijo utrip ... verizico tako pocasi v krogu okoli obeska "zlagas" na roko. Ko prides do dol, zacnes verizico pocasi dvigovati ... dvignes jo toliko, da je obesek kak centimeter stran od roke. Roka tistega, ki "napoveduje" se mora umiriti, verizica pa se bo zacela vrteti ali nihati levo ali desno ... ce se vrti v krogu pomeni puncko, ce se vrti levo-desno bo fantek ... ko je "zadeva" vidna zacnes verizico ponovno pocasi spuscati na roko oziroma zlagati na roko okoli obeska. In spet od zacetka ... pocasi dvigujes verizico in se "ustavis", ko je obesek kak centimeter od roke. In spet gledas kaj bo ... ko se vidi zadevo ponovis. Ce se verizica ne premakne nikamor in obsotoji pomeni, da je konec ... ce je to na zacetku pomeni nic otrok, drugace pomeni, da je bilo napovedovanja konec! Da vam bo lazje vam glede na mojo "napoved" povem ... prvic se je premikala levo desno, drugic v krogu, tretjic in cetrtic spet levo desno, petic je obstala! No, toliko za enkrat ... jutri pa odhajam na 3D UZ v Postojno ... komaj cakam! Sedaj pa spat ... Marty5 ... lahko malo bolj razumljivo napises tole tvojo "napoved"? Tisto glede menjanja leta ne razumem cisto ... ce se ti ne da razlagat, lahko pripopas vsaj link, kjer je bilo to napisano? Lahko noc vsem ... pa kaj lepega sanjajte ... Ursa
|
|
|
|