|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
11.12.2022 14:46:54   
4.mama
Res mislim na vse tudi jaz in v tem trenutku sem super mi ne dela slabo in jedla bi vse povrsti, do 13 sem mislila da umrem, driska slabo tako da sem jokala kolk mi je blo, sedaj nič, in takoj panika, to je rek za popiz..., jaz imam slabost vedno od 9 zjutri do 21 zvečer, danes pa ker zgine na sredi dnevi, booo

še nikoli tako res, evo je se mi čebula, danes sem ustala ob ponoči in jo jedla user posted image

Upam da si bolje z grlom in virozo, poskušaj tudi med in limono, meni tudi to full pomaga, upam da so se znaki vrnili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.12.2022 18:18:16   
Anonimen
Sploh nevem kateri znaki so od cesa in kam pasejo. Slabo mi je ze cel vikend ampak mislim da zato ker sem na Isla tabletih, celo ponoci spim z eno Isla tableto zalepljeno gor na nebo in ko me prime bolecina v grlu malo polizem in zaspim naprej. Zaradi grla sploh ne spim, potem pa se suh kaselj ki me drazi in glavobol in sem res k da bi me kdo trikrat povozil. Joske me niti mal proti temu vsemu ne bolijo. Najhuj znak mi je to, da se lahko flip-am iz levga na desno stran in obratno k kuzq k mu vrzes zogo in to brez tezav. Pred to virozo ko sem zelela zamenjat stran med spanjem, sem skor da ne vlekla joske s sabo, prjela sem se za njih in nezko pocasi obracala, ker so bile k bodece zice, pa sem drugac ploh!, in trebuh spodaj ni bil navdusen nad raztezanjem. Zdaj zamenjam stran med spanjem, kot bi nekdo klecnil s prsti, brez tezav. In too, to je tisti znak, k mi dela tezave. 
(Anonimno darilo) P.s. sam v vednost, ko pisem text iz mobitela, presledkov in odstavkov text ne obdrzi in je vse v enem kosu napisano. Nevem zakaj to na tem forumu niso se popravili. 

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
11.12.2022 20:49:53   
4.mama
meni pa ni nič več slabo, sam se joski bolijo in zamačen nos, tako da psiha totalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.12.2022 8:59:04   
4.mama
Kako si danes?

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.12.2022 9:33:14   
Pikcapokca
Dobro jutro vsem 😊 tudi mene je par dni panika. Skoraj nic simptomov. Prsa cisto malo bolela, slabo nic. Ampak sem danes imela pregled in je vse super. Srcek je tak hitro bil 🥹 tocno 9 tednov smo danes 😊

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.12.2022 9:39:07   
4.mama
Joj kako lepo pikapolonica user posted image user posted image , meni tudi ni skoraj nič več slabo, samo prsi me še bolijo in malo slabo. Jaz imam v ponedeljek in upam da bo tusi vse vredu. KAj ti je pa rekla glede simptomov? Zakaj so kar izginili?

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.12.2022 9:54:31   
Anonimen
Dobro jutro.Super za pregled, uiiii pa cimvec takih. Do mojga 1 se bomo se nacakali. Mene je sestra za 1 pregled narocila, k bom ze 12 teden. Tko prou zanalaac :) . K vem, da imajo proste termine. Ce bi jim rekla, da ni zeljen ali da imam tezave ali krvavim al karkol, bi hitr imel luknje v urniku. No, bo pa za novo leto lustn, k ce pa pridem do tja, pol pa bom res ze bolj mirna. Ceprav hmm zdaj me vse drugo bolj matra, k pa nosecnost. Dons sm doma, sem pisala sefu, da me ne bo, sinus vnet pritisk tak da joj, pa migrena, grlo, utrujena ful in vrocino sem imela cez vikend, ne velik, lih tolk, da me je utrujala in slabo delala. Prsi mal obcutljive, ce jih stisnem, same od sebe pa nic vec. Danes sem prvi lekadol+C popila v caju, da mi mal pomaga, se skup sestavit. Grem mal lezat. 
(Anonimno darilo)

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
12.12.2022 10:02:07   
Anonimen
Pikapolonca, kdaj pa imas PDP?Ker meni applikacije kazejo, da sem danes dopolnila polnih 8t0d, torej sem zakorakala v 9 teden. Pa imam PDP 23.7.2023, ti sinpa na seznamu 10 dni pred mano? Ne gre skup. Plz sporoci, da pogruntam, kako tole kaze. Ker pol men neki narobe strize. Hvala. 

