Pikafna
|
Evo, nov dan, nov poskus, da vam tudi jaz en roman napišem 😁 Kasas, jaz se čisto najdem v teh tvojih besedah glede službe, tudi jaz imam pisarniško delo, ampak jaz sem z glavo že čis na porodniški no 😅 drugače imam ful fajn službo, ampak zdaj res samo še čakam, da se porodniška začne. Bo pa zares to ful hitro, ker imam rok konec novembra 🙈 Ne spomnim se čisto od prejšnič, ampak mislim, da sem jaz tud dobila napotnico za rešilca, da to vsem dajo, za vsak slučaj.Imam pa tudi jaz ful fajn ginekologinjo, mi ravno tako vsakič naredi UZ, pa pri morfologiji recimo, je malo slabše vidla srček, pa je naslednjič kar celo morfologijo še enkrat naredila, da se prepriča, da je vse okej. Sem res ful vesela, da se tako zavzame. Čvekačica in Majolkaa, upam, da so se sedaj težave malo umirile, ko lahko več počivata! 🥰 Glede stvari pa imam že od prejšnič električno črpalko, mi je kdaj prav prišla, čeprav sem polno dojila. Se mi pa zdi, da to res lahko kasneje kupiš, če vidiš, da rabiš. Že tako se veliko stroškov nabere 🙈 brez aspiratorja si pa res ne predstavljam, da bi bili, je imela prva velikokrat zamašen nosek, imeli smo pa kar baby vac za sesalec. Zdaj se malo spogledujem z nosiboo, samo se mi zdi tako drag 😅 ne vem a bi nam upravičil ceno, pa se še nisem odločila Jaz sem na csdju že vse uredila, sem pa vzela obrazec za materinski dopust, ko sva šla podpisat za očetovstvo in potem samo poslala po mailu :) so pa drugač pri nas kar prijazne, karkoli manjka, potem pokličejo po telefonu, da to povejo in urediš. No že drugič sem nekaj narobe vpisala/pozabila (to so res nosečniški možgani 😅) tako da to, da tam skupaj malo preveriš vlogo, res ni slaba ideja 😁 Enako razumem kot ti Čvekacica, to glede očetovskega/starševskega dopusta 😁 da je lahko tudi več kot 15 dni in da bi lahko tako pokombiniral, da bi 3x15 dni pokoristil ja. Koliko časa imajo sicer vaši partnerji namen ostati doma na začetku?
|