|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj je to?
6.10.2005 9:28:17   
karina
Iz srca upam da ti  je uspelo....
Mislim tudi da vem kdo si.....98%
Sama sem tudi delala teste , ki so kazali negativnouser posted image
potem sem šla na odzem krvi, ki je pokazal da semuser posted image , iz radovednosti sem še en test naredila naslednjo jutro in ta je bil +user posted image .
M mi je zamujala 65 dni....
Zato ti držim pesti.....za dveuser posted image -user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.10.2005 9:30:42   
karina
Ops....to je odgovor za anonimen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.10.2005 12:07:47   
lana38
Mislim, da si user posted image .user posted image

lana38

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.10.2005 9:03:01   
Anonimen

user posted image
Dobro jutro.!user posted image user posted image user posted image user posted image Danes: Test neg., rjavkast izcedek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist brez opozorila, mislim da pje orišla user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ker ste me vzpodbujale, zdaj pa počakam da minie in novim bojem naproti.user posted image
Hvala vsem.
LP

(odgovor članu Wilson)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
8.10.2005 9:25:41   
lana38
user posted image Rjavkast izcedek ne pomeni nujno M. Kdaj si vzela zadno tableto? A je že minilo 4 dni? No, tudi če je M, ne smeš obupati, moraš iti naprej v nove boje. Saj se vsi borimo in nekoč nam bo uspelo.user posted image Vidva kar pridnouser posted image , ko mine M, pa bo.user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.10.2005 9:55:35   
Klarissa
ej, rjavkast izcedek? meni je prišel 6dni po prenehanju jemanja Dabrostona. naslednji dan pa ni bilo več nič in sem user posted image v 5.tednu user posted image .
če ti bo ta izcedek "anonimna" trajal le danes, še nič ni izgubljeno, veš!
daj javi!!!!
papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.10.2005 9:57:35   
S22
danes je 3 dan od zadnje tablete. N evem,ampak mislim ,da je M, bolečina se namreč stopnjuje.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.10.2005 10:13:23   
Klarissa
oh ne.
malo odmisli! če bo začela tečt prav kri še jutri, potem ...
samo če ti pa je test pokazal rahli user posted image , ni?

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.10.2005 10:21:16   
S22
JA JE! aMPAK DANES SEM  ga ponovila, čist neg. seveda preden sem vidla izcedek,ko sem ga pa vidla je bil pa test že narejen. Nevem no,mislim da je M , ker se bolečina stopnjuje, pred tem pa nič bolečine in dokler nisem uparabla wc papirje sploh nisem vedla.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.10.2005 10:43:08   
Klarissa
user posted image
bo pa naslednji mesecuser posted image

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.