|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se barvate pri frizerju ali doma?
2.10.2005 14:33:10   
rikica
Oj!Mene pa zanima kje si barvate lase?Doma ali pri frizerju?Sama sem frizerka in vem če nebi bila bi se verjetno kar sama doma pobarvala in parkrat na leto šla na striženje.Ker to je zelo dragi špas.Meni se to zdi ful drago dat vsaki mesec 10 tisoč ali več samo za frizerja.V Ljubljani pa so še bolj zasoljene cene.Torej ali daste veliko na frizuro in koliko vas to stane?user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se barvate pri frizerju ali doma?
2.10.2005 14:34:41   
soncece24
vsake dva meseca pride frizerka k meni na dom in mi vse nardi. plačam pa 7000

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2005 14:35:04   
Anonimen
Na frizuro ne dam ravno veliko...
Večinoma sem se barvala doma, nazadnje pa sem šla k Stevotu... 15.000 SIT... Ni ravno za vsak mesec, vsaj pri mojih dohodkih ne... Bi pa šla, če bi lahko, ja... Vsaj tri dni potem, dokler se ne navadiš, je dober feeling...

(odgovor članu rikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2005 14:35:48   
lex
Jaz se barvam pri frizerju, ker imam pramena in ne vem kako bi si jih doma naredila. Hodim pa k fruizerju na 3 mesece, tako da me ne pride veliko. Recimo zadnjič sem menjala frizerja in sem za barvanje narastka + prameni dala 5.500 sit. Pri prejšnjem pa 8 tisoč, tako da bom ostala kar tukaj.

< Sporočilo je popravil lex -- 2.10.2005 14:36:50 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2005 14:38:01   
Anonimen
Jaz sem bila nazadnje pri frizerju lansko leto okoli božiča. Barvam se sama in to ponavadi z najcenejšimi barvami. Pa so ravno tako dobre kot ta drage. Jaz ne vidim nobene razlike. Aja, se pa barvam že 23 let, tako da imam res veliko prakse.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2005 14:43:46   
rikica
Kerensa kaj vse ti je pa naredil za 15 tisoč?Meni je drugače Stevo zakon.Dosti hodim k njemu na seminarje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2005 14:48:41   
Anonimen
Nič pametnega sicer ni naredil, ampak sem pa hotela, da me barva on osebno, ker sva bila pred časom soseda, pa je bila cena malce višja, kakor če bi me barval običajen frizer...
Imela sem pa popolnoma uničene lase od večletnega domačega nanašanja peroksida in podobnih preparatov, tako, da po umivanju prišla na vrsto najprej regenerativna nega, potem barvanje rjavo-rumene glave na blond lase z rjavimi prameni (ali obratno, kaj pa vem), potem pa spet en kup enih čudes gor na lase... Pa seveda striženje konic in zraven redčenje las...
Tri ure sem sedela tam na Trubarjevi kot en bimbo...
Ven sem pa pridišala po kokosu... user posted image

(odgovor članu rikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2005 14:52:49   
Anonimen
Samo uničenih las se ne da ponovno oživiti. Tudi če plačaš ne vem koliko, če je las mrtev, je mrtev in ga lahko samo dstrižeš. Pa ni to na mojem zeljniku zraslo, ampak na enem od ene poštne frizerke. Pa itak je logično, zato ji verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2005 15:18:13   
Carovnica Mica
sama doma-mi je vsec ker lahko medtem ko barva prijemlje lahko kaj "naredim"user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2005 15:24:29   
sezam
Hodim k frirzerki na do, tako da pride ceneje. Je naša znanka.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2005 15:28:38   
Anonimen
No, zdaj sem se pa še ostrigla. Za kakšnih 5 cm. Vse, samo da mi delat ni treba.

