MacB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spominčica23 Živjo, Mac B bi moglo že priti, ampak ni še nič. 😂 Čakam k neumna, sicer res sm prepričana da je vse ok, samo firbec kaj je me bolj žre😂 Oz. Ali ke moj občutek pravi ali ne. Saj nama je ubistvu res čisto vseeno kaj je, samo da je zdravo🥰 Nisem zdaj prepričana, ali mi je tam sestra rekla mogoče celo, da prej 10 dan, kot pa 7. Tako da očitno bom v ponedeljek izvedela, razen če delajo v soboto. Javim, ko zveva. Drugače jaz ga od 15.ga tedna čutim, mi je hecno, da tok hitro. Očitno bo divje, ker res stalno čutim. Eni pravijo, če si pri sebi, ali pa 2.rodka da hitreje začutiš. Js pa ne eno ne drugo. Zadnjič sem napisala nekaj , samo ni šlo skozi, nel error al serverv ni delal, so mi na pregledu datum spet dali na 5.8. , tako da dobro da sem kar ostala. 🙂 Aja kdaj se pa test z glukozo izvaja? Moraš biti tesc? Vcasih za kake preglede kar nisem sigurna al ja ali ne biti tesc. Lp, Test z glukozo, če nimaš sladkorne, se dela enkrat po 20. tednu. Ja, tešč morš bit. Pa saj ni nek bavbav to. Sicer moja letos ne bo imela glukoznega testa, ker ima itq nosečniško sladkorno. Tudi mi v drugi nosečnosti čutimo prej, je pa razlika napram prvi nosečnosti kar velika. Pri prvem se dolgo časa ni čutilo oz. moja pravi da ni bila sigurna takrat, zdaj pa že ve kak filing je. Pa dolgo časa ji ni bilo videt, da je noseča, ker je plod bil bolj zadaj na hrbtenici. Tale zdaj je pa spredaj in se že res lepo pozna, pa zelo nizko je pa jo ful veže spodaj, k jo pr taprvem ni. Čestitke za fantka IZVIRNO SPOROČILO: Majcholyna Kolk sta vidva pridna! Mi je kr mal nerodno! No, jaz sem mela Nifty 30.1., rezultati so bli ful hitri, 3.2. zvečer (sobota!) je priletel sms iz ambulante, da so izvidi ok in da pričakujemo zdravo deklico. 5.2. sem mela edukacijo v diabetološki ambulanti, se zdej redno 4x nas dan špikam pa preverjam nihanje sladkorja... Držim dieto, sem pa tja me mal razmetava pa si privoščim kakšno pico al pa neki v tem smislu... 😁 Pol sem mela pa za šolske počitnice dober teden dopusta, sem dobila na počitnice nečakinjo, 3.5l staro in smo ga biksale... 15.2. gin, vse ok, 21.2. pa prvi pravi posvet pri diabetologinji... Zaebkrat prijazna, razumevajoča vzpodbudna.... Glih danes mam spet kontrolo. Edino ob povratku v službo opažam, da težje dohajam tempo, težje se spopadam z reševanjem problemov podrejenih - mam občutek, da zdej smo večinoma funkcionirali brez nekih večjih težav, zdej k se pa vsi skup zavedamo, da čez 3 mesece (ker bom prej koristila še LD) odhajam za celo leto, majo pa kup enih vprašanj pa radi bi uvedli kup enih sprememb v delovnem procesu - ne vem niti, kakšen je pomen, kr ne vem, kdo me bo nadomeščal med porodniško in ne vem, kakšen bo njegov sistem - ko bom pršla nazaj, me bo pa itak pričakal raztur in bom mogla najbrž vse, kar smo zgradil v zadnjem letu, začet na novo postavljat. Vse skup me nervira in potem sem še doma nerazpoložena, pa me hoče mož nekako zdrmat, da bi mal odklopla službo, pa v bistvu z vsemi svojimi prijemi in komentarji doseževa sam to, da se potem še midva spričkava... Sam on nima nobenih prepovedi in omejitev, on si gre zluftat glavo na balkon s cigaretom, spije piksno pira in je kul... Js pa ne kadim (tut prej nisem), alkohola itak ne smem. Zdej pa še čipsa pa sladoleda pa čokolade itd. ne smem, kr mi takoj cuker nabije... In pol sm še tok bolj nesrečna in tečna in na koncu pa še ljubosumna na to, da on pač ma te svoje bombončke, js pa ne in mamo začaran krog... 