|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: JackieO
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čakanje na plusek😊
28.9.2024 9:38:35   
beba92
Pozdravljena. Cestitke za + ☺️☺️ 2x imela tako hitro pregled, se je ze lepo vse videlo tudi srcek ☺️☺️

(odgovor članu Sweetheart)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Čakanje na plusek😊
28.9.2024 18:30:03   
Rubilubi
Pozdravljene!
Čestitke vsem za pluske. Tudi pri nas si ga želimo. Na tem delamo že od julija, se pravi so trije meseci okoli in malo me začenja skrbeti. Tudi nisem več rosno mlada, 36. Imam pa že enega otročka, ki ima 2. Trenutno merim ovulacijo, ki pa je še ni v tem ciklu, upam, da bo v naslednjih dneh, ker drugače bo šel spet en cikel mimo. Držimo pesti.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Čakanje na plusek😊
29.9.2024 8:39:14   
ŠeenaSanja
Beba moja O je bila vedno nekje 10 dni pred M. Torej nekje od 18.-20.dneva cikla.Sweetheart cestitke za plus 🎉🎉 kar pa se tice pregleda pa mislim da bi se ze znalovlepo vidit srcka 😊 

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Čakanje na plusek😊
2.10.2024 5:29:37   
puncka.
Se javljam še jaz.. sem točno v času O.. mislim, da bo ali je že bila danes/včeraj..  sva bila pridna:)Mi pa dnevi letijo nenormalno..  gužva na delu, ta vikend poroka brata, potem dopust in mi je super, da sem zaposlena..tako, da po moje čez ene 12 dni testiram. Je bil O test spet pozitiven na 14 dan. Tako, da super, da se mi je menstra uredila po dolgem času. Čestitke za plus! Vse bo ok, samo pozitivno! Ostale nosecke kako ste?Beba kako si ti? Kaj novega? Zdaj enx delaš test?

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Čakanje na plusek😊
2.10.2024 8:44:31   
beba92
To je super, delo prav zamoti misli, drzim pesti da vama je udpelo🍀🍀🍀😁 O sem imela kasneje tako da naj bi dobila M nekje cez 9 dni 🤷🏻‍♀️ boma skupaj testirale 😁😁😁

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Čakanje na plusek😊
2.10.2024 10:13:13   
ShirleySmith
Wishing you a speedy family expansion! Patience and timing can help increase your chances. Hopefully this month will bring you good news. In the meantime, why not relax a bit with snow rider 3D? Good luck and have fun!

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Čakanje na plusek😊
2.10.2024 19:45:49   
Happytime
Ojla, da se še jaz javim...takooo se mi vleče do pregleda, ki ga imam 9.10. da kar ni konca, do takrat imam bolniško in moram počivat. No sej drugega niti ne morem...cele dneve mi je slabo(v prvi nosečnosti mi ni bilo tako), niti jest ne morem...tako malo jem, se prav prisilim in ta slabost sedaj traja že 3 tedne. Naj bi okoli 12 tedna izvenela...upamm🙏.Drugače ostalo pa vse ok, izcedek se ni več ponovil.Berem lepe novičke, da imamo nove +.In čez približno 9 dni...računamo še na vaju puncka in beba🥰.Sanja kako ti kaj? Nuhalno imaš kmalu kajne?Glede nato da imam prvi uradni pregled jaz v 9 tednu, bom potem tudi jaz že v roku 3 tednov imela nuhalno.Kako je sedaj z nuhalno je zastonj ali jo je potrebno plačati? Gre katera na Nifty?


(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Čakanje na plusek😊
2.10.2024 20:40:50   
Neučakana2
Happytime upam da boš kmalu bolje🍀 drugace pa cestitke vsem za +🍀 da se navezm na nuhalno je zastonj😁,... za nifty bi ti pa predlagala da ga delas jaz ce tega nebi naredila v prvi(do sedaj edini cakam na +) nosecnosti nebi vedela da je z otrockom nekaj narobe tako da jaz bi to vsaku 100% priporocala🍀 ce mamo vsi(no vsaj vecina) lahko telefone, računalnike, tv-je,.. itd za 1000€+  ja pol bomo pa tud investiral v to da prevermo da je z otrockom vse vredu🙏🏼 (konc koncev zgolj moje mnenje in moja izkušnja ki so me pri mojih 22letih prepircval da z otrockom nemore bit nc narobe.. ocitni lahko..)

