Wilson -> RE: kaj je to? (6.10.2005 8:57:12)
|
Jaz pa sem čutila, da sem noseča že v času vgnezditve, sem se nonstop za trebuh prijemala, da mi je že sodelavka rekla kaj mi je. Sem imela tako napihnjenega, da službenih hlač nisem mogla zapreti, pa križ me je bolel, en dan pa sem zjutraj prišla takšna v službo, vsa sem bila rdeča v obraz, pa steklene oči, zgledala sem kot, da imam vročino, da je še sodelavka rekla, da naj grem domov ker sem bolana. Jaz pa sem sumila, da sem noseča, to povem [sm=smiley27.gif] in mu rečem naj gre po test, sem ga naredila, tistega najbolj poceni, pa se je videla čisto nežno roza črtica, če si gledal pod določenim kotom, pa tudi nisem vedela, če sem ali nisem. In, ker je bilo še 14 dni do menstruacije, jaz pa živčna, mi je moj nonstop kupoval teste, videle pa so se na skoraj vseh čisto blage črtice, razen Clear blue je bil čisto prazen. Moj pa je teste že začel skrivati, ker sem porabila tudi dva na dan. No na dan ko bi naj dobila M pa se je črtica obarvala bolj temno roza. Tako, da jaz mislim, da si noseča, če je črtica vidna, me pa res zanima, sporoči nam, jaz pa držim pesti. LP
|
|
|
|