Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:04:12
|
|
|
|
puncica
|
Eno vprašanje. Koliko hodite h kozmetičarkam, kako skrbite za svoje telo, kožo na obrazu. Moram priznat, da sama pri 28 letih nisem bila še nikoli, ampak čedalje bolj razmišljam da bi bilo fajn it kej pogledat. pa tiste kremce, ki ti jih mažejo po faci kej pomagajo. Kako sploh zgleda en tak obisk. Mislim za obraz, ne depilacijo, celulit. Samo za obraz, da pač zgleda pomlajen pa to. A je to še vedno preseravanje, v stilu, to delajo le manekenke, pa geji. Ja bluzim. Skratka kakšne so vaše izkušnje s kozmetičarkami, jih redno obiskujete, ste zadovoljne, a to ful drago???????
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:07:08
|
|
|
|
jazz
|
Tudi jaz si v 27 letih nisem tega še nikdar privoščila in občutek imam da si še dolgo ne bom!
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:09:18
|
|
|
|
ZARA
|
jst sem bla do zdaj enih 6x, ker men to predstavlja pravo mučenje obraza...pa je fino, če te v roke dobi eden k obvlada zadevo... Pojma nimam kolk stane trenutno, jst sem pred cca. 2 leti dala 5 čukov! ( ampak mi smo na kmetih )
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:09:30
|
|
|
|
muki1
|
Poceni ni, jaz si jo privoščim mogoče enkrat letno, ali pa še to ne. V času, odkar imam nežo, še sploh nisem bila. Me pa vedno fuuuul boli, pa ene tri dne sem potem krastava. No, jaz imam težave, ker mam ogrce po nosu, to najbolj boli.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:18:46
|
|
|
|
tejča
|
Jaz na nego obraza ne hodim, ker nimam nobenih problemov s kožo. Občasno si privoščim pedikuro in kakšno masažo, pred poletjem pa obvezno solarij enih parkrat, ker sem precej svetla in s tem dobim malo podlage. Cena nege na obrazu je okrog 6 - 7.000,00, odvisno od salona, Lj. je najbrž dražje.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:20:28
|
|
|
|
Ajsha
|
Ja, jaz hodim (stara 29) in mi je prav fino. Zame to pomeni 2 uri ful užitkov, je pa res, da nimam glih problematične kože, mal je suha, sicer pa nič posebnega. Hodim 1x na 3 mesece in v Lj to stane 12 kSIT. Če si pa na "kmetih", hehe ZARA, pa pride ceneje - od 4000 - 8000 SIT. In ko grem tja vidim samo normalne ljudi in nobenega eksota
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:22:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti 1x v življenju še nisem bila v kozmetičnem salonu. Sicer nimam ravno tip-top kože na obrazu, ampak imam pa veliko raje tako, kot jo imam, in to zastonj, kakor da bi plačala 12 jurjev in imela potem hraste ali bila zabuhla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2005 13:22:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2005 13:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:24:48
|
|
|
|
puncica
|
O marička tolk drago je to? Pa kako to zgleda, mislim 2 ure te maže po obrazu al kaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2005 13:27:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:32:17
|
|
|
|
Ajsha
|
Ne, ne maže te dve uri. Najprej ti kožo očisti in naredi peeling. Potem ti stisne ogrce, populi obrvi in kakšno drugo dlačico, skratka uredi te. Potem te da po ozon, da se koža umiri - ene 10 min. Potem te zmasira in nanese na obraz kakšno masko ali oblogo. Pol to učinkuje nekaj časa, nato ti zadevo dol spravi, namaže s kakšno hidratantno in konc. Tako nekako je to. Ampak kot sem rekla, meni je to čisti užitek, hodim k eki lazno simpatični kozmetičarki, s katero ves čas klepetava in se mava fino.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:45:23
|
|
|
|
ZARA
|
Puncica...spusti ti paro v glavo, da ne morš dihat...
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:50:20
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem bila ravno prejšnji teden, sem dala 7.500 (v Kranju) - sem bila že res kot ena pubertetnica, vsa pikasta (ponavadi dobim osip mazolov po dopustu). Tam se uležeš, najprej ti potem ščisti kožo (z raznimi preparati), potem ti da en parnik nad obraz, da ti kožo zmehča. Ko tist umakne te zebe ko , saj mene, ker tist tako lepo toplo vate piha. Potem se pa začne stiskanje... stiskanje... No, potem ti vse razkuži z eno palčko, ki jo priklopi na štrom (neki visokofrekvenčni ne vem kaj), nato da še eno masko čez, pa te mal zmasira, za piko na i pa še obrvi populi (če hočeš) in to je to...