Neposredna povezava do sporočila: 208
12.12.2022 10:02:44   
Rdecka
Super Pikcapokca :) upam da bo tvoja izkusnja pomirila vse.:)
Pri meni slabost ostaja,tako da nisem za nobeno rabo. Poskusam pazit kaj jem,pa ni nic kaj dost bolje. Poskusam se spravit na kak sprehod, pa mi ravno ne ratuje... imam pa tudi sindrom lovskega psa,voham vse in vse smrdi. :D Ne vem kdaj sem nazadnje uporabila parfum :D za kuhanje imam brisacko v nosu. Ima se katera te tezave? A katera ve, ce to izgine po prvem tromesecju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.12.2022 10:05:49   
Anonimen
Pikcapokca, ne Pikapolonca. Sorry, :) Ja, jst tud vse voham na dalec. Na mojo sreco zdaj manj ker imam nos zamasrn. Prej sem pa ful izrazito. To so eni prvih znakov nosecnosti. Da ti vse snrdi, okus se ti pokvari, slabo ti je od smrsdu in nasploh. Zelo zabavno hehe

(odgovor članu Rdecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
12.12.2022 10:38:51   
Pikcapokca
Anonimen pdp mi je napisala 14.7., je pa rekla da zna na nuhalni pokazat bolj okoli 17.7. Meni aplikacija kaze da sem v 9t3d ampak ocitno je ovulacija bila malo kasneje in zato 3 dni razlike.4.mama pa cisto nic posebnega. Sem rekla da naceloma tudi drugace nisem bruhala, sem 2x samo pa se to zjutraj na prazen zelodec. Je rekla nic hudega naj bom vesela da me ne matra prevec. Tak da ocitno res niha.. glede na to da nimam zdej par dni nc simptomov sem se res pripravila na najslabso novico..Zdaj pa se morem na nuhalno narocit ki bo okoli prvega tedna v januarju, konec januarja mam pa spet pri njej pregled ker kontrolirava cisto.res upam da to se druge pomiri ko se sekirate za simptome. 💞💞

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
12.12.2022 11:59:52   
4.mama
Pikapokca upam da smo tudi me tako in da bomo na pregledih slišale najlepši zvok bitje srčka. Danes je res en dan ko mi gre vse narobe in doma in v službi... jugtri bo bolje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
12.12.2022 18:39:06   
Anonimen
Anonimna 5 se javljam.  Jutri imam prvi pregled.  Držite pesti. Če bo vse kot mora moram čimprej na nuhalno in potem na cerklazo.  Sem pa na bolniški.  

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
12.12.2022 20:08:26   
Anonimen
Anonimna#5, drzimo pesti in srecno na nuhalni. 
No, jst imam en simptom, slabost. Ampak mislim, da mi je bolj slabo od vseh Isla bombonov.
Drugace tale viroza iz ure v uro slabsa, me je cist polozila v posteljo. Sem pase ampak nimam casa spat, je tok za narest v bajt in otroke vozit naokol, da nimam casa zbolet. 
Kje ste se ostale nase Juljcice? Se ze kj pripravljate na Bozic, bo katera domacim povedala ze zdaj za Bozic ali Novo leto? To bolj ciljam na mlajso generscijo, ki statisticno res skoraj da se nima cesa bat in nima za sabo tole naso grozno statistiko, k prou dobesedno stejemo minute in upamo da bomo dejansko to nosecnost obdrzale. 
Nic lustno se imejte in se tipkamo jutri. 
(Anonimno darilo)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
12.12.2022 20:09:19   
Anonimen
In srecno na 1 pregledu. Pisuka poldi mislila sem prou napisala narobe. Ajoj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
12.12.2022 20:16:51   
foxy_cat
Jaz imam jutri pregled user posted image , samo upam da reče da je hematom čudežno izginil user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
12.12.2022 21:39:59   
Pikcapokca
Oo wuhu za obe stiskamo pesti jutri ❤️

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 217
12.12.2022 21:48:01   
4.mama
tudi jaz mislim na obe in jutri močno stiskam pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
12.12.2022 22:39:00   
Anonimen
Tud jst stiskam pesti, zelo mocno. Javite nam jutri dobre novice! Rabimo jih. Vrnimo malo pozitive nazaj. Se mi zdi da sam jamramo kako nas joske vec ne bolijo :)))) Kako vas pa doma kj partnerji gledajo (in prenasajo)? Jst bom mojmu pocas kaksn link poslala, da si mal prebere, kaj se z mamico vsak teden dogaja, ker je kr mal zmeden, k vid da sm tok utrujena, pa "nic mi se ni", kaj bo sele k bo treba trebuscek okol nosit. Ga ze skrbi kako bo z mano, ce sem ze zdaj k da me je bus povozil. Ampak tole je tale viroza kriva. 