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Čakanje na plusek😊
3.10.2024 13:06:19   
ŠeenaSanja
Puncka in beba drzimo pesti za + 😀 neucakana kdaj pa ti ne pricakujes M? 😀Happytime upam da te ta slabost cimprej mine ☹️ verjamem da je naporno ampak pravijo da se po 12tednih pocasi umirja, velikim pa tudi ze prej 😁 se malo pa imas pregled, to bo 1,2,3. kam pa bos sla na nuhalno? Jaz odstevam do nuhalne, danes teden jo imam. Sicer je brezplacna ampak tja kamor jaz zelim ne sprejema na napotnico tako da jo bom placala. Kar pa se tice niftyja pa sva se z mojim odlocla da ce bo nuhalna vredu nebova delala 😁

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   Čakanje na plusek😊
3.10.2024 13:58:24   
Anonimen
Moji najboljši prijateljici je na nuhalni pokazalo, da je vse ok.A žal, nifti test ji je pokazal, da ni ok..nakar je sla delat se dodaten pregled - direkt iz zarodka..in žal, je pokazal, da res ni ok.. :( jaz bom s tega razloga, delala nifti test.. :)

(odgovor članu ŠeenaSanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Čakanje na plusek😊
3.10.2024 14:07:41   
Neučakana2
Pr men se je zdej ful stvari zakompliceral nazadne sm M  dubla 18.9.(teden prehitr) in nevem ticn kaj je narobe tud gin. na pregledu ni vidla nc ampak ze 14 dni krvavim zakaj nimam pojma,.. in zdej dobim hormosnke tabletke da se to umiri pol bom pa najbrs ksn mesc pocakala in potem naprej delala na otrocku😪,.. za niftiy sm mela pa js cist isto sceno nuhalna je bla BP nifty in nazadle preizkave so se izkazale da ni blo vse ok🥺

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Čakanje na plusek😊
4.10.2024 9:29:20   
Happytime
Sanja tukaj grem na nuhalno, vrjetno bo vseeno za plačat ker je zasebna, sem plačala tudi v prvi nosečnosti.https://www.ginekologija-peternelj.si/Za nuhalno je kar pomembno kam greš, naj bi bilo zelo različno kako delajo. Kam greš pa ti na pregled?Midva sva tudi rekla če bo nuhalna BP da ne bova šla naprej.Samo sedaj ko vas berem ste mi malo skrbi nagnali v kosti 🫣🤔Ja jaz tudi upam da mine slabost, vem da pri prvem me je minilo okoli 11 tedna ravno pred nuhalno😊

(odgovor članu Neučakana2)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Čakanje na plusek😊
6.10.2024 21:09:00   
Lukcy84
Živjo. Vidim, da nekatere pišete, da ste prvič vidle srček že v 7. tednu nosečnosti. Da vam povem, kako sem preživela prvi UZ jaz. UZ sem imela dokaj hitro…po izračunih sem bila noseča polnih 6 tednov in na UZ se ni videlo nič drugega kot gestacijska vrečka in rumeni mehurček, pikica se je šele nakazovala- gin. je rekla, da je morda velika komaj 1mm. Tako, da mi niso mogli prikazati srčka na prvem pregledu. Moram povedati, da sem po tem bila zelo zaskrbjena in še vedno nekje v ozadju, v podzavesti me skrbi do naslednjega UZ, ki so mi ga določili čez 1 teden. Vzpodbujam se k pozitivnim mislim in upanje ostaja, da je z pikico vse vredu.  Tako, da je verjetno zelo različno od ženske do ženske, kdaj bo zarodek in utrip srčka viden na UZ. Vidim, da je nekaj nosečk tudi tukaj. Kdaj se pa ve imele prvi UZ in videle prvič srčka? 

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Čakanje na plusek😊
7.10.2024 6:46:33   
ŠeenaSanja
Uf razumem da si zaskrbljena ampak pozitivno razmisljaj.Pusenjak pravi naj bi se srcek videl od nekje 6w2d lahko pa tudi kasneje. Prepricana sem da bos na maslednjem pregledu slisala utrip srcka 😊 Mislim da je definitivno bolje it na pregled kak teden kasneje kot pa se zivcirat potem do naslednjega pregleda. Pri prvem sem imela prvi pregled pri 8w2d, zdaj pa sem sla samoplacnisko pri 7w1d in obakrat sem slisala srcka. Sporoci kako je bilo na pregledu in stiskam pesti zate in tvojega otrocka 🥰

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Čakanje na plusek😊
9.10.2024 6:04:56   
puncka.
Da se še jaz javim..trenutno čakam.. se teden dni do testa. Beba ti si že testirala? Jaz sem bila prvič na pregledu 8w2d se je vse videlo. V drugi N pa v 6w1d se je videla samo vrečka .. so me pa potem naročili v 9w1d in sta bila dva srčka.. ki sta zdaj stara 4 leta 🤩🤩Tako, da pozitivno! Ne pomeni nujno, da je narobe kaj če se nič ne vidi.. je pa res, da je meni bilo tiste 3 tedne čakat grozno.. edino kar mi je dajalo pozitivno je bilo to, da mi je bilo slabo za znoret.. 

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Čakanje na plusek😊
9.10.2024 6:28:40   
beba92
Ne bom se rabila testirat, tecka pride danes 😒😒 pri meni se je pri obeh N ze vse videlo pri 6t3d , pomoje odvisno od aparatur, ki jih imajo Gin. 

