|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberčki 2023
25.2.2023 14:47:04   
Laurie
Alsa3 vem da je težko, ampak probaj čim manj študirat da bi blo kej narobe 🙂 malo še, pa bomo dočakale prvi pregled. Js sem ko ena cota že par dni, nič se mi ne da, sam ležala bi. Dobr, da moj še nekot razume in nardi vse namest mene 😅 

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 126
25.2.2023 14:58:07   
Sonček05
Punce, jaz vas najverjetneje zapuščam. Sem šla danes na pregled, ni bilo skoraj nič videti... In pa krvavim - menstruacija? Čudno mi je, ker sem v petek še delala test in je bil izrazito +. V ponedeljek grem še na pregled h svoji, da mi potrdi sume glede SS, za katerega predvidevam da se je zgodil že kake dva tedna nazaj, ko se mi zdi, da so prvotni znaki izginili 🤷. To je moja prva izkušnja z nosečnostjo in ss, naj bi bila tretjina takih primerov v začetku, kar mi je kar grozno. Ampak nimam kaj. Mi je hudo, a imam že od skoraj štarta en občutek, da nekaj ni ok. Sva razočarana, ker sva se že navajala na to, da bova postala starša, ampak ja, tako žal je... ❤️. In strah me je za naprej kako bo, ampak moram misliti pozitivno. Alsa3 ti pa probaj odmisliti slabe misli, mislim nate in upam, da bo vse v redu 🤗.

(odgovor članu Laurie)
Neposredna povezava do sporočila: 127
25.2.2023 15:03:19   
Alsa3
Laurie tudi jst lezim na kavcu in se sprasujem a me se vedno daje utrujenost a sem se samo polenila 🤣 nujne stvari naredim pol se pa konca 🙈 je pa res da je vreme tudi primerno za lezanje na kavcu 😆 ja sedaj sem malo bolje, v krizu me se vedno boli, v jajcnikih tudi obcasno zareze in tiste rahle slabosti imam tudi ☺️ pa se brala sem malo forume kjer so punce pisale da kaksen dan niso imele take znaka pa potem spet, da se skoz vse spreminja in da je to cisto normalno in ok 😁 zjutraj sem se pa res zbudila in se mi je zdelo da so mi prsi izginel pa napihnjenost tudi

(odgovor članu Laurie)
Neposredna povezava do sporočila: 128
25.2.2023 16:38:26   
Anonimen
Živijo, jaz imam pdp  1.10 (moj izračun). Prvi pregled imam 2.3 🙈 sem tudi že zelo neučakana in komaj čakam potrditev in da vem, vidim da je vse okej❤️ mislim pa da se z negativnimi mislimi vsaka nosečka na začetku spopada nekatere bolj nekatere majn, čimbolj hendlat v glavi s sama s sabo da bo vse okej oz. Da bo tako kot mora biti in tako kot je namenjeno❤️ Sem imela pa v začetku pred izostankom M in kakšne 2-3 tedne po izostanku zelo zelo boleče in napete prsi, krči v spodnjem delu trebuha, zdaj se je zadeva umirila (sem imela tudi neg. Misli če je mogoče kaj narobe) ampak vsaka drugače doživlja in normalno je da nekateri znaki izzvenijo ( moja prijateljica recimo ni imela nobenih znakov nosečnosti razen izostanka M) po 3 mesecu so se ji začele spremembe prsi, in rahla napihnjenost.. Drugače pa celo nosečnost BP. Res je vse odvisno od vsake posameznice in njenega telesa. Srečno vsem nosečkam, želim vam mirno in dobro nosečnost ter lepe novičke ob pregledih❤️ se tipkamo... 🤗

(odgovor članu Alsa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
25.2.2023 18:31:10   
Vrtnica89
Soncek05 žal mi je za tvojo izkušnjo. Jaz sem doživela ss v septembru v 7t. Sm mela od samega pozitivnga testa naprej občutek D neki ni Ok. In k sm začela krvaveti sm šla na pregled, vidl niso itaq nc no po pregledu krvi za beta hcg sm mela pa vrednost 8. S to razliko D me je še ksn tedn dajala slabost, najverjetneje od živcev 🤷
Alsa3 ksn dan pride D je Mal lazje s simptomi hehe Oz njihovo intenziteto. Js npr v sredo bruham komi živim, četrtek k rozca, dons pa se vstat nemorm s postle 😵‍💫

(odgovor članu Sonček05)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.2.2023 9:36:52   
JackieO
@soncek mogoce je slo za kasnejso zanositev kot mislis in zato se nic ni videti? Javi kaj bodo rekli pri tvoji G, vseeno drzim peste zate 😘
Kar se tice znakov, tudi pri meni je kak dan slabost res huda, potem pa kaksen dan skoraj brez. V 1. nosecnosti sem dosti uporabljala AngelSound, da sem se "pomirila" tko da ga bom zdej tudi uporabila, ampak trenutno je se prehitro. Je pa marec pred vrati, tako da boste tudi same imele kmalu pregledu in verjamem, da boste vse videle svoje pikice. ❤ Js se morm zdej narociti na nuhalno, najbrz spet kar v Dravlje.

