|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ 2025
10.2.2025 12:46:30   
Maxi mama
Pozdravljene nosečke user posted image user posted image Vabim vas v spletno trgovino Lorelli, kjer lahko najdete otroško opremo po ugodnih cenah. Do 14.2.2025 pa lahko kosristite popust na vse avtosedeže na zalogi s kodo VALENTINOVO user posted image https://www.lorelli.si/

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 76
10.3.2025 12:35:03   
tejchy.g
Hej, kako ste kaj punce..nič se ne javljate..kako je počutje, kako je na pregledih?

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 77
12.3.2025 7:44:43   
Lukcy84
Pozdravljena.
Jaz sem na splošno vredu…ravno včeraj imela pregled pri ginekologu. Vmes opravila OGTT test- sladkorne nimam. Sem pa dobila cepiva protiteles, ker je plod RH pozitiven, jaz pa negativna. Zadnje časa imam težave z nekimi vnetji, tako, da mi predpisujejo antibiotično terapijo- upam, da se do poroda vse uredi. Drugače punca veselo raste in z njo tudi jaz. Do sedaj sem se zredila že 12 kg. Kako si ti? Kako se počutiš? 

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 78
12.3.2025 9:03:41   
tejchy.g
Hej,
Sladkorne nimam..imela sem virozo..bila en teden doma,  šla za en dan v službo...in potem se očitno nisem pozdravila do konca...in sem sedaj že drugi teden doma in jemljem antibiotike..
Potem se dva tedna služba.. 15 dni ld, in porodniska..se vsega veselim..
Na ginekološkem pregledu sem bila nazadnje konec februarja..zdaj pa mislim, da bom imela naslednji teden, glede na to, da vmes nisem imela zaradi bolezni..
Lepo, da si se javila..očitno sva sami ostali 🫤
Kaj se javi, jaz pa se tudi bom in držim pesti za obe, da bo vse OK ❤️

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.4.2025 16:22:30   
Lukcy84
Zdravo. 🙂Kako si? Jaz kar ne morem verjeti, kako hitro mineva čas in kako hitro bo tukaj tudi dan D. Ti si celo nekaj tednov pred mano. Kako se držiš? Pri meni je kar velik trebuh, pa me čaka še dobrih 7 tednov- res ne vem, kak bom rastel. Imam prisotne tudi bolečine v trebuhu( zelo podobno kot v začetku 2/3- ko so bili vzrok ligamenti) in v sramni kost ter trtico. Imaš morda podobne simptome? Želim ti vse dobro in javi se kaj, da poveš kako si… Pozdravček 🙂

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.4.2025 20:47:09   
tejchy.g
Hej.
Lepo da si se javila..ja 19.5. bo hitro..
Moji simptomi..
Od prejšnje sobote mi prvič zatekajo noge/tudi prsti na roki..danes ko sem malo bolj počivala je ok...
Občasno občutim, mal bolečine - tako kot ponavadi en dan pred menstruacijo..
V četrtek imam pregled pri ginekolgu..
Spim slabo...boki bolijo...ba trebuhu in na hrbtu pa itak ne morm spat..
Jutri zacnem prat cunje... 🫣 da počasi vse nastimam  

Ti že maš vse? Morm kupt se flaske, dude (kej priporočaš?)

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 81
8.4.2025 20:42:42   
Lukcy84
Hej. Evo, jaz imela danes pregled. Punca je v zadnjem mesecu precej zrastla, zato me je poslala v ambulanto za kontrolo rasti. Manjša se mi tudi že maternični vrat. Tako, da mislim, da me moj občutek (že od vsega začetka ) nekako ne vara in bo celo res malo prej. 🙂 Tudi jaz slabo spim, vendar zaradi slabosti- spim pa samo še v sedečem položaju. 🙃
Jaz cotike že oprala, vse prištimala. Samo obposteljno posteljo in ostale malenkosti nisem še postavila, da nimam res tega že mesec dni prej. To se itak samo postavi skupaj. 
Kar se flašk tiče, upam, da bom polno dojila in jih nisem še kupovala- pravijo, da priporočajo, da do 6 meseca samo dojiš ( če le gre). 2 flaški mi je dala kolegica zraven ročne prsne črpalke- če bom slučajno rabila. Ona osebno najbolj zadovoljna in tudi mene je prepričala v Aventove flaške. Tolažilne dude sem tudi dobila, sama pa sem kupila tudi 2 Aventovi. Če jih bo seveda sploh hotela imeti. Od frendice je nikoli ni imela- jih enostavno ne mara… 😆 Javi, kako ti opraviš pregled. 

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 82
10.4.2025 15:04:08   
tejchy.g
Zdravo, 
danes sem imela pregled..vse ok..34 3/7...teža 2.5 kg..vse ok...ginekolog mi je vzel bris..naslednji pregled pri 36 4/7..se 20 min snemanje otrocka sledi..
Sem vzela aventovi flaski, 2 dudi...upam da bo ok :)
Roke mi ful mravljincijo..ginekolog mi je rekel, da naj vzamem do 3 magnezole na dan..če ne bo boljše..pa naj javim v ponedeljek..pa mi predpise fizioterapijo...

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 83
21.4.2025 8:58:46   
tejchy.g
Lukcy84 kako kaj? Kaj novega? V petek imam naslednji pregled...javi se kaj..
Moji simptomi..mravljincenje rok skozi vseh 24 ur..matra me ležanje na bokih..ležim/spim tudi v sedečem položaju..
Se ti javim v petek..

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   MAJ 2025
27.4.2025 19:01:27   
tejchy.g
Zdravo, kako si lukcy84? 
Jaz sem imela v petek pregled..ctg (trajal je 45 min)..ginekolog ni nič gledal preko ultrazvoka, tako da ne vem kako se deklica razvija..
Moj ginekolog je na dopustu...ta ki ga nadomešča, si je vzel minimalno časa, tako da se vsaj zavedam, da imam osebnega ginekologa res ok...
Naslednji pregled imam 5. 5..
Cunje cifre 56 in 62 imam vse oprane.. in večina opreme že imam..
Mal me je strah poroda 😂 pa tebe? 

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.4.2025 8:32:11   
Lukcy84
Pozdravljena. Jaz imela v petek kontrolo rasti, saj so sestre izmerile velik porast simfoze. Na UZ punca normalno oz. primerno velika glede na tedne nosečnosti. Danes imam spet kontrolo pri gin- me tudi ne bo gledala moja ginekologinja. Bom videla, kaj bodo danes rekli. Nazadnje( pred 3 tedni) se mi je že začel mehčati maternični vrat in sem zdaj morala jemati progesteron. Se javim, ko kaj izvem. Seveda je tudi mene malo strah poroda. Probam se psihološko naštimat, da razmišljam čim manj in da bo bolečina na koncu prinesla najlepši čudež v moje življenje. ❤️ Ženske zmoremo…bova tudi midvi. 💪🙂

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?