Speluzla88
|
Hej punce Tudi jaz sem malo te dni razmišljala, zakaj se mi tokrat ne pojavi slabost in neka pretirana utrujenost, še tista popldanska utrujenost, ki me je držala par dni, je odšla... Pa sem brala o zgodnjih znakih nosečnosti in enega imamo vse sigurno, najpomembnejši znak je izostanek menstruacije , mene tokrat pestijo drugi znaki, kot je noroooo sanjam, tudi če zaspim za 5minut se odvije cela zgodba, pa lulat veliko hodim, pa napihnjena sem skos. Sem zaenkrat samo srečna, da mi ni slabo, da mi ne smrdi hrana in da nisem grozno utrujena, ker ne vem kako bi z dvemi malimi otroci, službo in gospodinjstvom, ki stoji praktično samo na meni, ker mož veliko dela poleg službe... Jaz imam prvi pregled že čez 10dni, ko bom noseča 7/5. Ubistvu se mi zdi kar zgodaj, ampak sem vesela, ker bi rada bila čimprej mirna. Glede testov, če vas skrbi kako vam narašča betaHCG, je najbolje it na 2 krvna testa v razmaku cca 48ur, lahko tudi 72ur, pa si potem preračunaš na kalkulatorju. Jaz to naredim vedno samoplačniško, v zgodnjih tednih nosečnosti, da se pomirim in lažje počkam na prvi pregled. POVEZAVE: https://www.synlab.si/seznam-in-cenik-preiskav/beta-hcg.html https://flo.health/tools/hcg-calculator Mene tokrat edino malo skrbi, ker mi je na meritvah pokazalo malo večje naraščanje, kot ponavadi (tokrat sem imela cca. 160% povečanje v 48urah, prejšnjič je bilo tam okoli 120%), malo me skrbi, da bi mogoče bila dvojčka ali pa molarna nosečnost. Ma počakam še 10 dni in vse izvem . A se kateri že kaj pozna? Meni se pozna samo ta grozna napihnjenost in itak zgledam noseča od tega, pa me je že ena sorodnica vprašala... Ne vem kako bom skrivala še 2 meseca hahaha Že v prvo sem zlo težko, v drugo je blo že v 2 tednu čist očitno (ker se mi sploh še niso mišice od prvega poroda nazaj potimale), zdaj pa sem se itak malo poredila čez zimo in bi pomoje tako ali tako zgledala malo noseča, sam da zdej ne morem tako brezbrižno zanikat, če me kdo vpraša hahahaha Ma kaj sploh sprašuje folk... Ena mi je dobr svetovala, žensko se ne vpraša, če je noseča, tud če je že v 8 mesecu nosečnosti, dokler sama ne reče ne sprašuješ hahahaha
|