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.2.2023 9:47:51   
Alsa3
Soncek05 😔 sele sedaj sem videla tvoj post, drzim pesti da je za krvavitev krivo kaj drugega (pri kateri se zgodi tudi da sta dva in eden odmre in se scisti, nekatere imajo tudi menstruacijo prve mesece,...)

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.2.2023 9:56:12   
Alsa3
JackieO tudi jst sem imela v drugi nosecnosti angelsound, ga bom mogla spet kupiti :) se pa ne spomnim od katerega tedna naprej se je slisalo srcka 🤔 

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.2.2023 10:35:01   
JackieO
Midva sva ga lani nasla 1x v 10. tednu, ampak to je res bolj izjema. Mislim da pise da je od 13. tedna naprej. Je pa najbrz odvisno tudi od polozaja ploda kako hitro ga zasledis. Malo za pomiritev vmes med pregledi je pa ok. 😇 

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.2.2023 11:04:05   
Alsa3
Ja ravno zato bi ga imela, dokler ne cutis brcik da ga slisis in ves da je ok. Danes sem se spet zbudila z slabim obcutkom, skoz razmisljam ce imam se kaksne znake,... Si skoz govorim vse je in bo ok, ma je vedno v ozadju neka slaba misel, se mi zdi da to nosecnost sploh se nisem dojela, da sem res noseca, ne vem prav sama sebi grem na zivce, namesto da bi se sprostila in bila vesela pa skoz nekaj razmisljam,... 🤦‍♀️

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.2.2023 12:08:58   
Ursy23
Alsa3 pošiljam ti pozitivne misli❤️koliko se imaš do prvega pregleda?Držim pesti da bo in da je vse vredu!

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.2.2023 12:24:04   
Alsa3
Hvala ☺️V petek imam pregled :) sj cez teden ko bom delala ne bom imela toliko casa premisljevati a je vse ok ali ne 😅

(odgovor članu Ursy23)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.2.2023 12:32:55   
JackieO
Alsa mislim da imamo vse podobne "tezave" in misli. Moramo ostati pozitivne. 😉 Do petka bo pa res hitro minilo, sedaj si ze skoraj tam. 😁

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.2.2023 12:53:41   
Alsa3
JeckieO ja sj cas mi drugace gre hitro, pa do vceraj nisem imela takih misli, sedaj dva dni me matra 🙄

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.2.2023 13:04:20   
Ursy23
Alsa3 o, saj to bo pa hitro minilo   čeprav bolj kot pričakuješ bolj se ti vleče ampak če se z delom za motiš je lažje. Jaz ga imam pa v četrtek, sporoči kako bo.

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.2.2023 13:09:23   
Alsa3
Ursy23 ti tudi ☺️ srecno na pregledu

(odgovor članu Ursy23)
Neposredna povezava do sporočila: 141
27.2.2023 8:16:41   
JackieO
Srecno obema, sploh ne dvomim da je vse ok. ❤

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.2.2023 15:45:39   
Alsa3
JeckieO hvala
Soncek05 kako si? Si ze imela pregled pri svoji gin.?

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 143
28.2.2023 10:51:59   
Sonček05
Alsa3, hvala za vprašanje. Sem bila danes, dala kri in ja, bila sem noseča pa žal nisem več, žal ginekologinja ni znala povedati točno koliko. Beta hcg je bil 46. Kri bodo poslali še na transfuzijsko enoto, da vidijo če sem rh - ali + in bi potrebovala dodatno podporo. Srečno vsem, mislim na vas ❤️.

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.2.2023 10:53:04   
Sonček05
Sem pa ok, se držim, malo pojokam vmes, pa je bolje. Počakam en cikel menstruacije, potem pa dalje 😀.

(odgovor članu Sonček05)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.2.2023 11:29:45   
Ursy23
Sonček05, kako žal mi je zate 😭 velik objem❤️ držim pesti in mislim nate da bo v prihodnje steklo kot mora! Vsaka stvar je z nekim višjim razlogom. Vse dobro iz srca ti želim ❤️

(odgovor članu Sonček05)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.2.2023 14:53:03   
Alsa3
Soncek05 zal mi je 😢 

(odgovor članu Ursy23)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.2.2023 15:10:17   
JackieO
Tudi meni je zal. Objem❤

(odgovor članu Alsa3)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.2.2023 15:11:13   
JackieO
Aja, sem se pa danes koncno narocila a nuhalno in jo imam 20.3. Tako da spet odstevamo. 😊

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.2.2023 16:44:29   
Sonček05
Hvala vsem ❤️

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?