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:52:39
|
|
|
|
muki1
|
Ja, tako nekak kot je Viv napisala. Pa mene res boli kot hudič. Ne razumem enih, ki so taki entuziasti, da jim še celo obisk pri kozmetičarki predstavlja ful zabave in se imajo fino. Jaz se nimam, potem čez ene tri dni, je pa že kul.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 13:55:22
|
|
|
|
Ajsha
|
muki, da ne boš mislila, da se hecam, sploh ne! Meni je pri kozmetiki res fino. Je hujše na aerobiki - pri tem pa tudi marsikdo uživa
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 14:01:28
|
|
|
|
čebelica maja
|
Jaz sem tudi hodila redno na 6 mesecev, ker sem imela občasno nečisto kožo, da je mal postiskala mozolje in pilig pa masaža,... Zdaj pa mi ni treba več, ker imam pa neprimerno lepšo kožo odkar uporabljam neko novo dnevno in nočno kremo za obraz. Me pa krema pride ceneje kot pa kozmetičarka. Tako da zame je krema zakon! Jo pa tako al tako rabim.
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 14:02:18
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, jaz grem cca 2x letno na nego obraza..v bistvu nimam kakih mozoljev, zato mi ponavadi nič ne stiska- piling, maska, masaža, populi par dlačic pri obrveh, po pilingu ti piha tista para v obraz, da odpre pore..na koncu te namaže s kako kremo. Ja, če imaš pa problematično kožo, je najbolje, da se naročiš v petek, da se koža čez vikend umiri. Lp
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 14:07:19
|
|
|
|
puncica
|
pa v čem je fora da pol greš če si pol čist zabuhel pa vse te boli Ja kakšen pa si pol drug dan, tak kot bi imel alergijo al kaj. Po kolkem času pa se to pol umiri? Pa kaj je problematična koža, jaz je mislim da nimam, jst bi jo sam mal osvežila, pomladila. Pa moraš to redno izvajat, da je kej efekta?
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 14:07:26
|
|
|
|
artista7
|
Jaz nisem bila še nikoli..moja kolegica gre dostikrat, predvsem za depilacijo, da ji voskajo.. lahko ti rečem da ima še enkrat močnejše dlake kot jaz, ki si jih brijem sama doma.. O koži pa raje ne rečem nič.. Mislim, če imaš res suho kožo, potem jo le nahrani s kako vlažilno kremo, jaz bi šla h kozmetičarki le, če bi se hotla pustiti na ta način razvajati, pa še tako ali tako se ne maram dosti mazat.. Sem vsak dan skoro nenaličena ali pa sploh nič..Pa ti lahk rečem, da imam veliko lepšo kožo kot moje kolegice ki hodijo h kozmetičarki, pa še ljubi je zadovoljen, ker sem mu taka všeč.. Ti se pa odloči sama.. Če hočeš prikriti to koliko si stara, potem je to to.. meni to ni..
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 14:12:32
|
|
|
|
Annny
|
Puncica, zabuhle so tiste, ki imajo problematično kožo in jim stiskajo mozolje in ogrce..saj če dobro pomisliš, je isto, kot če bi to počele doma Samo kozmetičarka poskrbi za to, da se ti potem ta reč ne vname in kožo globinsko očisti, kar je doma težko. Za take, ki imamo bolj suho kožo, je pa obisk kozmetičarke užitek Ti se kar korajžno naroči, boš videla, da ti bo ziher všeč. lp
|
|
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 15:02:41
|
|
|
|
rija
|
Pri 35 sem bila samo enkrat pri kozmetičarki (za nego obraza, druge stvari so na programu tedensko - manikura pedikura depilacija....) pa še takrat me je "zaznamovala" za pol leta. Imam srečo in kar dobro kožo po obrazu, tudi med nosečnostjo, pa nisem nikoli mislila na kozmetičarko. Pa me je enkrat premagalo pa sem si dala narediti nego obraza. Sem pa imela glih en podkožni mozolj, ki mi ga je kozmetičarka potem raznesla po celem obrazu. Rabila sem pol leta in zdravila, da sem si kožo pozdravila. Tako da kozmetičarka za nego obraza: NE HVALA!
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 16:04:38
|
|
|
|
biba77
|
Jaz grem 2-3x letno. Placam nekje 3.500 SIT. Lezim nekje 2.5 ur na mizi... Dva dni po obisku mi se cveti obraz (beri mozoljcki, izpuscaji, razdrazena koza,...) potem pa se pomiri in ... se splaca.
|
|
RE: Kozmetičarke - a jih obiskujete? 30.9.2005 18:19:11
|
|
|
|
Seven*
|
No, ce smo ze pri tej temi.. A katera kaksno priporoca v MB? Pa kaksne so kaj cene v MB? Ce katera slucajno ve..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2005 18:25:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?