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Čakanje na plusek😊
10.10.2024 5:09:19   
puncka.
Ajoj beba..mi je žal zate! Ne obupati. Happytime si imela pregled? Kako je bilo? Jaz čakam..  nimam nič znakov..tudi toliko se dogaja, da tudi če bi bili jih ne bi opazila😅Pa ubistvu sploh nimam nekega upanja..tako čuden občutek..

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Čakanje na plusek😊
10.10.2024 5:17:14   
Happytime
Ojla... ne nisem imela pregleda, zdravnica je zbolela. Drug teden samo še niso sporočili kdaj, tako da ostajam na bolniški in počivam. Joj kok to čakanje ubija, saj ne moreš vrjet.Slabosti so še kar tu...komaj se kaj pripravim da pojem.Beba in puncka....poročajta...morda pa bo plusek....🥰Sanja zadnjič sem te pozabila vprašati, kam pa ti greš na nuhalno? Kako ste ostale nosečke?

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Čakanje na plusek😊
10.10.2024 6:09:19   
Rubilubi
Čakanje je najhujše ja, če ti je pa še slabo, pa še toliko huje. Pa v teh dneh, ko še neke trebušne razsajajo 😖 tako da mogoče pa slabost hitro mine 🤞se spomnim sebe, kako je trajalo, ko sem bila noseča in sem imela pregled šele v 8t2d. Pa sem normalno hodila v službo, pa se je zdela cela večnost 🤦🏼‍♀️naj ti hitro mine🍀

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Čakanje na plusek😊
11.10.2024 6:38:47   
ŠeenaSanja
Nuhalna svetlina opravljena, rezultati so dobri, otrocek se lepo razvija 😁 nuhalna mi ke rok prestavila malo prej tako da sem ze kar v 13.tednu 😁Happytime opravljala sem jo pa pri dr. Žebeljan. Sicer on na napotnico naredi samo z dolocenimi ZD, tako da jaz sem placala ker sem res zelela k njemu. Ta, ki si pa ti zelis k njej pa vzame na napotnico, vsaj nas ki smo narocene iz celjske bolnice ali ZD. Upam da se ti slabosti ponehajo 😊Puncla zate pa drzim pesti da je to vajin mesec 💪 kako ste druge? 😁

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Čakanje na plusek😊
11.10.2024 8:50:20   
Lukcy84
Pa je tudi za mano potrditveni UZ…noseča 7w1d. Zarodek velik 9mm, po UZ 6w5d. Nuhalno bom imela 15.11. Bom v 13 tednu nosečnosti in nato 18.11. spet pregled pri gin. Vse lepo vsem nosečkam in držimo pesti za tiste, ki še boste. 😃

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Čakanje na plusek😊
12.10.2024 18:14:18   
Happytime
Ojla.
Puncka ze kaj novega?Lucky super za pregled samo da je vse ok.Sanja ti pa ravno tako. Smem vprašati so ti na nuhalni že kaj namignili za spol? Nama je pri prvem takoj rekla, da bo fantek in res je bil.Meni so pa končno dali pregled 14.10 ob 8.30.Bom pa po mojih izračunih noseča 9w1d (ker točno vem kdaj sem zanosila ker sva samo 1x🙈)Bomo videli na uradnih meritvah ob ultrazvoku..

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Čakanje na plusek😊
13.10.2024 6:43:32   
ŠeenaSanja
Happytime torej nestrpno cakas jutri. Upam da je ze kaj bolje z slabostmi 😁Rekel je da, bo fantek in se mi je zdel kar mocno preprican v svojo ugotovitev 😝 in tudi filing imam od zacetka ze da nosim fantka 😁 sem pa ze 2x sanjala dojencico 🫣

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Čakanje na plusek😊
14.10.2024 5:25:44   
puncka.
Pri meni nič novega.. čakam sredo :) nobenih znakov, nobene tečnobe, nič od nič 😅Super za te, ki imate zdaj že preglede.. držim pesti, tudi da slabosti minejo čimprej. Res je smotano ko ti skozi slabi..ampak saj tudi to mine in je potem načeloma počutje bolje. Meni je edino z dvojčki bilo kar težko potem po 25 tednu.. je bil trebuh večji, pa zgaga me je noro ubijala ej.. se mi je zdelo ko sm rodila, da se je vse v enem dnevu popravilo.. sem potem tisto noč prvič normalno spala po 12 tednih 😅Ampak vse se potrpi za naše otroke.. :) 

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Čakanje na plusek😊
14.10.2024 11:47:47   
Happytime
Ojla punce...na pregledu je bilo vse vredu. Pikica raste in srček bije tika taka.  Zaradi slabosti so mi podaljšali bolniško do naslednjega pregleda 11.11.Nuhalno pa imam 6.11. PDP imam 18.5.2025.Kako ste ostale kaj?

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.