Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 4.10.2005 7:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, jaz držim pesti zelo močno, čeprav se spoznam kot pes na boben na IUI, IUV .....Karkoli že je to, naj bo uspešno!
|
|
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 4.10.2005 7:15:19
|
|
|
|
muki1
|
Go girl
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 4.10.2005 7:40:27
|
|
|
|
paris
|
Tudi jaz ne vem točno za kaj se gre pri vsej stvari- pa saj ni važno, glavno, da si ti vesela!Drži se!
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 4.10.2005 9:14:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mojca, jst še naprej močno stiskam pesti, pa naj zdej takoj rata Tinka
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 4.10.2005 9:16:16
|
|
|
|
TANTRA
|
Mojca tudi jaz ti želim, da bo takoj uspelo in boš kmalu srečna z ali ali ...
|
|
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 5.10.2005 6:55:42
|
|
|
|
girly
|
mojca! jst upam, da se sestra ne moti in bosta šla kar na IVF! bom držala pesti!pa da se bo prijelo že pri prvem postopku in boš čez 9 mesecev mamica al pa celo lep dan
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 5.10.2005 7:00:21
|
|
|
|
CIPRESA
|
Mojca tudi jaz držim pesti da čimprej začutiš v trebuščku in čez 9 mesecev zališiš njegov jok. Verjamem da ti bo uspelo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 5.10.2005 16:56:30
|
|
|
|
ronni
|
To je pa super!!! Tako nas bo kar nekaj,ki se bomo trudile in držale pesti,da bo IVF uspel!!! Kar v prvo-zakaj pa ne??? Da popravimo statistiko!!!
|
|
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 5.10.2005 17:34:02
|
|
|
|
Azaleja
|
Mojca, jaz ti še vedno držim velike in ti želim vso srečo, da čimprej postaneš vesela !!!!! Lp, Azaleja
|
|
|
|
RE: Zame petega IUI ne bo!!!!!! 5.10.2005 19:02:53
|
|
|
|
Suana
|
mojca naj ti prvi postopek ivf prinese !!!!držim pesti in vedi ,da mislim nate!! lp suzana
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......