Pikafna
|
Če ni v času ambulante tvojega ginekologa, se greš kar v porodnišnico pokazat ja :) moja ginekologinja dela ponedeljke in petke, tako da se hitro zgodi, da je izven njenega časa haha sicer pa ko nisem dobro čuila punčke so mi naredili UZ in mi povedali kaj lahko drugič naredim, da bi jo malo spodbudila k premikanju. Joj, jaz tudi ful upam, da ostane tako, da bomo lahko imele obiske. V prvo sem tudi rodila v času korone, ko ni bilo obiskoc, tokrat pa si še toliko bolj želim, da bi vsaj malo vmes hčerkico vidla. Kasas, mene dajejo podobne težave kot tebe. Te vodeni izcedki me že nekaj časa spremljajo in sem res že velikokrat pomislila, če bi to lahko bila plodovnica. Bom tudi spet ginekologinji na pregledu to omenila, čeprav mi vsakič na pregledu reče, da urin kaže na neko vnetje, pa sem že parkrat dobila kakšne tablete, tako da verjetno je to. In tudi jaz mam še vedno problem z nespečnostjo, recimo sedaj 😅😂 velikokrat se zbudim okoli 2/3 in potem kar bedim kakšni dve uri. Prisotne mam tudi bolečine v sramni kosti, ampak se kar trudim, da pravilno vstajam, da ne delam naglih gibov in me manj boli kot me je pa nekaj tednov nazaj. A sicer že kaj veste ali bi rodile z epiduralno, ultivo, kaj drugega, čisto brez?
|