MacB -> RE: AVGUSTOVKE 2024 (24.1.2024 13:50:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spominčica23 Živjo🌞, Drugace ja včeraj sem imela nuhalno😃 je tako lepo sodeloval, pac vse se je tako lepo videlo, prav solsko je rekla moja ginekologinja🙈 se vidi, da je mami učiteljica pa ni upal trznit😛 sva res vse videla rokice, prstke, noska, nogice stopalca, srcka ni da ni. Za spol je namignila na fantka, sicer tudi sama ful cutim ze nekaj casa da bo fantek in moj tako misli. Ko je zelela se malo preverit, je pa kot vrtavka ratal, skakal, se zvijal, raztegval. Mi je bilo prav hecno, sva se smejala, je ocitno res po nama, ker nihce ne more biti pri miru🙈 tle pa ni bila cisto sigurna in je rekla mogoce pa celo puncka, ampak da je bolj na fantka. 🤭bom rekla pa res tako poseben trenutek, sploh ker nisem pricakovala, da bom vse videla. Je pa vse ok, vse tko kot mora biti. Je pac razlog nizkih tveganj tudi, da sem mlajsa. Ceprav mene takoo firbec matra, a je res fantek al ne da bi ze samo zaradi tega sla na Nifty. Morava pa se malo razmislit. Sigurno je drugace ce so doma se drugi soncki, sama npr vidim kako me zmatrajo ucenci ob 1ih ko koncamo samo posteljo vidim. Samo je itak nekaj drugega ko so prav doma doma otroci. Sem pa svojemu danes razredu povedala, ze zaradi varnosti, ker me veliko objemajo. Ce bo katera rabila seznam imen, naj mi javi, ze po 1 uri sem videla, da je imen na risalnem listu za oba spola vsaj 10🤭 Drzim pesti za ostale, da bodo nuhalne bp, in ce bo Nifty, da bo tudi to fajn🥰 aaaa prvi pravš [sm=bravo.gif] čisto drugačni občutki kot zdaj pri drugem. Več strahu. Midva že imava izbrani imeni za punčko, 2 sta v ožjem izboru že od prvega fantka. Pri fantku pa sva komaj našla eno ime, tak da ne veva, kaj bo če bo fant. Bo kar malo kriza. [sm=smiley36.gif] Jah nifty je draga stvar, ampak vsaj za 100% marsikaj veš. Jaz sem rekel, naj se ona odloči, ker je ona noseča in ona ve kak se počuti. Jaz si samo želim, da se počuti mirna in ok. In če za to rabi nifty, naj gre. Upam, da bosta še naprej imela srečo pri pregledih, ker naš taprvi je imel celotno nosečnost rokice pred sabo, ko boksar ko se brani. Pa sva si želela videti obrazek, a se je skrival. IZVIRNO SPOROČILO: Speluzla88 Zdravo! Moj prvi pregled 10.1. je šel super čez, vse vredu z bebo. Bil/a je večji/a za 3 dni. edino sladkor so mi odkrili in sem sedaj že prilagodila dieto, pa tudi predavanje sem dala čez (tudi v prvi nosečnosti sem imela diabetes -> sicer šele proti koncu in ne na tešče). Sedaj pa imam po obrokih zelo nizek sladkor, le na tešče je okoli meje. Nuhalno imamo 5.2., pa pred tem še en pregled 31.1. (ne vem ali bo UZ ali ne -> prva uspešna nosečnost pri tem ginekologu -> upam da je tako kot moja prejšnja eden izmed tistih ginekologov, ki na vsakem pregledu naredi UZ). Utrujenost in slabost vztrajata, se je pa obejo precej izboljšalo, zdaj ko imam dieto za diabetes. Danes sem 10/3, še malo pa bomo ven iz zoprnih prvih 3h mesecev [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Veselim se tudi, da otročka končno tudi začutim (drugega sem začutila že v 16. tednu, prvega pa šele v 19. tednu)... Za Nifty se tudi midva ne moreva odločit,... imava še 2 tedna za odločitev. Sinova še ne vesta, ker bi se sigurno kje zarekla, se mi pa trebušček že zelo vidi in ga tudi pod širokimi oblačili že težko skrivam (hvala bogu delam od doma). Po prvem pregledu sva povedala družinam, najbližjim parim prijateljem in šefom v službi. Komu ste vi povedali pred nuhalno? Sam sem diabetik, tak da ti povem, da so te meje kar nizko postavljene pri nosečnicah, kar mi je čudno, ampak ok, poznam razloge in razumem. Je pa smotano, ker znajo psihirat nosečnice s tem. Tudi mi nismo rekli, ker mali bi ziher zgobcal, ker že vsaj pol leta govori, da bi imel sestrico in brateca. Ko vprašam ali, vedno reče in. Pred nuhalno sem jaz povedal v službi in dvema najboljšima prijateljema, moja pa nikomur. No edin sosedi, k je opazila, da noče več spit niti ene alkoholne pijače. Ker prej je znala spit kakšno borovničko. K med praznimi se ponavadi kaj spije, zdaj pa ni. Pa soseda ima 3 otroke, tak da tudi ni ravno neumna, saj vidi. Pa tudi v službi verjetno že sumijo. Pa ne zato, ker bi se ji videlo, ampak ker so imeli dve službeni zabavi v decembru pa ni pila pa še mau neumna je vmes. Res prou smešna je, ker se zdi, k d ji je iq padel na 50 [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|