|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ 2025
10.10.2024 17:02:19   
Lukcy84
Jaz imam rok 28.5.2024. Velikost zarodka danes za 6w5d. Torej 3 dni manj kot je izračun. Za šolo za starše še tudi meni ni bilo nič rečeno. Morda bodo o tem povedali na naslednjem pregledu. Imam ga pa točno na svoj rd, 18.11. 😃 Ko bom imela že opravljeno nuhalno in dvojni kromoskomski test. 

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.10.2024 17:05:42   
Lukcy84
Aaahhh…izračun je torej 2 dni manj. 😆 Narobe napisala… 

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.10.2024 17:52:07   
tejchy.g
Kam se bosta pa na nuhalno naročili? Jaz razmišljam se o nifti testu dodatno...samo nevem v kakšnem obsegu

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.10.2024 19:19:26   
Lukcy84
Sem ginekoliginjo vprašala glede NIFT- ja, da bi ga prej naredila. Pa mi je rekla, da naj opravim NS in DHT najprej in če bo karkoli sumljivega, da mi dajo napotnico in je tudi NIFT-i potem brezplačen. NS mi je svetovala v njihovi ustanovi- tako, da sem se naročila kar v UKC MB. Je pa res, da bom NS imela še le v 13. tednu. Sem si želela, da bi ga že prej, ampak naj bo…zdaj že naročena.

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.10.2024 22:17:51   
Zarjica1
Hej punce! Jaz pa sem + zagledala prejsnji teden (mislim da spadam bolj ze pod junij). Noseca sem cca 6 tednov. To bo moj 2 otrok, razlika bo slabi dve leti in pol. Tako da bo kar pestro. Nisem se se narocila na pregled, kar malo sem zadrzana ker se bojim da ne bi slo kaj narobe. Ceprav vem da nimam vpliva. Prvic sem imela splav zato ta previdnost. Upam da bo vse ok in da se bo plod razvijal naprej. Ali ima katera ze kaksnega otroka ali so to vasi prvi? Od znakov mi je na momente slabo in noro se mi spahuje 😁

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.10.2024 22:20:49   
Zarjica1
Jaz sem solo za starse obiskovala v 7 mesecu nosecnosti. Pri nas je tako da ima ZD na cca. 3 mesece to solo in prej objavijo potem pa se prijavis. 

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   MAJ 2025
11.10.2024 8:46:08   
tejchy.g

Sweetheart veliko srece danes..pa javi kako je šlo. 

Zarjica, pri meni gre za prvega otroka..kaj se je zgodilo, da si imela splav? Ne skrbi toliko, in se čimprej prijavi na pregled, vse bo OK. Samo pozitivne misli :)

(odgovor članu Sweetheart)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.10.2024 11:17:49   
Sweetheart
Hojl punce :) evo pa sem tudi jaz danes zjutraj videla kako srček utripa…to je res nekaj najlepšega❤️ po zadnji M sem danes 6 + 5/7, po UZ pa je plodek velikosti za 6 + 1/7, velik je bil 3,9 mm, tako da po UZ imam PDP 5.6.2025. Rekel mi je, da je vse ok. Imam pa jutranje in večerne  (torej celodnevne😅) slabosti, noro utrujenost in še občasne krče v sp. delu trebuha, zato mi je predpisal Uterogestan. Pa dal me je v bolniški stalež. Naslednjo kontrolo pri njem imam čez 2 tedna :)
Zarjica1, dobrodošla. Potemtakem sva midve verjetno zelo blizu s PDP-jem :)

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.10.2024 11:21:20   
tejchy.g
Super, sem vesela da je vse ok..lepo se vidi kako srcek bije 😉Jaz sem dobila datum za nuhalno + nifti 11.11 :) torej čez natanko en mesec..
Po UZ imam pa js rok 21.5..medtem ko je napisal v materinsko knjižico 19.5

Neposredna povezava do sporočila: 34
11.10.2024 11:21:52   
Sweetheart
Da odgovorim še na ostala vprašanja. To bo tako zame, kot za partnerja, prvi otrok, stara sem 30 let. Na nuhalno bom šla verjetno v Velenje, poznam tam eno zdravnico, ki jih dela :)

Neposredna povezava do sporočila: 35
11.10.2024 11:24:27   
Sweetheart
tejchy.g tudi meni je v materinsko napisal PDP kot je po zadnji M, torej 1.6.2025. Tudi jaz bom šla na nifty, ja. Datuma še nimam, tudi za nuhalno še ne :) Se bova verjetno na naslednjem pregledu to dogovorila.

