Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 19:36:20
|
|
|
|
Tiki
|
Pri svojih skoraj 30ih še nisem bila pri kozmetičarki, pa po mojem tudi nikoli ne bom. Zelo uživam pri frizerju, še posebno po striženju, ko sem z novo frizuro kot prerojena... na primer danes
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 19:50:49
|
|
|
|
baguSka
|
1x in nikol več. Škoda dnarja za tako mučenje.
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 19:56:28
|
|
|
|
Maxica
|
Ene parkrat sem bila na negi obraza (meni je najhujše para direkt v obraz ), vsaj enkrat na leto si pa privoščim pedikuro. Na manikuro sem šla ene dvakrat pred poroko (da sem bila pol lepa ), drugega pa nisem še probala. Bi šla na kakšno masažo, to pa ja. Puncica, le privošči si kaj.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 20:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
men je kozmetičarka zakon samo mi moja gorenjska razvada (šparovnost) premalkrat dopušča obisk. zato sem pa ke nafehtam koga k mi želi kako darilo podarit da mi podari bon za kozmetičarko. pti tej k js hodm je okol 7 jurjov mal čez. mene siskanje mozolov ne boli, mi je v pravi užitek. edino pod vaporajzerjom (to je para k ti piha v obraz da odpre pore) mi gre mal na živce k mal teži diham pod tem, drgač je p akrasno ko se 2 ure en s tabo ukvarja, te mazi, mozole stisk če jih maš pa masira pa tak. zakon. priporočam :) pa js tut en teden nism bulasta. zutri sem že čist normalna. lp, lara
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 20:58:40
|
|
|
|
morskadeklica
|
Pred porodom nikoli. Gorenjka, pa to Na koncu pa sem dobla po obrazu groznoooooooo kožo. Nikoli se nisem sekirala za izgled, nikoli uporabljala nobenih krem, make upa...ampak mene so ti mozolji oziroma bule dobesedno bolele (premera 1 cm), zato sem šla pač probat, če bo kaj pomagalo. In ni mi žal. Zdaj hodim enkrat mesečno in sploh se ne da primerjat. Stanje se mi je 100% popravilo . Mažem se z eno kremo (2500sit, imam jo za dva meseca), umivam s posebnim milom. Meni ni žal, me vsaj ne boli več. Fuuuuuuuuulllllllllll mi pomaga!!! Aja pa vidim, da je moja kozmetičarka daleč najcenejša! Za en obisk plačam 3600 sit. POCENI IN UČINKOVITO!
< Sporočilo je popravil sibil -- 30.9.2005 22:58:09 >
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 23:58:57
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem pred nosečnostjo občasno šla na nego obraza - sem imela malo problematično kožo. Ponavadi sem šla v petek popoldne, da se je koža umirila čez vikend. Med nosečnostjo, pa sem dobila tako lepo kožo, da sploh nisem šla. Sedaj pa bo spet malo treba iti na kakšno nego. So pa cene res zelo različne. Na gorenjskem je veliko ceneje kot v Lj.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 1.10.2005 21:56:08
|
|
|
|
atinav
|
Jaz sem bila 2x in moram povedat, da sem kar uživala in to enkrat za svojo poroko in enkrat za prijateljičino poroko....očitno me mora kdo povabit na poroko, da se bom spet spravila . Mogoče pa bom predlagala komu da mi to privošči za rojstni dan . papa
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 1.10.2005 22:45:45
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem hodila od mojega 24 leta pa do 5 let nazaj redno( na ca. 2 meseca) k kozmetićarki . Sedaj sem stara 39. V zadnji 5 letih sem bila mogoče 4x, ker se mi časovno ne izide oz. si tega časa zame ne vzamem več. Res je, da si včasih rdeč, od stiskanja ogrcev.., pa mogoče zabuhel, vendar če hodiš redno, to ni tako izrazito, ker se koža v 1 ali 2 mesecih ne "zasvinja" tako, kot pa če greš vsako leto ali še redkeje k kozmetičarki. Tudi jaz vedno uživam-prvi del "obdelave" sicer ne(ko mi ogrce stiska), potem pa neznansko. Mogoče se boste smejale, vendar jaz vedno pri kozmetičarki zaspim.(med masko in masažo). Obisk pri kozmetičarki je zame balzam za dušo.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 1.10.2005 23:04:05
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem med puberteto hodila skoraj vsak mesec, ker sem imela toliko mazoljev. Seveda obvezno na petek, da se je koža umirila in po menstruaciji, ker jih je bilo takrat za izvoz. Res mi je pomagalo, čeprav nisem čist nič uživala, ker sem imela pore eno zraven druge za ščistit. Po 20. letu se je pa malo umirilo, al pa sem se sprejela tako in sem se zanemarla. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila na zadnje. Še bolj od stiskanja mazoljev me je pa bolelo urejanje obrvi. Sem pa do sedaj dvema prjatelcama dala kot darilo za rojstni dan obisk kozmetičarke. Same nebi šle nikoli, plačala sem pa same uživantske storitve - masaža + svetovanje za kožo na obrazu.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 2.10.2005 13:19:16
|
|
|
|
freyakali
|
Redno. To pomeni, na vsaka dva meseca že deset let. Imela sem hudo aknasto kožo, hodila k dermatologu... In zdej lahko rečem, da se končno počutim bolje v svoji koži :D Vse kar je ostalo od prej, so razširjene pore, pa tudi te bodo šle :) Zato punce tu pa tam si privoščite, ne glede ali imate probleme s kožo ali ne!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?