Sulfinija -> Zame petega IUI ne bo!!!!!! (4.10.2005 7:08:51)
|
Pozdravljene punce! No da vam javim moje stanje.Včeraj sem klicala v mariborsko ambulanto,da bi se naročila za peti IUI postopek preden grem na priprave za IVF. In glej ga zlomka sestra mi reče pa vi ste imeli IUI.In pol sma komaj prišle na čisto besedo ker po novem IUI postopek delajo vsak drugi mesec.In pol sem izkoristila in jo vprašala kako je z pošto mojo za IVF in je rekla tkole,da jo bom vkratkem dobila in bi bilo za naju boljše da bi kar takoj šla na IVF postopek in ker sem IUZI imela in ni bilo pač uspeha,...In pol mi je še sestra rekla da po njenem več petega postopka sploh ne bom imela ker se nama bodo pšrej začele priprave za IVF. In jaz sem sedaj zelo vesela,kajti komja čakam da bom dobila možnost in grela svoji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v svojem trebuhu. Upam in tudi ve nama stiskajtre pesti,da bi tale najin prvi IVF postopek bil uspešen in da bom čez dobrih devet mesecev postala najsrečnejša mamica na tem svetu. Vsem in vsaki posebej še enkrat hvala za vse lepe besede,ki nama jih kdaj poveste. Vsem,ki te v postopkih,ali boiste v kratkem tko kot midva pa vam držim ogromno velike pesti. LP Mojca
|
|
|
|