češnjevcvet
|
Sicer nisem iz oktoberčkov 2023, ampak sem ravno vidla zadnji zapis, pa sem rekla, da odgovorim. Mi je iskreno žal Speluzla88. Vzemita si čas, žalujta, jokajta, karkoli ti pomaga. ❤️ Sem pa sama imela oktobra identično izkušnjo. Otroček je bil na ultrazvoku premajhen, brez utripa, tudi sama sem vedla, da do oploditve ni moglo priti kasneje, ker sem zagledala plusek že nekaj dni pred pričakovano M. Imela sem potem čez 4 dni še en pregled, da je ginekologinja to potrdila (čeprav sva že takoj vedla, da je to to). Takrat je bil petek in sem tudi dobila napotnico za splav s tabletko, klicala sem v porodnišnico, kjer so me naročili v torek. V torek sem dobila neke papirje za podpisat in pa prvo tabletko, ki jo vzames oralno (mislim, da sem mogla prej nekaj pojest, tako da so mi rekli, da naj doma vzamem, ko nekaj pojem). Potem pa sem se morala vrniti v porodnišnico v četrtek, sprejeli so me na oddelek in mi je ginekolog vaginalno vstavil mislim da 2 tableti in potem čakaš, da se začnejo krči. Mene osebno ni zelo bolelo, kot krči pri M. Potem sem dobila še tablet, ki sem ga mogla raztopit v ustih in potem so me isti dan okoli 12/13 pregledali na ultrazvoku, videli, da ni nič več ostalo in sem lahko šla domov. Se opravičujem za tale dolg zapis, ampak ko sem se sama znašla v tej situaciji, se mi je zdelo, da bi mi bilo vsaj malo lažje, če bi vedla kaj me čaka.
|