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2005 15:30:34   
kapica
Jaz grem k frizerki in sem tudi vedno super zadovoljnauser posted image .
Za barvanje narastka in strizenje spic placam 7000-8000sit. In sicer se barvam tam zato, da imam vedno enako barvo in da je samo narastek pobarvan. Sama doma znam samo tako da si pobarvam cele laseuser posted image , kar jih prevec unicuje, sploh ker so tako obcutljivi, pa se vedno sem prej napacno barvo kupila, in nisem bila taksna kot sem zelela.
Tako da samo frizer.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2005 15:30:52   
Marogica
Mene barva frizerka na mojem domu na ca. 2-3 mes.
Torej: striženje, barvanje, prameni, striženje Bora=4.500 SIT (moj strošek je šampon)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2005 15:52:56   
Anonimen
Zadnji dve leti se barvam pri frizerju, ker imam pramena in se ne upam lotiti sama, prej sem se pa vedno barvala doma. Drugače pa za striženje in barvanje dam okoli 7.500.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2005 16:00:29   
Ninica
Hodim k frizerju, ker mi dela prameneuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2005 16:02:46   
cmokec
Jaz se barvam na 2-3 mesece pri frizerju. Enkrat samo narastek, drugič celo dolžino las in tako naprej. Doma se ne upam (čeprav nimam pramenov), da si nebi uničla lase, ker imam dolge in nebei mogla uničenih kar izstrišt. Mi je pa frizerka razložila, da mi ona ne naredi tako agresivne barvne mešanice, ker nimam sivih las. Ker vse barve, ki so v rklamah na TV povdarjajo, da 100% prekrijejo sive lase, jaz pa tolk močne ne potrebujem. jaz ji zaenkrat verjamem.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.10.2005 16:55:55   
tesa
Jaz dam itak vedno premalo naseuser posted image  Frizerka me vidi enkrat ali dvakrat na leto pa še to mora pridet k nam, da nas vse opoštimauser posted image . Barvam se pa kr sama doma, ko se sivi že preveč vidniuser posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2005 17:06:23   
emaa
barvam se ali doma ali pa pri svakinji doma, ona je pa frizerka, tako da nimam problema.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2005 17:28:55   
paris
Imam pramena, ki mi jih naredijo pri frizerju. Sama si ne bi upala, saj imam take čudne lase, neke mišje barve, ki pa pri barvanju takoj potegnejo na oranžno!user posted image
Za barvanje po celi glavi- na folijo, striženje, feniranje plačam okoli 8k.
Imam srednje dolge, stopničasto strižene lase.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.10.2005 17:40:12   
SašaR
Kdaj se barvam doma, kdaj pri frizerju,odvisno od vremena. Imam pa zadnje čase velikokrat naravne lase, ker... pojma  nimam zakaj!user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.10.2005 19:50:38   
KIRA
doma. frizer je predrag. en cajt me je sestra, zadnji čas pa mož, ker se je odselila pa nima več "časa". kupujem pa barvo in razvijalec, ker dosti ceneje pride, kot če pa kupim "že zmešano" priznanih znamk. ogromno prišparam.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.10.2005 19:58:43   
zoya_
Barvam oz. friziram se izključno pri frizerju. Sem odkrila poceni frizerja in zelo profesionalnega. Dam 7 jurjev za striženje in preliv... A je sploh lahko še ceneje? user posted image  In to še sredi Ljubljane... Če katero zanima... Simple Črnuče. V Mercator tehniki.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.10.2005 20:37:02   
urbancek
Vedno doma.

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.10.2005 21:11:16   
Pi-kica 1
Običanjno doma, ko pa se je potrebno postrič, pa me frizer še pobarva hkrati.

LP

Pi-kica

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.10.2005 22:13:17   
Anonimen
Jst se itak strizem 2x na leto .. ker se mi ne cepijo lasje in grem bolj zaradi navelicanosti nad frizuro. Za pranje glave in strizenje dolgih las dam 3000, sestra za to isto + pramena 6000 al 7000. Mami za isto stvar v frizerskem salonu placa 13500. Aja, mi2 greva k frizerki domov. Pa kvaliteta je pri tej frizerki boljsa ...

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?