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
13.12.2022 8:06:56   
4.mama
Anonimna moj si je kar sam ta link zrihtal in ne sprašuje več, samo opazuje user posted image , je pa bolj panik kot jaz in ko mi ni slabo je takoj panika in klici na pol ure.user posted image , bom pa jaz težko skrila do Niftyja res imam full trebuh pa nič ne jem, pri hčerki se mi je isto full hitro poznalo, ne bi pa rada da prej povem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
13.12.2022 9:09:16   
nosecka1991
Evo da se vam še jaz malo javim.. Meni je slabo zjutraj in to je to, prsi ne bolijo več toliko kot so me, zato me zdej vse mal bega kako pa kaj. Me pa noroo noro noroo boli križ zjutraj in zvečer tako zelo, da komi hodim. Nevem a je to mogoče samo od hernije ali še nosečnost malo doda bolečino zraven. Mal pa je strah naslednjega pregleda ker je moj sonček na prejšnjem pregledu v 10dneh zrastel samo za 1 teden in upam da bo vse ok. Po aplikaciji naj bi bila 9t 2d. Aja ja midva bova doma povedala za božič, jim je božiček prinesel darilo. Upam da bo z vsemi vse vredu, malo se mi zasmilite kok ste ene boge z teh simptomih pa pol kar na enkrat nič več. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
13.12.2022 11:53:17   
Petra34
Pozdravljene mamice,Da se še jaz malo javim. Počutim se več kot odlično, že od samega začetka N in do sedaj še nobenih simptomov, rahlo je bilo razboleno oprsje ampak je tudi to minilo. Imam pa doma AngelSound in kadar najdem srček sem vedno pomirjena da je še tukaj z mano💖Naslednji teden imam že drugi pregled ter NS & DHT😍 noro nestrpna🙈 Sem pa 11t2d. Kot sem rekla pa domačim sporočim veselo novico ob božiču🎅🏻  Mamice držite se, bo vse uredu boste videle, samo pozitivno naprej💖

(odgovor članu nosecka1991)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.12.2022 14:12:42   
4.mama
Petra srečka ti da si že v 12 tednu in ti Nosečka tudi že v 10, jaz sem čisto gotova, driska, slabo, utrujena nenormalno. Kako ste punce ki ste imele danes pregled?

(odgovor članu Petra34)
Neposredna povezava do sporočila: 223
13.12.2022 18:16:05   
Anonimen
Ohhh cel odgovor se mi je zbrisal .... grrr .... 
Anyway na kratko, da ponovim. Zelo lepo oz super je brat sporocila, kjer piset_e, da sploh nimate znakov, ali pa da se pocucite super in da je vse ok z nosecnostjo. Mene pa ravno ta izostanek znakov zelo skrbi. Ce so prej bili, kje so zdaj? 
Joske so cist navadne, celo mal so dol padle. Trebuh tud ni vec tok napihnjen. Res pa da nisem vec zaprta in se je prebava uredila. Skratka prevec sem normalna. Le zbolela sem, gripa varianta. O nosecnosti ne duha ne sluha. Ko sem nehala Isla bombone lizat, mi tud slabo vec ni. Sem cist ok. 
Dons sm delala jabolcni strudelj, cakamo da se spece in gledamo Netflix. Pac navaden dan. Ne cutim neke napetosti in nosecnosti, prou zalostna postanem ko se spomnim. 
Danes sele 8t1d tako da se bom se nacakala... a je mozno, da se pol kr vse umiri? A pride pol kj nazaj? . 
No, porocajte tiste, ki ste danes se imele preglede. Vse ok? 

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
13.12.2022 19:06:30   
Anonimen
Naj se dodam, da sem zelo vesela, da tale skupina zivi! Npr Junijke k so 1 mes pred nami, niti 1 strani niso napisale, me pa ze na 9 strani. Juhuuuu...........

Aja pa kje so Avgustovke2023? Do zdaj bi se ze morale odpreti, kajne? .........Strudeljck pecen. Voham NIC :) :) :) nic od nic. Sem mizala in so mi dragi in otroci razlicne stvari nosil pred obraz, se rezal k prtegnjeni, dob3sedno so se skor populal od smeha, jaz pa nisem vedla, da mi sploh kdo karkoli daje pred nos. ............ ........ 
Tko da mozn da imam corono ampak 4 testi od petka do danes, 2 razlicni firmi, vsi negativni. ...... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?