😁In pol berem te moje sonosečke v fb skupini (tam sem bolj aktivna, ker debatiramo na msn in mi sproti obvestila nabija), kako majo resnične težave - ene so se tudi že poslovile od nas, druge še vedno bruhajo, ene majo težave še s pritiskom, pa grozečo preeklampsijo in plodeki se slabo razvijajo itd itn... In se počutim prav grozno sebična, ker se sproti zavedam, da mi v bistvu nič ne manjka in v bistvu samo dramatizitam nekaj v tri krasne... Ah ja... Takle mamo... Kako ste kaj pri vas? Lp, Maja Ojla, meni se pozna, da FBja praktično ne uporabljam🙈 potem pa tole prek mejla čekiram. Waaaw kako si hitro dobila rezultate. Jaz jih še kar nimam. Povsod piše tam 7-10 dni, nikjer pa a delovnih al kakih. Ker če je delovnih, potem je 10 dan v sredo🙈 Ce pa samo dni, smo pa že 12 dan. Jooj. Uff to ti vrjamem, se mi zdi, da smo zdaj se malcek bolj razdrazljive. Vsaj jaz zadnje dni to opazam, da mi fuuul niha razpolozenje. Mogoce ti kaj pomaga, da gres na dolg tus, s kakim bolj disecim samponom🥰 meni to tkoo pase. Pa fuul bi se sla namakat v toplo vodo🙈 jaz sem se ze med faksom naucila ne sekirat, in sem ful mirna. Tudi glede sluzbe, ampk ja je to dolg proces. Sluzba je sluzba, pa naj uvedejo spremembe bos ze zaplavala potem, saj tudi ko si zacela delat, si samo zaplavala:) le mirno, vse bo tako kot mora biti. Sama vrjamem v moc misli, tako da misli poziticno, da bi vse kot mora biti, tudi spremembe, da bodo dobre in uporabne za naprej. Ti zdaj nase misli, in na puncko🥰 Drugace pa ne ne dramatiziras, vsaka ima pac nekaj svojega. In se mi zdi ok, da vcasih malce pojamramo. No meni gre pac grozno na zivce to, da mi razpolozenje niha, js res nikol nisem sitna, lahko moj potrdi zdaj po tokih letih, pac res ne. Zdaj pa iz normale v cmerico, pol sm kr neki jezna, pol sm sitna, pol lacna, pac jooj in se z mojim sprickava. To je tko on malce sitn, pol sm se js, in to njega potencira, in pol on mene🙈Sm mu pa rekla ja da me tkoo pere, je vsak tak da zastopi. No jaz pa zdaj se jem kar cem, slabo mi ni vec, edin to da nimam lih nekega apetita. Upam da ne bom imela GD, ker pol pa res nom nc jedla🥴 pa nism zbircna metka drugace, sam nic mi ne pase. No edino Pad thai z rakci 🙈 to pa bi lahko skos jedla, sam nocem samo testenine non stop. Javim kako bo z Niftyjem, upam da dns za vraga oa bodo ze rezultati. Edin ce sm tok zakomolicitana, da se ne da nic dolocit🙈 Ne sekiri se glede GD, moja več je, le da pazi kaj je in kako je in je cukr nižji. Mam js sladkorno že 10 let in sm ji v pomoč. Je pa noro, da se morjo nosečnice še glede tega sekirat. Je pa zanimivo, da je moja sitna, ko dobi nazaj menstro. Kot nosečnica pa je najbolj srečen človek, razen prve tri mesece, ko je hotla samo spat in ji bilo slabo.
|