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.10.2024 15:03:01   
LittleMama
Drage mamice 🌸
Želela bi vas obvestiti o naši spletni trgovinici https://www.lorelli.si/ , kjer lahko najdete široko izbiro otroške opreme po ugodnih cenah.
Od vozičkov, avtosedežev in otroških posteljic do igrač - vse na enem mestu in po dostopnih cenah. Vse naše izdelke skrbno izbiramo, da zagotovimo kakovost in varnost za naše najmlajše.
Izdelke lahko naročite preko spleta ali pa osebno na našem sedežu podjetja v Trebnjem. Dostava za izdelke na zalogi je 1-2 delovnih dni.
Hkrati vam želim, da uživate v čudovitem obdobju nosečnosti in starševstva. Vsak trenutek je dragocen, zato ga vzemite s seboj in se prepustite vsem čarobnim trenutkom, ki jih prinaša 💜

Neposredna povezava do sporočila: 37
15.10.2024 8:56:18   
tejchy.g
Sweetheart, že imaš datum za nuhalno?
Kako se kaj počutite ostale nosečke?
Jaz se počutim, bolje kot 1/2 tedna nazaj...manj simptomov, malo več energije..sem pa opazila, da sem precej zaprta..
Danes sem dala sen kri in urin..nevem kdaj bodo rezultati...kaj veste, kdaj so običajno? Upam, da mi kak sladkor ne pokaže.. 

Neposredna povezava do sporočila: 38
15.10.2024 11:47:02   
Sweetheart
Hej. Midva se z mojim G nisva še nič pogovarjala o nuhalni, zdaj sem šele vstopila v 8. teden (danes sem 7 t + 2/7). Predvidevam, da se bova o tem pomenila prihodnji petek, ko imam spet pregled. Jaz sem drugače doma zaradi slabosti in bruhanja, ki so se po Utrogestanu ojačale…nora vrtoglavica, bila sem čisto adijo. Tako da mi je G rekel, da je to premočan stranski učinek in da naj s terapijo preneham. Tako da je malo boljše, sicer pa še vedno jutranje in dopoldanske slabosti in nora utrujenost preko celega dne, nič se mi ne ljubi…

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.10.2024 19:59:57   
Lukcy84
Zdravo, nosečke. Se malo javljam. Danes sem napolnila 9 tednov in počutim se kar dobro ter hodim še normalno delat. Občasno čutim vrtoglavico, drugi mi pravijo, da sem bolj bleda kot ponavadi - se zgovarjam na nizek pritisk. 😁 Slabosti občutim največkrat proti večeru. Apetit se mi še ni nekaj zelo povečal, razen kakšen dan se mi kaj posebnega zalušta. Manj bi diši meso, sploh piščančje. Zelo mi pa paše goveja juha - bi jo jedla kar vsak dan. Opazujem tudi, da sem pridobila že kakšen kilogram ali dva - in upam, da se ne bom čez celo nosečnost preveč zredila. 😬 Z mojim sva se glede na najino starost odločila tudi, da bova naredila test NIFTY samoplačniško že pred nuhalno - tako, da imam določen tudi že datum, ki bo po praznikih. Kako se počutite ve? Upam, da ste vse dobro in da ti simptomi nosečnost počasi pojenjajo. 

Neposredna povezava do sporočila: 40
23.10.2024 20:05:18   
Lukcy84
Da še odgovorim na tvoje vprašanje. Jaz sem oddala kri in urin 11.10.- včeraj me je klicala sestra iz ambulante, da mi je povedala, da so našli nekaj bakterij v urinu in sem danes pričela z jemanjem antibiotika. Verjetno po na naslednjem pregledu potem kakšna kontrola le tega. Ostali izvidi naj bi bilo vredu in se bova o njih pogovorila na naslednjem pregledu. 

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.10.2024 20:08:12   
Lukcy84
Sem še kar nerodna pri odgovarjanju.Odgovor se nanaša na vprašanje tejchy.g.Lp

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.10.2024 20:58:19   
tejchy.g
Zdravo,
Hvala za odgovor..
Pri meni sta kri in urin zaenkrat ok.
11.11 nuhala + nifti..
Takrat bom noseca točno celih 13 tednov..

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.10.2024 8:20:38   
Happytime
Živijo punce...Teyci midva imava enak datum poroda oz. na nedeljo polne tedne nosečnosti...Jaz imam tudi nuhalno 11.11. pred tem pa še odvzem krvi za dvojni hormonski test.Kar se tiče pa niftya sva se pa odločila z mojim da bova naredila tako kot pri prvem otroku...počakava najprej nuhalno in pogledava rezultat, potem pa naprej če bi šla.Bo pa to drugi otrok, razlike med njima bo 20 mesecev. Bo vrjetno tudi pestro.🥰

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2024 11:38:16   
katkica_
Punce pozdravljene, pridružujem se vam tudi jaz. G mi je izračunala PDP 4.6, Pušenjak pa 31.5, tako, da bomo videli kdaj bo.

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?