Eviii -> RE: Februarčice (19.10.2005 9:36:13)
|
dobro jutro, februarčice... po par dneh sm spet tle... v pondeljek smo meli morfo in smo bli prou prijetno presenečeni. g je bil super in nam je vse lepo pokazal in razložil. moj [sm=smiley27.gif] je bil najbolj navdušen nad srčkom in njegovim utripanjem... drugače smo pa že na začetku povedali, da spola nočemo vedet in se je g prou smejal. ni pa šaru tam okoli, da bi nam lahko pokazal, ali bomo meli [sm=modriCrtici.gif] ali [sm=rozaCrtici.gif]... pa nam je vse lepo posnel na videokaseto. ko smo pršli domov, smo pa ugotovili, da se nam je videorekorder pokvaru. bomo dali kaseto posnet na dvd... kar se pa nakupov tiče. mi smo bolj do zdej kupovali oblekce in podobno... se bomo pa počasi odpravli še po voziček, pa postlco, pa previjalno mizo, pa kako igračko. razmišljamo, da bi jo med vikendkom mahnili v avstrijo, preden začne snežit... morem malo na netu pogledat, kaj majo tam na razpolago. mi bomo počasi tudi začeli hodit v materinsko šolo (vrjetno kar v novembru, ker so potem prazniki in je gužva, pol pa bomo počasi preveliki, da bi lahko tam sedeli in poslušali eno uro in pol, kaj se z nami dogaja). mi bomo pa rodili vrjetno kr v izoli. mogoče nas bo premamla postojna, ampak samo v primeru, če bo lepo vreme. imamo pa z gildo in marty5 rok v razmaku treh dni. tko da je najbolje, da si kr naročimo taksi in se odpeljemo skupi v porodnišnico. bomo prišparale na prevozu :) kar se tiče ptičje gripe, je tko. kot ste že povedale, bomo kmalu ostali brez hrane, ki bi jo lahko zdravo uživali. meni je moja osebna zdravnica povedala, da je vse ok, samo da moremo zelo dobro spečt oziroma skuhat, da uničimo vse bakterije in viruse, ki bi nam lahko škodovali. kar se pa tiče plavanja v bazenu, je tako, da ni najbolj priporočljivo, ker je notri precej bakterij in raznih klic, ki nam lahko uničijo nosečnost. in ne strinjam se s tem, da je to samo nedolžno vnetje. ste ga sploh kdaj imele? sama sm ledvični bolnik in sm kr pogosto nagnjena k raznim vnetjem in vam povem, da ni niti najmanj prijetno. pa lahko tudi dokaj nevarno za plod, ker je vnetje potrebno zdravit z antibiotiki... mene ne prepriča, čeprou se tudi sama rada namakam v vodi in uživam... božajte pridno svoje bušije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|